Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och det utan att jag bad honom. Hon frågade honom själv och han sa ja

  • Norrskensflamman
    muggles skrev 2011-02-17 15:08:01 följande:
    Sorry, mkt på jobbet och dessutom en hel del privata grejer att hinna med (optikern, frisören, ul-kontroll, snickarfirman, ...). Vi var på kontroll igår och allt såg mkt bra ut! Ada och Beda frodas och väger ca 600 + 700 gr nu (uppskattningsvis). Vår läkare menade att den här operationen var väldigt lyckad. Imorgon går jag in i v26. Vi kände oss väldigt lättade och lyckliga efter kontrollen. Mål 1 är v28, mål 2 är v30 och sedan är allt över det en bonus.
    DET var underbara nyheter! Tack för den uppdateringen.
  • Norrskensflamman

    Kram Heloise! Skickar massor med styrkekramar. Och pussar till Lillskvätten

    Leksi *tittar strängt* RING!!

    Fredag igen. Let's dance o fredagsmys med popcorn och bästa småtjejerna. Kanske maken är med på ett hörn, vem vet?  Hoppas det.

    Kylan håller i sig. Känns numer normalt att det är -28 varje dag. Man brottas medmotorvärmarsladden som är som en stelopererad 3 meters orm och helt omöjlig att knyckla in i bilen när man ska iväg till jobbet.

    Blommis; hoppas ni hade en underbar dag igår med födelsedagsbarnet, sushi och hela fadderullan.

    Här är turbulent på jobbet. Förutom att chefkärringen har fått gå (yessssss) så är det fler uppsägningar på G och omorganisation. Lite oroligt, men det blir nog bra till slut.
    Allt ordnar sig.

    Kram!

  • Norrskensflamman
    dfk skrev 2011-02-18 15:32:01 följande:
    Flamman, vad skönt att höra att ni nu kan prata och kanske hitta kärleken igen!
    OJ!!! *drar efter andan* SÅ höga förväntningar vågar jag nästan inte ha. Är medveten om att det kan bli bakslag när som helst...typ ikväll eller nåt. Men som jag sagt tidigare. Första delmålet är att åka till psykiatrikern den 4:e. Mycket beror på hur det går där.
  • Norrskensflamman

    Hurra för små bebisbuffar. Härligt Ninnis


    Solde: Stackars misse-kisse, hoppas hon får hjälp snabbt nu så hon blir frisk.


    Heloise: Jag blir ändå liksom varm i hjärtat när jag läser ditt inlägg. Det känns liksom hoppfullt och inte alls så nattsvart som det från början verkade. Ett hälsosamt leverne tillsammans med Elise och det finns goda utsikter för att hon ska få ett ganska "normalt" liv ändå. Pussa finaste gullungen från mig ♥


    Ingis; jag har sagt det förut och säger det igen. Ditt stöd är ovärdeligt för din syster. Glöm aldrig det. Du är fantastisk!


    Helgen var lugn hos oss. Nu ska jag boka slalomvistelse 3 dgr åt mig och tjejerna på sportlovet. Det var något vi planerat hela familjen sen tidigare, att träffas och åka slalom med MINA kompisar, bla en långvägaifrån kompis som jag ser typ en gång vart femte år, som kommer upp hit. Men så blev det allt det här strulet och maken sa att han ska minsann inte åka. Så jag har fortsatt planera utifrån att jag åker med flickorna. Nu har de som jag skulle dela stuga med fått förhinder och jag föreslog åt maken att han skulle komma med oss iaf. Vi har ju en hel stuga för oss själva. Och så slipper han må dåligt hemma och vara ensam. Men NEJ, han vill inte umgås med mina kompisar. De är "inte intressanta" tycker han. Grrrrrrr.... som att han själv är så förbannat intressant. Jag har jättefina goa vänner, men maken har aldrig varit intresserad av att lära känna dem ordentligt. Nånstans tror jag det sitter i att han inte hänger med i språket, skämten, ordvitsarna och de vassa kommentarerna. Därför är det jobbigt att umgås med dem. Och så är backarna där *"inte intressanta" för honom. Men de är perfekta för barnen.


    Istället säger han att han ska åka med en av sina kompisar (som han f ö själv har sagt att han inte är så intressant att umgås med, för han är inte så smart.... eeeeeh?) och hans fru (som maken DEFINITIVT INTE gillar ett endaste dugg, hon är helt blåst i hans mening) till ett annat slalomställe.


    Alltså ursäkta mig. Istället för att svälja att måsta umgås med mina "ointressanta" vänner och åka i lite snällare backar, men ändå få umgås med sin familj och sina barn tre dagar under sportlovet och åka slalom med dem i backar som passar dem som handen i handsken, så väljer han att åka med en annan familj som han egentligen inte känner så där hundra för. Men i bättre, dyrare backar. Hmmmmmmm.
    Det är som den där terapeuten sa: Ingenting av vad han säger eller gör när han är i det här stadiet är logiskt, rationellt eller ens möjligt för oss andra att förstå. Det är ingen idé att ens försöka.

    Nåja, jag ska boka och jag ska fara. Skulle inte förvåna mig om han ändrar sig i sista stund och vill komma ändå. Att släppa iväg mig ensam på nåt sånt tror jag oroar honom. Jag KAN ju hamna på After ski... och där brukar finnas ensamma pappor med barn i samma ålder...

  • Norrskensflamman

    Kram Lanovia, krya på dig!

    Ingis: Glömde ju säga, vad du är strong med din viktnedgång. Bra jobbat!

    Blommis: Hur går det?! Håller ju på att sprängas av nyfikenhet här!!

    Nu har jag bokat. 2 nätter (3 dagar) i slalomland för mig och tjejerna. Gud så mysigt det ska bli. Och att få umgås med härliga vänner.

  • Norrskensflamman

    Flyger in och kramar alla härliga kvinns!

    Solde; så skönt att du får hem lilla kattstumpan idag.
    Hvidis: HÄrligt med hav.skap penning. Är du "ledig" nu m a o?
    Ninnis; hoppas ni får underbart på Lanzarote.
    Fru Sy: jag förstår att du vill ha maken nära omkring dig, man blir lite extra orolig och vill ha familjen nära till hands när man är i ditt "tillstånd". Men jag förstår honom också. Han har endel som han också behöver fixa kanske innan Orvar gör entré, så att han då kan finnas till hands för er 100%. Typ nåt sånt kan jag tänka att han känner/tänker. En gissning bara.

    Igår var lilla K på simskola och jag o T badade och simmade 45 min under tiden. Lite jacuzzi och härlig bastu på det. Pricken över I efteråt: Glass i caféet, T bjöd lillasyrran från sina egna pengar ♥.

    T träffade en klasskompis som var där med sin pappa och lillebror, så vi fikade tillsammans efter badet. Och så träffade hon två tjejkompisar från skolan som hon också busade med i vattnet så att jag fick simma mina längder. Gud så skönt En fin vardagskväll hade vi tillsammans jag och tjejerna.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård