Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-02-04 14:40:59 följande:
     

    Kn*llar han dig ner till lydnad och tar dig i besittning eller vad FAN håller han på med?
    *ler* Nej, så är det inte. Det är ömsesidigt. Vi njuter av varann. Det är känns inte fult alls eller skamligt eller som att bli utnyttjad. I så fall är det nog jag som utnyttjar honom mest. Men det är jobbigt med alla känslokast. Därför så är det bättre att vi bor under olika tak. Så vi kan träffas lite mer på mina villkor. kanske.
    Jag vet inte vad han håller på med. Det vet han inte själv.
  • Norrskensflamman

    Jag vet att vi måste klippa av det där bandet en dag, men jag (eller han) gör väl det när det känns rätt att göra det. Eller när det känns fel att fortsätta. Eller nåt. *rynkar pannan fundersamt*

  • Norrskensflamman

    Hej hej!
    Helgen har varit upp o ner. Men på det stora hela BRA och avkopplande.
    Fredagkväll var lite jobbig, diskussioner, tårar osv. Men lördag var det slalomåkning för hela slanten och vi hade roligt allihop faktiskt. Ungarna var så duktiga. Det var -19 och blåste på toppen, det var enda gångerna de gnällde, annars så åkte det för allt vad tygen höll.
    På kvällen bastade vi, åt gott, spelade olika Wii spel (Wii Sports med golf, bordtennis, bowling, fäktning och Wii Just Dance). Jag vann över ALLA, inkl. (ex)maken i bordtennis!!! Men T rår jag inte på i Just dance...
    Igår hade vi kunnat åka 3 timmar, men lilla K hostade så förfärligt och snorade, så vi avstod från att dra ut henne i -20 graders kyla och åka. Så vi tog det lugnt, spelade lite, lunchade, städade ur stugan och drog hemåt.
    Ungarna har verkligen njutit iaf
    Maken verkar inte lika panik över att få tag i en lägenhet. Han vill vänta tills han får tag i en tvåa, jag har sagt att jag ska fundera. Vet inte om han "köper" sig tid, eller om han börjar vackla i sitt beslut. Jag kan aldrig veta längre... så jag måste fundera på vad JAG vill och vad som känns bäst för mig. Vilket inte är det lättaste att veta. Är så förvirrad.

  • Norrskensflamman

    Känns som att jag bara vill ha vapenvila, och VILA från allt. Alla jobbiga beslut, alla planer ang framtiden, alla tankar om hur allt ska bli, vad menar han med det, varför gör han så, hur blir det med det, vad tänker han nu...osv.
    Jag vill bara vara just nu. Men inte ensam. Men inte ensam i tvåsamhet heller.

  • Norrskensflamman

    Nånstans känns det ändå bra när vi möts i omtanke kring barnen och delar den glädjen och kärleken. Förutom det där spelet han fick i förra veckan... Då höll jag på att gå upp i atomer. Tror nog att han själv insåg att han gick över gränsen. Han har verkligen varit fin med ungarna och med mig, även inför dem, hela helgen.

  • Norrskensflamman

    Mmmmm,  nu blev jag hungrig.  Den där kycklingen måste jag prova.


    Hvidbrud skrev 2011-02-07 14:10:56 följande:
    Flamman: vad bra att det gick ok i helgen. Hoppas hostan har blivit bättre! Tycker gott att han kan flytta in i en liten etta med kokvrå i utkanten av ingenstans, där han kan sitta och skämmas! Tycker jag.
      Det tycker egentligen jag med... Men jag orkar inte köra ut honom just nu. Få se hur han sköter sig. Jag har sagt att han får fan bete sig som folk om han ska bo med mig och flickorna. Inga tokerier mer. Då åker han  ut. Han ska t o m gå till läkaren på onsdag! Men utan mig, jag får inte följa med... Äh, jag skiter i vilket.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård