• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Och radbrytningarna? Har de tagit påskledigt redan?

  • Soldemor
    aurum skrev 2012-04-05 13:02:56 följande:
    Komiska i det hela? Vi har fortfarande inte officiellt förlovat oss... Men vi planerar för var vi ska gifta oss... Glad
    Ja, det går väl bra ändå?
  • Soldemor

    Hej alla!


    Så mycket jobbiga saker som händer här som man vill kommentera, men när jag väl kommit hit så ropar alla arbetsuppgifterna på mig. Skall dessutom försöka skriva ihop en ny meritförteckning, kan inte öppna minnet där jag har originalet.


    Chefen på det nya stället vill gärna se mina akademiska betyg, vilken ingen innan har begärt. Så jag vet inte riktigt var de finns...har bara skickat mitt examensintyg innan, där det står att jag t agit en teologie kandidatexamen. Men betygen på de olika kurserna, öööh...ja ja, bara hem och leta vidare.


    Igår var vi på någon som heter funktionell träning och det var visst funktionellt, jag är totalt urlakad idag, mår illa och är yr. Om det inte är så att jag skal bli sjuk. Men det blir jag inte för det har jag inte tid med, så det så!


    Var iaf så trött igår, att jag somnade ifrån både kärlekstörstande böder och svarta katter som skulle badas. Så damen får åka i karet ikväll istället. Inte bra om hon luktar för mycket nybadad på söndag.


    Kramen till alla och en spark i ändan på alla puckon!


    Och kram till Ingis! Odalmannen blir fin! Bibelversen kommer!

  • Soldemor

    Då drar vi väl igång kriget, då! Chefen berättade för mig att de vill dra ner min tjänst t 75% fr o m 2013. ja, ja vi får väl se vad som händer. Men facket är beredd t strid - så hjälm på!

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-11 14:17:06 följande:
    fniss.....det är helt otroligt vad som kan produceras i ens näsa.

    Flamman: men va f-n! vilka kollegor! Skönt du fått skriftlig ursäkt....men ändå.....*kokar av raseri* jävla sätt rent ut sagt! Ditt ärkeas har ju lägre iq än en snorbacill.... ibland tycker jag faktiskt att det borde finnas en viss gallring av människor på denna jord....pedofiler o ärkeas borde deporteras till solens innanmäte....men det vore väl synd att förorena solen med sån skit....

    SS va härligt med de sista 5 kg! Åhh lilla stora tjejen!

    Solde: jag anmäler mig som frivillig i kriget.....är nog bra för min själ att puckla på lite stolpskott! *dammar av stora bamseknölpåken*
    Du är hjärtligt välkommen! Fick du bibelhänvisningen till psaltarpsalmen?
  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-04-11 14:56:34 följande:
    Solde, jag spelar högt och skränigt på piccolan för din chef också. Han kan gott få lite tinnitus han med, om han ska hålla på sådär! Men jag håller tummarna för att du får fram alla papper som behövs och får det nya jobbet. Var är det någonstans?
    S-torp och ev H-borg också. Och chefen är en hon, kan man inte tro!
  • Soldemor

    Nu ska vi snart ha församlingsafton - med Zumba! Yes! Skall strax byta om till lite flashiga (läs: neonrosa tröja) jympakläder.

  • Soldemor
    Syrinx skrev 2012-04-11 18:42:28 följande:
    Skäms Nej men fy så pinsamt att jag antar att chefen är en han! Skäms *plockar fram skämskudden*
    Jaha, i S-torp! Då är det S:t S väl? Eller U?

    Låter härligt med zumba i neonrosa kläder! Jag ska nog ta mina stavar och gå ut, solen tittar ju nästan fram bakom molnen.

    Aurum, spännande med planering! Hoppas det blir bra!

    Ja, S:t S. Blir förhoppningsvis klar med ansökan så jag kan skicka den i morgon. Det besvärliga är, att (har kanske nämnt detta förut) att chefen där vill se mina akademiska betyg, och de ligger nog någonstans på ett bra ställe. Det är bara själjva examensintyget som andra har frågat efter. Får leta ikväll, är gräsänka för maken skall fira av en som skall gå i pension.


    Idag hade jag absolut ingen lust alls att åka till jobbet. Kunde komma på hur många bra skäl som helst att vara hemma. Ett av skälen låg i min säng och sov, hoprullad till en randig, lurvboll. En dag kanske jag gör det, bara blir hemma. Känns faktiskt så. När jag körde hem igår var jag så arg. Synd bara att jag inte riktigt vet hur jag skall avreagera mig på ett sunt sätt. Kanske på aerobicen i kväll, om jag hinner dit.

  • Soldemor

    Ingis: Jag vickade visst rumpan för dig och för flera andra också, känns det som idag.


    Tycker du skall kontakta kusinerna och mostern. Som du säger, då kan de välja själva vad de vill göra med informationen. Det är hemskt tråkigt att missa en begravning, de kan ju inte göras om.

  • Soldemor

    Nu har jag konfronterat kyrkorådets ordförande och han bara svamlar och vidhåller att de inget visste. Det hjälper säkert inte men det var skönt,. Nu skall jag iväg och ha en urnsättning, sedan får jag väl fortsätta med konfirmationsförberedelser. Det drar ihop sig. Ikväll behöver jag VERKLIGEN träna!


    Ursäkta superego men behvöver kräka av mig en massa vrede. Sorry!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård