Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ååååhhhh... jag blir alldeles varm i hjärteroten Blomman! En sån lycka för Blompojken
    Och det BLEV en Pite'palt i alla fall Det lovar gott!!
    För mig kommer han vara Palten, bara så du vet Blomman
    Synd att du bara är upp och vänder, annars hade vi kanske kunnat träffas juh!

  • Norrskensflamman

    Jag glömde ju *trumpeter o fanfarer, pompoms och serpentiner* GRATTIS, GRATTIS GRATTIS idag till Blompojken och Fru Sy som också fyller år!! Hurra, hurra, hurra, hurrrrraaaaaa!!!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-02-17 11:27:15 följande:
    Flamman, jag gläder mig i djupet av mitt hjärta åt varje insikt, varje steg mot kärlek och livsbejakande. Jag hoppas ni orkar gå er sanna väg, båda två. Kanhända är den-trots allt- tillsammans. Är den inte det, så hoppas jag att ni var och en får leva era liv fullt ut och i kärleksfulla relationer. Vad gäller att nå botten, så är jag helt övertygad om att den botten är betydligt djupare ner än de flesta av oss tror. Vi har en tendens att inbilla oss att vi nått den bara vi har en depp-period. Det ni går igenom nu däremot....och sanningen är ju att antingen slår man i botten-och stannar där. Eller så konstaterar man att "jaha, här var ta mig fan botten, här var det förbannat mörkt. Däruppe anar jag ett litet ljus-ditåt får det bli"

    Hur lång tid det tar, beror på hur mycket man bröt i fallet och hur djup brunnen är. Och på ifall det finns något att klättra på. Tar man de rep som kastas ner? Hjälper man till, eller hänger manbara där så alla andra till sist tappar en igen?
    Din make verkar ju iallafall vara en envis jäkel. Jag önskar att han kommer att använda just den envisheten till BRA saker, för han kommer att behöva borra ner huvudet och köra på nu, med allt. Han om någon måste väl veta att inga vinsterkommer ifall man inte jobbar för dem, gammal idrottare som han är.

    Vishet, mod och styrka önskar jag er båda. Och sinnesro och närhet.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
     
    Jo, jag tänker också som så, man ska ju vara lycklig med den man lever, annars kan det ju va liksom. Är jag inte lycklig med honom och han inte med mig så då är det ju bättre att gå skilda vägar och ge varann chansen att vara lyckliga på annat håll. Men ibland TROR man att man skulle bli lyckligare på annat håll, och sen inser man att fan, det var ju det där, därborta som var lyckan. Varför insåg jag inte det?? I vårt fall så kan det vara så att vi trots allt är starkare tillsammans än isär. DEt  är sånt vi måste ta reda på och fundera över.
  • Norrskensflamman

    Jag hade Biabädd till min vovve, om jag inte minns fel. Brunt nästan lite galonaktigt tyg med skumgummifyllning. En fäll eller filt på det och det var toppen.  Hon bet av hörnet på den som valp ... Men det var inte så lätt. Har för mig att hon kämpade länge med det där hörnet

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-02-17 13:52:18 följande:
    Hunden i den svarta sängen (till höger, fjärde raden uppifrån) är faktiskt väldigt lik vår hund. Fast vi har en brun bädd.
    Sötisen!
  • Norrskensflamman

    Från det ena till det andra. Gissa vilken sport T vill prova på??? Samma som Blommans pojk sysslar med. Var några från klubben på skolan och de fick prova på. Hon tyckte det var kul. De spelar nån minivariant med mjuk boll medan de lär sig, så det vill hon gå på. Maken har faktiskt lovat att gå med henne, eftersom jag är på simskola samma dag med K.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård