Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här var'e stiltje idag. Var är alla
    Fru Sy, håller du på och föder??

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-04-06 15:33:14 följande:
    Inte oväntat alls skulle jag säga.

    Jag har varit ute med Truls hela fm. Han har hälsat på lillhusse i skolan och desutom gått genom hela byn. Mycket duktigt och helt slut blev han.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Lilla snuttvovven Hjärta Klart han blev trött efter ett sånt äventyr! Och jag antar Blompojken var överlycklig att få visa upp Truls för kompisarna
  • Norrskensflamman

    Jag har sån jäkla huvudvärk Har provat kaffetricket men med Ipren. Funkade inte.
    Ska snart packa ihop och åka hem. Måste en sväng förbi affären och det känns inte alls kul. De har så starka lampor i affären.... Aj,aj,aj vad det kommer skära i huvet och ögat.

    Flickorna ska på kör ikväll och jag ska tvätta upp lite inför helgen och så har jag ett protokoll jag måste skriva. Blä. Kanske jag skiter i protokollet. Kan jag ju göra på tisdag istället.

  • Norrskensflamman

    Vet ni, jag är så glad att min bästa väninna kommit hem från sin långresa, en hel månad tidigare än beräknat. Gissa om vi har endel att snacka om...

  • Norrskensflamman

    Och snart är det VÅR. Och sen är det sommar och jag har bestämt att i år ska det bli en BRA sommar för mig och flickorna

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-04-06 16:10:13 följande:
    Flamman, skit i protokollet! Hoppas huvudvärken går över, det låter inget vidare *kramar försiktigt*
    *kramar tillbaka och passar på att klappa Filuren i magen*
  • Norrskensflamman

    Nu ska jag sluta spamma.


    Ha en fin kväll allihop. Jag ska bara försöka ta mig igenom min så snabbt som möjligt och lägga mig och SOVA tidigare. Möjligen slumra till nåt TV-program...

  • Norrskensflamman

    Blomman; Tusen tack för vårblommorna   Det kändes fint den här grådaskiga, slaskiga morgon! Underbart!
    Visst är de blå blommorna Scilla? Eller vad heter de? Vi hade såna i mammas rabatt hemma minns jag.  De och snödropparna kikade alltid fram först av alla.

    Voj, voj vad gott pasta med en sås på räkor, avocado, lök, creme fraiche och cayenne är *slickar mig om munnen* Gjorde jättegod (tycker jag själv) middag igår och känner att jag skulle kunna äta en stor portion av samma, redan nu på morgonen !!

    Fru Sy; att det alltid är nåt prov som du ska behöva oroa dig över... Jobbigt! Men skönt att de håller koll på dig och Orvar så att allt är okej. Snart så är det dags... Tänk vad spännande

    Hvidisen, kära vän, jag försöker andas så gott det går. Föressten, jag har tappat kontrollen, när har du BF?? Hur mår du?

    Våra kompisar från norra Ry ringde igår och var eld och lågor för att jag skulle komma med flickorna till fjällen med dem. Då jag berättade att maken ändrat sig och också kommer med så trodde jag att de skulle bli glada. Åtminstone mannen i familjen, eftersom han o maken är bra kompisar. Men de blev faktiskt lite besvikna... De menade på att de sett fram emot att få umgås med mig och flickorna under avslappnade former, att vi skulle bo med dem och de skulle få pyssla om oss. De är oroliga att maken kommer göra helgen enbart jobbig för mig. Mannen i familjen sa att "nu kommer inte Flamman kunna slappna av och vila nåt alls". Kan ligga nåt i det. Men jag ska iaf försöka att slappna av och inte låta honom förstöra för mig.
    jag har varskott honom om att om det blir en massa dricka så han blir full, kommer jag sova över hos de andra med flickorna, för jag vill inte vara under samma tak ensam med honom då. Så det så.

    Nåt som ändå är positivt (tror jag) är att han pratade med sin far igår. Kontakten har ju varit i princip obefintlig sista tiden. OCH han börjar fundera på att tillbringa åtminstone två veckor med mig och barnen och sina släktingar under semestern. Alltid något.

  • Norrskensflamman

    Daa: Tack   

    Så söta som Parvlarna är skulle jag inte få ett dugg gjort på dagarna. Jag skulle bara mest hela tiden

    Ninnis: Så mysigt och faktiskt ganska så fantastiskt och riktigt häftigt att Mini svarade så tydligt på makens beröring. Blir alldeles varm inombords.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård