Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Nu har jag pratat med honom. Han har sovit ut inför bilresan hem. Men som sagt, nuförtiden vet jag inte vad som är sant och inte. Och jag orkar inte bry mig nämnvärt i nuläget.

  • Norrskensflamman

    Fina Blommispojken. Hoppas han kryar på sig.

    MIn T grät i går kväll och sa att denna gång vill inte ha några presenter alls när pappa kommer hem. "Det viktigaste för mig är min familj och att vi alla ska vara tillsammans. Jag vill aldrig mer ha presenter om vi bara kan fortsätta bo tillsammans" grät hon helt tröstlöst
    Vad svarar man?

  • Norrskensflamman

    Jaha, då var han hemma då... Kall och avståndstagande mot mig, kärleksfull mot barnen. Jag hade lagat god middag, köpt vin osv. Men han bara ratade allt och gick och la sig att sova.
    Att han inte svarade när barnen ringde berodde på att han "sov". Hmm...
    Hittade imorse sms som HAN skrivit till HENNE: "saknar dig älskling" osv.   Jag tror jag dör av sorg...
    Det där gjorde så himla ont så jag har gråtit hela dagen. På jobbet.
    Han verkar allvarligt ha kärat ner sig.
    Jag vet inte vad jag ska göra.
    Jag vet inte om han var tillsammans med henne i helgen eller ej.
    Terapeuterna säger att han vet inte själv vad han vill eller vad han gör när han är i det här stadiet. Att jag måste försöka att inte ta åt mig personligt. Att det är lönlöst att diskutera med honom nu.
    Men VAD ska jag GÖRA????
    De tycker jag ska vara lugn och stabil, då är chansen större att han landar. Men orkar jag??
    Nu blev det ett ego-neggo-inlägg igen. förlåt

  • Norrskensflamman

    Villemoa: Fy fabian vad jobbigt med vattenskada. hoppas försäkringsbolaget är bra att ha och göra med. Och att renoveringen blir  lindrig.

    Skickar kramar!

  • Norrskensflamman

    Grattis lilla E och grattis fru Bygg!


    Tack för kramar o omtanke. Hvidis; det är helt OK. Jag tål att höra sånt. TAr inte alls illa upp, tro mig! Kram!


     

  • Norrskensflamman

    Ninnis: Så underbart med en liten grabb!!!

    Vi hade hårdlift. Det kändes stadigare att bära bebisen i den. Men lite tungt förstås. Med första barnet bodde vi på andra våningen och hade barnvagnsrum i källaren, dvs tre trappor att gå uppför. Med andra barnet hade vi hus och barnvagnen i garaget och jag bar sovande bebbe i hårdliften in i huset.
    För oss funkade det bra. Jag har ingen erfarenhet av mjuklift, men det är säkert ett bra alternativ också.

  • Norrskensflamman

    Jaha, efter många kast hit o dit så blir det en slalomresa hela familjen i helgen. Igår morse ville han inte. Sen när han såg hur besvikna ungarna blev försökte han tvinga med sig dem utan mig, men den äldsta vägrade om inte mamma kommer med. Då HOTADE han henne att han minsann kanske åker iväg för gott nästa helg så hon aldrig mer få se honom, så "fundera om pappa inte är värd mer än så" osv. osv. Jävla pucko!!! Hon var ju helt förtvivlad. Tillslut så fick jag på nåder komma med och då ville den äldsta också komma.
    Idag ska jag ringa och boka tid för en visning av en lägenhet åt honom. För nu ska han UT!!!
    Gäller bara att försöka hålla sams i helgen och ha lite kul, för ungarnas skull. Jag får bita ihop.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-02-04 09:13:13 följande:
    Oh vad han behandlar era barn illa! Jag blir så arg!!!!
    Hoppas ni får en bra helg på något vis. Att barnen ialla fall kan lyckas njuta. Men är det här en redan planerad resa eller varför skall ni göra den? Låter som att ni utsätter er lite väl mycket för jobbigheter.
    Den är planerad sen tidigare. Jag och ungarna har sett fram emot detta hela hösten, att vi ska få åka dit. Nu kommer det väl bli så att han kommer åka dit med ungarna X antal gånger och jag NOLL gånger. Och jag är pissed off och förbannad för att jag släppt iväg honom flertalet gånger dit för att "jobba" med de där lyxhusen, så att vi ska kunna bo där gratis i vinter och åka slalom hela familjen. JAG har torkat ungarnas tårar av längtan efter pappa och sagt att han gör det här för oss för att vi ska kunna åka dit och åka slalom under vintern. Under tiden har han bedragit mig och haft en annan kvinna med sig dit. Och nu ska jag inte alls få komma dit.
    Något som vi älskat att göra tillsammans hela familjen är att åka slalom. Vi har alltid kopplat av och haft kul då. Och nu behöver ungarna och JAG få göra detta. Och jag hoppas och tror att han också kommer kunna slappna av och se att det GÅR att umgås med mig och ungarna,UTAN att det blir tjafs eller krav att "nu ska vi försöka igen". Utan bara umgås med våra barn. Som vänner. Kanske är jag naiv eller en komplett idiot, men jag är villig att testa. Jag känner honom rätt väl efter elva år, så jag tror att det är det här vi behöver.
    Det ändrar ändå inte mitt beslut att han ska flytta ut.
  • Norrskensflamman
    Fjällbruttan skrev 2011-02-04 10:50:24 följande:
    Flamman, jag och stora I (som är hemma och sjuk) är på väg med knölpåkar och ishackor! Demon

    Ska inte skriva vad vi uttryckte då jag läste upp dina två inlägg för henne, för då kommer datorn att skrumpna ihop, blomman på köksbordet dog....

    Men heja dig!! Du är så stark, och du är värd nåt bättre än ett jävla pucko som står och hoppar på dig!
    Hoppas att helgen blir hyfsad för dig och barnen, det behöver ni!

    Och ert nya skidparadis får bli hemma hos mig!
    Jag har tittat på resvägar till mitt nya skidparadis. Vill så gärna komma till er!! Buss med tre-fyra byten verkar vara alternativet till att köra egen bil. Via Umeå dit och via Arvidsjaur hem. Det verkar inte gå så många bussar per dag till ditt plejs Men jag ska kolla upp det noggrannare.
    Kraaaaam!

    Ja, igår när jag såg hur galen han var och hur han härjade inte bara med mig utan även med ungarna och SEN dessutom var så inni helvete svartsjuk när han insåg att jag kanske har börjat lyfta blicken och se mig omkring... Ja då höll han på att gå upp i atomer. För att sedan hugga tag i mig och bli väldigt passionerad.
    Hur rationell och sund och stabil som helst.... inte alls sjuk eller...?
    Då förstod jag att för flickornas skull måste han flytta.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård