• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg: Var det idag ni skulle göra ultraljud?

  • Fru sy

    Jobbigt att det känns så Lanovia! Här kommer en massa kramar till dig, hoppas det hjälper lite!

  • Fru sy

    Fru Bygg: Grattis till lyckat ul, vad mysigt med en liten lillasyster!! Vill gärna träffas igen, tyvärr får vi nog inte ihop en resa ner innan ni åker hem igen... men ni kanske åker ner någon helg eller så sen?!?

    Heloise: Jag är säker på att ni kommer bli jättebra föräldrar till en liten till. Och visst kommer Elise må bra av att ha en syskon rätt tätt på. Det viktigt är ju att ni orkar och det tror jag absolut att ni gör!!  Lycka till!!

    Förresten så blir jag nästan själv sugen på att börja försöka få till syskon till Orvar när jag läser vad du skriver... men det får nog vänta ett tag till   Jag tror jag skulle vilja hinna jobba lite emellan barnen och eftersom jag mådde som jag gjorde tror jag vi kommer börja försöka när Orvar är 2 år. Skulle det då ta sig fort så hinner jag jobba nästan 1 år... sen vet jag ju inte om jag kommer behöva vara sjukskriven nästa graviditet, men känns bättre att räkna med det och sedan bli positivt överrakad. Förstår förresten precis vad du menar med att vilja ha en vanlig graviditet! Nu stannade ju Orvar inne tiden ut men det hade varit härligt att få röra sig och visa magen under nästa.

    Oravr har fått sin första tand, ett litet litet risgryn nere... känns som det är jättetidigt?!? Själv var jag ju 9 månader när jag fick min första... men det är väl olika!

  • Fru sy

    Duktiga Moa som klarar sig utan napparna!!

  • Fru sy

    Flamman: Vilka fina bilder du lagt in på fb sen er resa!! Dina flickor är underbart söta, och du är jättesnygg i din randiga bikini.

  • Fru sy

    Muggles: De är helt underbart söta dina tre flickor!! Och fina namn har de oxå. Roligt att få se bilder och få veta vad de heter.

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-07-29 16:58:24 följande:
    BVC-sköterskan menade att han har lite magknip (han fick ont när vi var där) och rekommenderade Semperdroppar samt att jag testar mjölkfritt en vecka (min lillasyster var känslig mot det som liten). Tydligen ska man undivka ALL mjölkprotein (i bröd, smör, creme fraiche, pålägg etc), så jag får planera nästa veckas matintag ordentligt. Idag har han än så länge bara haft en knipstund och en gas/pruttstund, i övrigt har han antingen varit glad eller sovit.
     
    Så har jag det alltid, man får vara noga med att läsa innehållet i allt. Vill du ha tips på bra produkter får du höra av dig, jag har testat de mesta mjölkfria alternativen!!
  • Fru sy

    Boken du tipsar om Villemoa är så vitt jag kan se helt slut på bokhandlarna på nätet... är det någon som vet vad jag kan få tag på den eller någon liknande bok?

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-07-30 10:58:59 följande:
    Precis så är det här också
    När vår vovve var liten fick hon vara med inne i badrummet när jag duschade om vi var hemma själva. Det var tom så att hon följe med ibland när man gick på toa. Nu är det Orvar som ligger på badrumsmattan ibland... och när jag duschar brukar han kunna sitta i babysittern i badrummet... vi har ett prickigt duschdraperi som han gillar att kolla in
  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-08-01 09:26:26 följande:
    Grattis på bröllopsdagen Fru Sy! Skål {#emotions_dlg.flower}
    TAck!!
    Vi ska ha en mysig familjedag idag. Ska planera upp renoveringen för hösten lite, kolla upp snickare och så. Sen ikväll ska vi äta finmiddag och dricka vinet vi fick till vår 2-åriga bröllopsdag i bröllopspresent. Dessutom får vi väl fira att det är precis ett år sedan Orvar blev till
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård