• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu åker jag iväg och genrepar med konfirmanderna inför lördag och i morgon är det jobba på hemma på förmiddagen och fackets årsmöte på eftermiddagen. Vi ses på fredag!


    Kramar till alla och ber förbön för fru E!

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-20 09:21:35 följande:

    Idag hände det ngt konstigt......

    när jag skulle ta ut kr i uttagsautomaten.....så får jag bara 200 av 400 valda! Jättesnopen o rätt orolig! Ringde banken men så klart så öppnar de inte förrän 9.30.....suck nåja....meddelande lämnades till banken o de ska höra av sig.....
    Fick svaret att detta inte var så ovanligt......ibland tog sedlarna slut.....ja men DET har jag varit med om innan..... då får man välja annat belopp eller gå på större sedel.....men aldrig att man bara får ut hälften o så stod där inget om att sedlarna var slut eller så....men 400 var draget på kontot....

    Mysko va?


    Var det på banken inne i centrum? Den automaten är komplett livsfarlig! Den har "tagit" pengar för mig flera gången!
  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2012-04-20 13:02:01 följande:
    Solde, jag tror det är tummarna som blir blå för att de hålls så hårt...
    Aha!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2012-04-25 13:59:45 följande:
    Alltså allvarligt talat; ta er en minut att öppna den här länken och kolla på bildspelets fem bilder!

    www.kalmar.com/sv/Evenemang/s/EventGuide/View...

    Den här kvinnan KLIPPER de här bilderna i papper!
    Det är ju helt sjukt! TITTA vad fina!!!

    Man borde kanske gått och kollat på den där utställningen.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Den skall jag skicka maken på, när vi är på utställníng i Kalmar!
  • Soldemor

    Vinkar till alla och känner att jag skulle vilja kommentera massor, men är ensam på jobbet idag och här är också massor! Funderar hjärnan alldeles skrynklig över framtiden och har långa samtal med högsta chefen när jag skall sova och när jag kör till och från jobb. Hur blir det med allt och vad är tänkt med mitt liv och mitt arbete? Gud kan ge svar på olika vis - men jag vil ha svar nu! TYDLIGA svar om vad som komma skall för min del! Knorr!


    Iaf gick det mycket bra i helgen, lilla paddan tog sitt fjärde certifikat, fyra kvar till grand-titeln. Men hon betedde sig inte speciellt mycket som en grand premier när hon börjda klättra på husse vid domarbordet så fort domaren var klar med sin bedömning. Nu får hon iaf paus fram till 19/5, då skall vi till Göteborg.


    Nu skall jag försöka göra klart inför söndagens gudstjänst och vandring med ungdomsgruppen. Vi skall till Österlen. jag har nog skrivit det innan, men min förvirrade hjärna har så dåligt koll.


    Det var så skönt att vara hemma med snuttarna i tisdags, så jag hade knappt lust att åka till jobbet igår. Och p g a allt som är här nu, så hade jag besök av helveteshuvudvärken när jag körde hem = inhgen träning. Blä. Bättre tag idag.


    Fortsätter med mina förböner för fru E:s eskimåer och extra kramar till alla som behöver.


    Nu åter till nytttigheterna!

  • Soldemor

    Ledig lördag så det är dagen vi skall fixa allt, inkl två veckors tvätt (tjoho!)


     


    Ett bevis för hur förvirrad jag är just nu, är att jag har gjort en utställningsanmälan tilli höst, och betalat in avgiften - två månader för tidigt! Jag vände på 24/6 så det blev 26/4. Blir så trött på mig själv vid sådana tillfällen. Och eftersom det brukar vara hysteriskt viktigt att betalning för utställning kommer inom anmälningstidens intervall, så har jag skrivt mail t dem för att veta hur vi skall göra. Antingen får de batala tillbaks eller så bethåller de penngarna och jag skickar in anmälan igen, i rätt tid då. Varför göra livet enkelt när det redan är komplicerat?

  • Soldemor
    Ninnnis skrev 2012-04-27 12:05:15 följande:
    Gärna playdate, Fru E! Lilltjejen kan också leka vilt om chansen ges Hur ser det ut för er andra med fika nästa vecka, typ tordag eller fredag? Fick just en förfrågan av en annan väninna om torsdag eftermiddag, men jag vill inte svara henne förrän jag har kollat med er. Ni går före den här gången
    Tor-fre nästa vecka vanliga arbetsdagar, fre från 17 jour på sjukhuskyrkan. Så i så fall måste jag vara i Lund.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård