• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ah, Famman städar ur och omdisponerar garderober för musiker! Kan detta månne betyda att musiker snart flyttar in mer permanent? Hjärta

  • Soldemor

    Tack Klockarbol!
    Än så länge är det kanonvägar och en aning av vår någonstans bakom molnen, men tydligen skulle det komma MYCKET regn ikväll, antagligen när jag skall köra hem, kul!

    Lämnade Soldis för tandoperation när jag åkte i morse. Även om hon brukar klara narkos bra, så är det pirrigt innan de ringer och säger att allt är ok. Hon var riktigt sur när hon skulle gå ut ur transporten, det där är inget ställe hon gillar jättemycket. Och i morgon skall Amaretto på återbesök, så ikväll blir det gemensam fasta för hela liga igen. Fast jag tror inte det bekommer damen ändå, hon kommer nog vara ganska trött när husse hämtar henne. Amarettos uppfödare skall vara med också. Hon kör maken dit och hem, eftersom jag är på jobbet fram t ca 21 ikväll.

    Nu tycker jag att de skall ringa från djursjukhuset, så jag kan vara riktigt fokuserad när jag skall ha sorgesamtal om en stund.

    Ring nu!!

  • Soldemor

    Nu har de ringt! Solde har FORL, som tydligen är en vanlig tandsjukdom hos katter. De har tagit bort två el tre tänder och hon får bara äta blötmat (stackars liten!) tills vi har varit på återbesök om ca två veckor. För att hålla koll bör vi komma på återbesök en gång/halvår. Tyvärr kan det drabba fler tänder. Men vi får vara nöjda som det är just nu. Mitt lilla troll Katt!

    Flamman: det där är inte lätt, tyckte du svarade bra, så bra det går när det är som det är! Kram!

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2012-02-22 15:18:12 följande:
    Klockarbol, läskigt med avåkning! Bra att du åkte hem igen.

    Fru E, hur har du det?

    Vilka blir vi på lördag nu? Fru E? Hvidis? Klockan 10 funkar för mig, men jag vet inte riktigt var vi ska ses. Någon annan som har ett bra förslag?
    Och jag! SkrattandeKaffe

    Ett förslag är Mormors cafe på Friisgatan. De har rätt stor plats och  goooda bullar. Men kanske inte direkt jättebarnvänligt.

    Lanovia kommer väl också?
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2012-02-22 15:20:37 följande:
    Mäh! Blompojken, ju. Förbenade ipad!
    Det är jättekul med sådana apparater och vilka ord de tycker vi skall använda!

    Fick mail från chefen, antagligen från en sådan telefon om saker jag skall ha med i vårt kommande kyrkblad. Fast det blev kysk laser istället. Hm, undrar hur den syndiga och otuktiga varianten av laser är?{#emotions_dlg.djavulsk}
  • Soldemor

    Har precis talat med maken och lilla Soldan är hemma och har ätit lite blötmat. Så skönt! Hon kommer säkert tycka att det är lyxliv med blötmat varje dag nu, fram till återbesöket.
    Och i morgon är det Amarettos tur...

  • Soldemor
    BabySkål
    Skål och hurra för den lilla sprillans nya prinsessan!! Konfetti och krulltrumpeter!

    Sträng morgon när man skall föda barn och sedan sitta och böla framför tv:n under presskonferensen, när man egentligen borde suttit i bilen på väg till jobbet.

    ...och hemma äts det av fröken Svart. Har nästan fått tillbaka mitt lilla matmonster, skönt!
  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2012-02-23 08:28:43 följande:
    Hej alla! Börjar med att utropa ett fyrfaldigt leve för vår egen Heloise! Grattis!
    Så bra tajming lillsessan hade med att komma just på din födelsedag! Så rörd Daniel var!

    Ang trådfika i morgon tror jag bäst på kommendanthusets kafé. Tänkte ringa och höra om vi kan reservera några platser. Eller kommer vi tio så kanske vi är först på plats? Vad blir vi? 6vuxna och 5barn?
    Var ligger det? MIna Malmökunskaper är skrämmande nog ganska rudimentära fast jag bott där och för övrigt varit i staden ofta. Fast det blir väl att man rör sig på ungefär samma ställen alltid.
  • Soldemor
    Hvidbrud skrev 2012-02-23 11:31:05 följande:
    Ladies! Kommendanthuset öppnar inte förrän kl 12 på lördagar! Det blir lite sent för oss- 2,5åeing utan middagssömn på offentligt plats där ma skall "uppföra sig" har jag inte sovit tillräckligt för...!

    Det enda stället kg kan komma på är på espressohouse på caroli. Där finns en liten lekplats i anslutning till caféet och barnstolar och lekhörna. Och kanske wayne's på södertull? Över akademibokhandeln? Med babyar är det ok, har inte provat mer stora tjejen... Solde, mormors kafé har inte riktigt nån bra lekhörna, e brukar få fnatt där inne...:-€
    Det där fiket ovanpå bokhandeln är väl jättebra! När jag fikade där sist var det Espresso house men vi talar nog två år sedan. Jag fikar väl i princip var som helst, bara jag vet var innan jag går från jobbet i morgon eftermiddag (typ vid 15-tiden).

    Nu skall jag strax åka hem till min fastande och svältande skelettkatt. Kl 15 är det återbesök för honom. Sedan kan de väl bara få må bra - längeKatt!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård