Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    -18 imorse ! Men solen skiner iaf

    Varit hemma halv dag med lilla K som har feber.

    Är less o frustrerad på känslokylan som råder där hemma. Han är "trött". Du, det är jag också, men jag orkar iaf visa att mina barn o min man att jag tycker om dem. En kram, en puss, en smekning, helst en BLICK. Men inget av det får jag
    Nåja, imorgon är det dagen D. Jag biter ihop så länge. Men inte för evigt. Jag kan inte leva med nån som vägrar visa mig uppskattning vecka ut och vecka in. Sådetså!

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-03-29 15:05:47 följande:

    Bruttan, jag ber om ursäkt! *hostar åt andra hållet fortsättningsvis*


    Här räckte det inte att byta batteri, för nu startade inte bilen igen. Alltså lutar det starkt åt att vi nog måste byta den förbaskade generatorn, eftersom bilen uppenbart inte laddar när man kör den. Precis vad vi behövde. Precis.


    Dessutom behövde vi ju verkligen kombinationen att även Audin la av-efter att sambon väl bytt bilar i morse och tagit sig iväg. Den la av mitt på vägen. Jättebra det med och precis vad vi behövde. Precis.

    Går det några bussar till Kittelfjäll?


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Men biljävlar till att rackla!!!    Gud så fruktansvärt dålig tajming dessa bilar alltid har... Blääääää

    Bruttan: Stor kram till dig! Fy vad jobbigt du har det nu Hade jag bott liiiite närmare hade jag kommit dit och hjälpt dig

    Bussar går till Kittelfjäll söderifrån, typ Sthlm. Men fan inte norrifrån    *surar*   Jag har ju hållit på och luska uti det där och det verkar helt hopplöst. Men som sagt, förbindelserna söderfrån verkar bättre!

    Hvidisen: Yey för fikonträd Hade du en fin födelsedag?
  • Norrskensflamman

    Nu har jag pratat av mig lite skit med en mycket trevlig person... Känns lite bättre.

    På jobbet ska vi ha samkväm på torsdag men jag vet inte om jag ens orkar börja härja om det där hemma. Känns inte värt det just nu. Men å andra sidan, med tanke på atmosfären hemma så kanske man skulle gå ändå och bara säga åt maken att där hemma är det ju ingen som ser eller hör mig eller ens bryr sig om mig, så då är det ju bättre att gå till ett ställe där folk gillar mig och visar mig uppskattning Demon

  • Norrskensflamman

    Klockarbol: Kram till dig! Här ligger också en liten skrutta och hostar lungorna ur sig. Feberfri idag men med den där hostan ska hon ingenstans. Basta!

    Blomman; har kikat in i tråden, men kände hur blodtrycket höjdes rejält.... Som vanligt uttrycker du dig så himla bra att man blir helt förstummad. Men man blir ju verkligen beklämd när man läser en del folks inställning
    Kram!

    Maken blir surare och surare... Först var det för att jag inte hade maten färdig till 15:30 när han börjat jobba tidigt. Han kom hem hungrig och middagen var inte riktigt klar, en timme bort, för jag hade passat på att dammsuga i vardagsrummet medan ingen satt och kollade tv,.. "Du har varit hemma 3 timmar, du borde hunnit både dammsuga och laga färdigt middag tills JAG kommer hem". Suck. Att Skruttan hade feber och var mammig och ville ligga och mysa med mig ett bra tag först, det var liksom inte giltigt skäl.  

    Imorse slog det mig att måntro om han kommit ihåg att anmäla vård av barn. Nej det hade han ju inte. Han är så van att JAG gör det, men han brukar be mig iaf. Igår gjorde han inte det, och jag glömde bort det. Dessutom så har han ju blivit så noga med att göra såna där saker själv, han har ändrat sitt bankid t ex så jag hade dessutom inte koden... Men gissa om han blev arg och sur. Jag t o m erbjöd honom att betala för den halva dagen om det blir strul med FK pga för sen anmälan, men NEJ, det är själva grejen att jag inte bryr mig om honom utan "bara tänker på mig själv". BAh!!!!!! Jag klev ut imorse o skulle köra T till skolan. Maken hade åkt i väg 2 timmar tidigare och vanligtvis stoppar den som åker iväg först i motorvärmarna på båda bilarna. -18 grader och ingen som stoppat i motorvärmaren. Med nöd o näppe fick jag igång bilen... Snacka om att inte tänka på andra. Men inte fasiken ids jag bråka om det inte! Jag bannar mig själv att jag inte steg upp tidigare och kollade om det var gjort istället. Så funkar jag.

    Ja, ja, detta är kanske endel i hans nervositet inför dagens möte med psykopaten. Skulle inte förvåna mig om han drar sig ur i sista stund.

    Jag har dessutom meddelat att jag ska äta middag med jobbet på torsdag, så han är väl extra sur bara därför.

  • Norrskensflamman

    Jo och igår var ju han hemma hela eftrmiddagen och när jag kommer hem hade han inte börjat med middagen,så jag ställde mig och gjorde nånting snabbt och enkelt (köttbullar o mos) innan han skulle iväg på en grej 18:30. Då blev han ännu argare. Att jag inte redan på morgonen eller kvällen före gjort honom en ordentlig middag till kvällen så han skulle hinna äta. Alltså fatta, vilka krav han har.! Jag blir så JÄVLA LESS!!!!!!!!!!!!!!!!

    Förlåt för ego o neggoinlägg, men jag var tvungen att få det ur mig.
    Nu är jag än mer säker på att på torsdagkväll ska jag gå och käka med jobbet. Om Skruttan är frisk.
    Vad ska jag sitta hemma för med en som bara är arg???

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-30 10:43:30 följande:
    Flamman, det där är verkligen inte ok. Men det vet du ju redan. Jag tror också det är pga nervositet inför läkarbesöket, men det är ingen ursäkt. Varför i h***ete skulle du ha middagen klar dagen innan om han är hemma hela eftermiddagen??? I så fall borde ju han ha förberett middag dagen innan när han jobbade tidigt och var hungrig tidigt?? 

    *försöker lugna ner mig*
    Exakt!!!! Precis vad jag också tycker. Tack Ninnis
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-03-30 13:46:10 följande:
    Flamman, hur dags ska han till läkaren? Har han ändrat sig angående om du ska följa med eller ej? Hoppas det blir ett givande besök oavsett. *kramar om*
    Jag inboxar
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård