Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack för alla kramar. Helgen har varit bra. Vi har det lugnt hemma just nu, så jag passar på att andas som Hvidis skrev. Jag behöver inte ta några beslut nu. Jag tror det visar sig, kommer till mig, mognar fram eller någon där uppe kanske hjälper till på nåt vis, så att förr eller senare så klarnar det. Just nu orkar jag inte ta tag i något. Måste vila lite och bearbeta detta.

  • Norrskensflamman

    Grattis lilla Elise på 6-månadersdagen HjärtaHjärtaHjärta

    Heloise; jag blir så ledsen när jag hör om dina päron. Så ledsen för din skull. Du behöver VERKLIGEN inte detta just nu    Plan B låter onekligen bra, men orkar du o Panzer med detta?  Iofs så vet jag att ni är ofantligt starka tillsammans så det är klart att ni grejar det. Men nu har ni ju Elise också. Men just därför kanske dags att få all den här skiten ur världen.
    Nej, jag har nog inget råd till dig. Kan bara skicka styrkekramar och hejja på er. Se till att få slut på detta. Nu.

  • Norrskensflamman

    Ninnis: Nej, jag kan inte säga att jag sovit på saken. Jag bara är just nu. I nuet. Orkar inte tänka så långt framåt utan tar en dag i taget. Här är oroligt på jobbet, så vill det sig illa kan jag bli utan jobb nån gång under sommaren. Så att ta en dag i taget är ungefär vad jag orkar göra och planera just nu.
    Förutom en helg i Finska Lappland och slalomåkning i Tanja Puotiainens backe, med maken ungarna och vänner från norra Ry, som inträffar redan detta veckoslut Tänker njuta och inte oroa mig för framtiden förrän vi kommer hem därifrån.

    Tack Bruttan för ett hjärtevarmt samtal som gjorde gott ♥

  • Norrskensflamman
    Fru E skrev 2011-04-04 15:04:36 följande:
    Blommis-kanske jo vi plussade lördagen den 26/3 men inte officiellt förrän igår i trådarna. Tagit blodprov imorse för att kolla så att hcg stämmer med veckan vi är i och väntar på svar nu i eftermiddag
    *biter på naglarna* Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoooooooppaaaaaasssss!!!!!!!!!!!
  • Norrskensflamman

    Dagens ironi: Vi har 2-årig bröllopsdag idag.
    Förväntar mig inte att han ens kommer ihåg, och även om han kommer ihåg (svärmor fyller år samma dag så han borde komma ihåg) så VET jag att han INTE kommer uppmärksamma detta.
    Det hade ändå varit trevligt på nåt vis...

    Jag ska iaf köpa en bukett tulpaner till honom/oss och ett kort och så har jag köpt 2 cd-skivor så han får nåt annat att lyssna på i bilen. Han ska ju snart iväg på långresa igen.
    Men som vanligt kommer han väl säga att det är fel musik eller dålig present osv. Han har angett som en av orsakerna till att han inte "orkar" leva med mig är att jag är så dåligt på att ge honom presenter. De är för små, för billiga och aldrig köper jag något som han önskar sig. Som t ex ny mobiltelefon, tv, dvd-spelare osv. Gäsp.

  • Norrskensflamman
    Villemoa skrev 2011-04-04 16:15:58 följande:
    Flamman; du har ett hjärta av guld, vet du det? Även om maken din kanske glömmer bort det eller låtsas som inget så säger jag grattis på bröllopsdagen! Har snart också 2-årig bröllopsdag till dig!
    Tack
    *torkar en tår över livets jävligheter*
    Det var en av mina lyckligaste dagar ska ni veta. Hur kunde det bli så här??
  • Norrskensflamman

    Jaha, så har man firat bröllopsdag. NOT.
    Tidigare när jag föreslagit att vi ska gå ut och käka så har han sagt att nä, det är ju en veckodag.
    När jag kom hem med en stor bukett tulpaner, ett kort och en flaska champagne, och två cd-skivor blev han ARG.
    Han sa att jag kunde stoppa upp dem i arslet och att han har ju minsann sagt att han inte vill fira den här dagen. "Varför lyssnar du aldrig på mig, du gör alltid som DU vill!" Men förlåt, jag hörde den biten om att han inte ville gå ut och käka, men tänk om JAG vill fira. JAG vill ge honom en liten present och visa att för MIG betyder den här dagen något.  Nej, han fortsatt och gorma och gick an och var jätteotrevlig hela kvällen. Han skulle minsann ALDRIG, av ren princip, dricka den där flaskan med mig.
    Ja sen var det en massa annat bla att jag ringde på em igår och frågade om han kunde ta hem T:s kompis (min bästa väninnas dotter) hem efter skolan så de fick leka en stund, då mamman är sjuk och inte har nån bil. Jag skutsade sedan hem henne efter vi ätit. Sen på kvällen säger han att han ber mig att ALDRIG nånsin mer be honom ta hem min väninnas dotter till oss mer efter skolan, för hon kan minsann hämta sin unge själv. Det är alltså T:s gudmor vi pratar om...   Fatta vilken OND människa jag lever med!!

    Jag har gråtit en skvätt både igår kväll och idag på morgonen och den här låten känns väl rätt passande i sammanhanget just nu:


    ">

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård