Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Vet ni tjejer: Jag ska bli bjuden på middag på onsdag kväll, på restaurang. Av en lång, stilig, trevlig och här i vår håla okänd man... Gissa om det kommer börja florera rykten Och när de når fram till en viss person så kommer det ta hus i helvete. Men det kan han gott ha!!! Vi är "vänner" och vi ska prata om "livet"

  • Norrskensflamman
    Aleta skrev 2011-02-07 21:39:20 följande:
    Fru Sy, det där med eget rum till barnen är överskattat tycker vi.
    Vi delar rum alla fyra fortfarande, ungarna kommer inte att flytta ut förrän båda är redo.
    Och det beror inte på att vi har för få rum. 
    (Fast det är klart, maken skulle gärna ha barnfritt rum, nu brukar vi roa oss i ett av gästrummen när ungarna har somnat.
    Visst är det så mycket roligare att göra det i andra rum än i sovrummet?!
  • Norrskensflamman

    Minns inte hur mycket jag gick upp. 18 resp 26 kanske??? Måste kolla.

    Vet bara att när båda var 6 mån och jag ammade för fullt så var jag nere i mina 50 igen. Men nu har jag 10 extra, som jag INTE kan skylla på nån graviditet.

  • Norrskensflamman

    MIn (ex)make fyller år idag. Han är inte hemma. Det skrev jag nog om idag.
    Hans far ringde och ville gratulera honom, men han vägrade prata med sin pappa   
    Så jävla sorgligt. Och någonstans känns det som att det är MITT fel. För att pappan gormat med honom om att han är en idiot om han lämnar mig och ungarna. Och för att pappan försökt leta upp den där slamkryparen för att ta ett snack med henne. Och  så tror (ex)maken att det är pappan som berättat för mig om henne, fastän jag visste det långt innan han sa nåt.
    Men igrund o botten så är det (ex)makens eget dåliga samvete över sitt svinaktiga beteende som gör att han tar avstånd från de som talar om för honom att han gör fel. Han vill bara umgås med dem som håller honom om ryggen. Rätt naturlig reaktion egentligen. MEN om man gör ett genomtänkt, klokt beslut, på ett snyggt och värdigt sätt,  så behöver man inte försvara sig inför andra, ej heller säga upp bekantskapen med folks som tycker annorlunda utan då kan man ta kritik och stå för sitt beslut. Det är iaf min erfarenhet. Då blir man också respekterad.

  • Norrskensflamman

    Ninnis: Fy fan för krånglande bilar   Vår 4 år gamla bil har också havererat. En grej som kostar 12000 kr + 6 tim jobb på det. BLÄ!!!! Det är ex(makens) bil som rasat och han är hur arg som helst över det. Som tur var kollade jag försäkringen och det skulle gå under maskinförsäkringen som faktiskt fortfarande gäller. Självrisk 3500 kr om bilen gått över 10000 mil, annars 1500 kr i självrisk. Den har gått 9900 mil... så maken fick det dokumenterat på bilfirman i Uppsala där han var när det hände. Hyrbilen som han behöver medan de repar bilen (ca 1 vecka trodde dom) betalar försäkringen 75% på. Alltid något.
    Men FAN så irriterande att så fort garantin gått ut på bilen så börjar fanskapet krångla!!!

    Och skit med inställd resa också...
    Men SEN har ni ju något riktigt härligt att se fram emot  

    Han var borta hela kvällen. KOm hem vid 23 och då hade jag köpt en liten smörgåstårta som vi åt och drack lite vin.

    Kram alla!

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-02-09 12:44:20 följande:
    Flamman, för bilproblem! Skönt att garantin täcker en del för er.

    Var han trevlig när ni umgicks på kvällen? Vill du att jag ska inboxa istället? 
    Inboxa
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård