Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    MSW: kul med fotbollsträning! Säger jag som inte alls gillar fotboll och våndades när T skulle börja. Men nu tycker jag faktiskt att det är lite kul. Och mycket kul att se just hennes lag spela.


    Hon hade samma problem som din son, och just därför är det så nyttigt för henne att vara med i en lagsport. Hon är dålig förlorare och vill alltid vara bäst och vinna och få bekräftelse. Jag tycker mig märka att det har blivit bättre med det, nu andra säsongen när hon spelar fotboll. Visst ser man att hon vill vinna, är målsugen och hon sliter som ett djur, men hon bryter inte totalt ihop och storgrinar om de förlorar eller hon inte får göra mål. Hon börjar så smått inse vikten av samarbete för att laget ska få till en vinst och att ALLAS instats faktiskt är viktig! Jag är så glad för detta.


     

  • Norrskensflamman

    Ingis, så jäkla bra jobbat av dig att få till träning med två små hemma! Tror också att det är bra att få in rutinen nu, för sen när du börjar jobba... då blir det ännu trixigare. Om du inte kan göra som jag, träna nåt pass på lunchen.
    Jag har i princip blivit beordrad av min chef att gå och träna en gång/v på lunchen. Han själv gör också det, vi brukar på på gymmet. Vi tar lite längre lunch och så peppar vi varann att inte banga. Det är jättebra!


    Jag avskyr egentligen styrketräning, men jäklar vad det har varit bra för mina kontorsaxlar och rygg!


    Lanovia! Hoho? Jag är jätte-jättenyfiken hur det går för dig på nya jobbet?!


     

  • Norrskensflamman
    Kjell Präst skrev 2013-05-15 12:31:49 följande:
    Jag är tacksam så länge de inte kommer fram och säger "Och nu talar ni ingenting om Gud på lägret hoppas jag, för då anmäler jag er"
  • Norrskensflamman

    Hrm, harkel, host... Idag är en väldigt stor och viktig dag. Kan inte förstå att den går många så obemärkt förbi... Själv tycker jag 15 maj borde vara helgdag  Cool

  • Norrskensflamman

    Alltså igår när jag hörde den här på Eurovision så satt jag och nynnade med hela tiden precis som att jag hört den här massor av gånger!! Vilken annan låt har de plankat? Eller har de trumfat den här på någon radiostation innan, så att det är därför jag känner igen den? 


  • Norrskensflamman

    Igår fanns det två smörgåstårtor hos päronen; en med räkor och ägg (minns inte om det var lax också, jag fick ingen laxbit iaf), och en med ost och skinka. Supergott och jag åt alldeles för mycket

  • Norrskensflamman

    Sitter på jobbet och hinner inte kommentera så mycket! Men vill iaf vinka och krama er September, Andbeyond och MSW, roligt att se er här!

    Blomman, jag har haft höns. Det luktar mycket. Särskilt inne i hönshuset eller var man nu har dem. Utomhus så bör man nog ha så pass stort att man kan ha dem i en lite mer avskild del av trädgården. Jag hade dessutom några tuppar. De gol från morgon till kväll.
     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård