Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2013-02-25 12:17:36 följande:
    Flamman-lägg ifrån dig skämskudden! Att ens våga sjunga solo när man vet att man inte är en av de där solisterna som jämt gör det, är för det första gott nog. Att låna ut sig själv för att andra ska få en fin stund är också gott nog. Jag brukar tänka att det är bra för mig att lägga min stolthet och önskan om att vara oklanderlig åt sidan och sjunga för själva hjärtats skull. Andra är sällan så kritiska som man själv. Jag är säker på att de som satt där upplevde värme och känsla. Vi som lyssnar via youtube kan aldrig få en rättvis och likadan upplevelse-det blir bara som en blek skugga och aning rent allmänt tycker jag-jag tror aldrig jag sett något klipp-i synnerhet inte inspelat i kyrkor, som verkligen kan förmedla hur det låter på plats-så det var roligt att se och höra dig, men jag fattar att man hade behövt göra det på plats för att verkligen uppleva det.
    Jag sjöng den låten på minnesstunden vid min svärfars brors begravning för några år sedan-det blev väldigt starkt trots att jag bara stod rakt upp och ner i församlingshemmet utan komp och definitivt inte perfekt. men folk grät och kramade mig massor efteråt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Ja för mig är största bedriften att våga göra det. Även om det inte var mycket folk. Men jag vågar knappt sjunga inför musikern eller någon annan öht. Det är nog bara inför mina barn jag vågar sjunga själv. Och som du säger, det var mycket stämningsfullt. Hörde flera som helt plötsligt började sniffa och snora... Framförallt var de så himla glada och tacksamma, de i närmsta familjen till lillgossen. Och när man ser hur mycket det betydde för dem så var det ju helt klart värt det Även om jag fått våndas rejält innan.


     

  • Norrskensflamman
    Fru E skrev 2013-02-25 22:32:11 följande:
    Flamman - måste bara säga att din sång fick en jätteledsen a lugn

    Nämen ooooh så gulligt Hjärta *blir rörd* Det är bara ringa så kan jag sjunga åt a i telefonen, precis som i reklamen


     

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2013-02-25 12:28:03 följande:

    Daa igen, ärligt om väntan på besked?
    Just nu är det skitjobbigt att gå här och försöka göra något vettigt av varje dag-jag känner att ångesttrollen krafsar mig på själen och vill bryta sig in. De kommer aldrig ensamma, utan de kommer många, med olika namn på sina noppiga tröjor, den med "villavagnen", den med "arbetslösheten" den fule fan med "tjocksmocken" och en hel hoper andra som liksom passar på att slinka med fram ur mörkret när man inte riktigt orkar trycka till dörren. Än så länge har jag dem någorlunda under kontroll, men jag kunde behöva lite dynamit och ett par handgranater att skicka in i hålan där de lurar och sedan lite extra ammunition att eliminera dem med medelst nackskott. Gärna för evinnerlig tid.

    Därför har jag anmält mig och min sambo till det här på onsdag kväll

    www.cerise.nu/kalenderdokument/Inbjudan%20Cer...


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Ja fy också Blomman, förstår att det där är skitjobbigt... att få vardagen att flyta på, hålla ångesten stången...


    Jag inkluderar dig i min aftonbön ska du veta, vännen Hjärta


    Det där låter som något mycket intressant du och Blommannen ska på på onsdag! Mycket bra intiativ Blomman

  • Norrskensflamman

    Tack för snälla kommentarer allihop Det värmer ♥


     


    Fru Sy! Jag tycker också att du inte ska släppa ditt företagande, det tar tid att jobba upp ett namn. Du är så otroligt duktig på det du gör! Jag är full av beundran. Fundera ut någon lösning som gör att du kan trappa ner men ändå hålla det igång... Kanske inte så lätt, men du verkar vara en driftig och kreativ person så jag är övertygad om att du kommer på något. Jag hoppas verkligen du får må bättre denna graviditet. Kram!


     


    Hvidis; Bronkit!! Men huvva då. Stackars lilleman Hoppas medicinen sätter igång och verkar snabbt och JA det skithemskt att tvinga i dem... Men ibland så måste man.


     


     

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2013-02-25 22:31:24 följande:
    Fru sy vi ska till Egypten. Tycker det här med packa har fått nya demisioner med två barn. Det går inte att göra sista kvällen imnan resan. För då sitter man där med för små kläder o imgen tid att åtgärda det. För att inte prata om reseapoteket som blivit lite smått utökat.

    Jamen det är ju som en cirkus att packa med barn... Bara att planera hela veckan innan ang tvätt av kläder och att de inte ska hinna grisa ner alla innan de ska ner i kappsäcken, så man inte står där utan rena kläder på avresedagen. ATt packa ner allt veckan innan har jag prövat, men det har funkat dåligt det också, för det har alltid varit något som måste upp igen innan det är dags, och så har jag fått börja om...


    Men jag är ganska dålig på att organisera sånt där så det är väl delvis mitt fel att det blir cirkus.


    Hoppas ni får en underbar resa och får vara FRISKA! Puss o kram!

  • Norrskensflamman

    Jag är här!!


    Äsch då... nu försvann ni ju


     


    Fru E, jag kommer inte in och se lillebror. Du måste nog lägga till mig.


     


    Hvidis; Falukorv i Grand Canyon


     


     


     

  • Norrskensflamman

    Fru Sy, du har säkert provat men jag nämner det ändå: Måilla-armbanden från Apoteket, kan det va nåt?


    Vill så gärna att du ska få må gott den här gången!


     

  • Norrskensflamman

    Blommis!? Tumör... Men de vet inte om den är god eller elak?? Jag håller tummarna för att den INTE är elak !


    Har du ringt och frågat mer?


     


    Och ang 2-åriga flickan... Jag orkar knappt läsa... Grät rakt ut. Hade liknande incident här i trakten där lilla sonen föll ut ur traktorn och hamnade under den... Hans liv gick inte att rädda. Hur den pappan mådde sen... det förmår man inte ens att ta in


     


    Leksi: Snart dags!!! Håller tummarna att det går geschwinnt den här gången.


     


    Anne, kul att du kikar in! Stanna gärna Och grattis till lilltjejen!

  • Norrskensflamman

    Fru E; lillebror är ljuvlig och underbar!!! ♥ ♥ Och mycket fint namn! En del av min fars namn faktiskt. Jättefint


     


    Vi har varit på sportlov och åkt slalom i dagarna fyra! Helt underbart måste jag säga!!!! Igår avslutade vi med 20 cm pudersnö och strålande sol... Voj, voj, jag var så lycklig att jag skrattade och tjöt rakt ut omvartannat


    Tjejerna har varit sååååå duktiga. Och musikern också. Kompisarna vi hade med oss hade lite otur, en av dem blev liggandes i magsjuka (tror dom) en dag, och nu ligger sambon hemma och kräks. Bara vi nu inte får den vi också...


    Är tillbaks på jobbet, barnen är uthyrda idag och imorgon ska de på Fritids.


     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård