• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E skrev 2011-06-15 13:22:21 följande:
    Ninnis-maken provade att ringa vid tolv men det gamla meddelandet om Irland låg kvar så inget napp än
    Berätta mer!
    (Om du vill förstås, men vi blir ju nyfikna! )
  • Leksi

    Ninnis, glömde ju helt kommentera ditt höga blodtryck igår men jag håller tummarna för att allt ska se bra ut imorgon och att du fortsätter må bra.

    Vad kul att ni har ett namn! Spännande att se om det passar på den lille.

    Hoppas Mini håller sig kvar i magen de dagar maken är på resande fot även om han säkert hinner hem ändå.
    Är det inte dags att gissa lite datum för Mini? Jag går först ut och gissar på den 24 juni! Midsommarafton! {#emotions_dlg.flower}

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-06-15 11:02:21 följande:
    Leksi, jag förstår att det är intensivt med stress på jobbet och aktiv liten A. Hinner du med dig själv också?
    Njae det är väl lite si och så med det. Det känns som det går i ett i ett allting men igår fick jag se ett helt (inspelat) avsnitt av Desperate Housewifes och dricka te helt ostört t.ex. Man får glädjas åt de små stunderna! Och på lördagförmiddagarna har jag först sovmorgon och sen tränar jag pilates.
  • Leksi
    Fru E skrev 2011-06-15 15:36:13 följande:
    Leksi-lovar att skriva ikväll
    Please do!
  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-06-15 10:06:32 följande:
    Leksi, vi tänkte ta med oss E till Sthl. Min föräldrar har erbjudit sig att ta henne om vi vill, men just nu känner vi att vi nog vill ha med henne. Samtidigt som det så klart vore skönt med lite egentid bara vi två.

    Jobbigt att ni har så mycket på jobbet, hoppas det lugnar ner sig snart.
    Då kan ni gå på Junibacken och Skansen med henne vettja. Eller fjärilshuset i Hagaparken!

    Idag är lugnaste dagen på typ en månad (därav min närvaro här!) så jag hoppas det är en trend. Att vi faktiskt börjar komma ikapp och få lite ordning på saker och ting. Hur ska jag annars kunna jobba 80% i höst?!

    Fick precis ett samtal på förskolan som A ska börja på den 17 augusti. På tisdag är vi välkomna dit på informationsmöte. Spännande!
  • Leksi

    Ooooh! Vad spännande Fru E!! Tyckte Buster var fantastiskt fin, hoppas det klickar när ni får träffa honom!

    Jag förstår inte hur din man inte kan förstå hur det känns när alla runt omkring blir gravida? Det är ju hur orättvist som helst!!

    BAMSEKRAM

  • Leksi

    Vad skönt att blodtrycket gått ner Ninnis! Ta det nu lugnt med städandet *tittar strängt*

    Vi fick låna en Babybjörn när A var liten men han tyckte inte om den. Det kanske var lika bra med tanke på vad Hvidis och Heliose skrivit idag, men jag kan ångra lite idag att vi inte köpte en annan sele eller bärsjal eftersom han var en sådan bebis som ville bli buren och vara nära jämt. Och han vägde ju supermycket så det var absolut inte ergonomiskt för mig att kånka runt på honom timme ut och timme in.

    I slutet av förra sommaren skaffade vi en sån här: http://www.jollyroom.se/produkter/aka-resa/bara/barstol/escape-ryggbarare-charcoal.html

    Den var jättebra i vintras när det var mycket snö och det inte gick att promenera med vagn mer än inne i samhället där det var plogat och vi har använt den en del nu i sommar också. A älskar att sitta i den, har får ju sån bra utsikt!

  • Leksi

    Sitter och är pissarg på Ellos kundtjänst just nu!! Skrikandes
    Beställde ett regnställ till A i förra veckan. Hade en värdecheck som sa att jag fick 300 kr rabatt om jag beställde för 900 kr så jag beställde lite annat smått och gott så jag precis kom upp i 900 kr för att få rabatten. Till saken hör att jag hade en gammal mailadress registrerad på mitt personnr och det gick givetvis inte att ändra på nätet utan jag hade varit tvungen att ringa kundtjänst (lätt vid 23 på kvällen) så bekräftelsen såg jag inte förrän igår. Då såg jag att en vara var slut och att jag därför skulle betala 800 kr. Kul! Jag får en vara mindre men ska betala 200 kr mer!! Men jag tror ju i min enfald att det bara är att ringa kundtjänst och reda ut vad jag tycker är ett missförstånd. Jag kan väl bara beställa ett par andra skor till A istället. Men nej tji fick jag. Det går inte. Ordern är ju redan skickad! "Om jag lägger in en annan vara nu så registreras det som ett nytt köp". AAAAHHHH!!! Skrikandes Jag brukar inte vara den som tar i när jag tycker saker är fel men idag blev jag verkligen arg och jag vill minnas att jag använde ordet "sinnessjukt" men hon gav inte med sig ändå.

    Dagens i-landsproblem, jag vet, men fanimej så irriterande. Jag tror minsann att jag ska returnera hela skiten när det kommer. Demon Någon som vet en bra hemsida där man kan beställa ofodrade regnställ i strl 86?

    ------------------------

    Men åh vad skönt att allt var bra med Axels hjärta Daa!!! Hjärta Och vilken liten gullunge som charmar personalen!

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-06-22 13:36:04 följande:
    BM tyckte magen hade sjunkit lite och pratade lite skämtsamt om att det kanske blir en midsommarbebis, men det känns avlägset.
    Heja heja lilla Mini!! Jag gissade ju på 24 juni!

    Fast dumma blodtryck som inte vill gå ner, ganska förståligt dock efter din morgon!
  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-06-22 10:38:50 följande:
    Nu är jag ensam hemma mågra timmar och tänkte använda tiden till egentid= leka med nya telefonen och läsa bok.
    Vad skönt det låter! Och spännande med semester och kommande UL!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård