• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så kul, Ankan! Jättegrattis och kul att se dig här!

  • Soldemor

    Den här sidan tycker nog inte om mig, nu har jag försökt skicka två inlägg men det vill sig inte!


    Skall iväg och mysa med miniorerna, sedan hem och fortsätta läsa skojtexten, troligen varvat med lite spinning.


    *här skall ni visualisera en pussande smiley, men det vill sig inte heller med den*

  • Soldemor

    Syrinx: Tack för omtanken! Det känns skönt nu att de verkar må bra. Skall med Soldan på återbesök på fredag. Fast får hon bestämma är hon redan hur bra som helst och stjäl de andras torrisar så det står härliga till! Herr A, aka som Skeletto, äter som en (liten randig) häst. Jag vågar inte hoppas för mycket men är glad så länge det varar!


    (där skulle jag lagt in kattjuvudet, men sedan vi fick våra datorer uppdaerade verkar det inte funka, knorr!)

  • Soldemor

    Så mycket man får gjort när man är på jobbet lääääääääänge. Fast å andra sidan kommer jag inte vara här på drygt en vecka sedan. I morgon är det heldagskurs, ledig fredag-måndag (jodå, det kommer att kännas konstigt att vara ledig så länge), tisdag två x inspirationsdag i vårt kontrakt - en på dagen och en på kvällen, onsdag jobbar jag hemma på förmiddagen, sedan kläddag på Pastoralinstitutet (shoppa prästskjortor, yes!) och sedan öva med konfirmanderna inför deras mässa 18/3, puh!


     


    Har ni någon guilty pleasure? Jag har varit totalt avigt inställd till sådana här onepiece-overaller och strängeligen sagt till konfirmanderna att jag inte vill se sådana i kyrkan. Reklamen för dessa overaller dyker upp när jag är i min privata mail och härom dagen kunde jag bara konstatera att jag är förälskad i en sådan. Mailade över bild till maken som också tyckte den var snygg, så hrmm, nu har jag beställt den...

  • Soldemor

    Hej alla!


    Har följt er med min sk smarta telefon när jag inte varit på jobbet. Kan läsa men inte kommentera.


    Hej Aurum! Välkommen tillbaks! Brukar läsa din blogg ibland!


     


    Då jag inte varit på expeditionen på en vecka, möttes jag av 50 (!) mail och hur mycket pyssel som helst att sätta tänderna i, så jag för väl göra det nu!


    Kram och prrr! (från Snuttarna)

  • Soldemor

    Vinkar till alla och funderar på att börja resan hem till den stora kunskapsstaden och kvällens ack så välbehövliga aerobic-pass...

  • Soldemor
    E höll nästan på att hamna på blocket (man får väl inte säga så om sin högst älskade ängel, men ibland alltså) i början av veckan. Det var gnäll gnäll gnäll (förmodligen tänderna) och däremellan gallskrik o ilska pga trots.
    Slutet av veckan har vi båda klarat av att hantera bättre. Vilket är skönt, hatar att bråka o fightas med henne. Mitt tålamod är nog alldeles för kort.
    Vi kan köra ett paketerbjudande när jag skall sälja mina konfirmander där!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård