• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia 08 skrev 2012-03-16 12:17:58 följande:
    Fru sy, min förvirrade hjärna har ett minne av att du skrev att ni skulle komma till Ggb rätt snart. Men när var det??? Slutet av mars??
    Sista helgen i mars/början av april är det tänkt. Inte helt bestämt än. Jag tänkte isf stanna några extra dagar i början på veckan... men jag hör av mig så snart jag vet riktigt säkert hur det blir!
  • Fru sy

    Nu har jag hittat in här igen, ska se om jag hinner läsa ikapp lite.... var ju ett bra tag sedan så borde ju vara några sidor. Hej så länge!

  • Fru sy

    Stora kramar till dig Ingis!!!  Hoppas det löser sig med annonsen, är ju fint om ni kan ha en alla!

  • Fru sy

    massa kramar till dig oxå flamman! Jag vet inte vad jag ska skriva till dig, blir så ledsen när jag läser hur han behandlar sina flickor och dig!

  • Fru sy

    Här har det varit några jobbiga veckor, men nu skal det bli bättre igen har jag bestämt! Operationen är gjord, allt gick bra. Nu är det bara att hoppas på att jag inte kommer ha så mkt ont i magen framöver! mannen är föräldraledig och jag är sjukskriven. Det är jobbigt att inte kunna ta hand om E, funkar ju inte att lyfta honom och så är jag livrädd att han skall råka komma åt min mage när jag har honom för det gör ju sååå ont. Men det blir bättre för varje dag! Sen fick jag ju såklart mens i allt detta oxå, men bara en månad sedan sist så det är ju underbart. Verkar ju som min kropp börjar fatta!!

    Trist att vår tripp till gbg fick ett sådant snabbt slut, jag skulle ju stannat kvar där uppe i flera dagar och kanske träffat en trådtjej. Men får ta det när jag är pigg ist.

    Utav gallstenen hade det blivit stopp i gallgångarna, så istället för att få en planerad operation om några månader blev det akut. Jag låg inne flera dagar, fastande och med dropp för de ville att det skulle lägga sig innan man opererar för det är tydligen bättre. Men det blev bara värre och värre. Mina levervärden var inte alls bra, jag blev alldeles gul i hyn och i ögonvitorna och hade sådana kramper i magen även fast jag inte åt, att jag fick morfin regelbundet. Läkaren trodde att mina påverkade levervärden under slutet av graviditeten berodde på gallsten, så förhoppningsvis slipper jag iaf det under nästa graviditet. (Om ett år är det dags att börja försöka ) Kan inte fatta att E fyller 1 år om en vecka!!!

  • Fru sy

    Ja Blomman, nu föds här massa söta små lamm. Idag på morgonen har vi fått 3 stycken. det är första gången som en av våra tackor får trillingar så hoppas hon klarar hålla dem alla. Funderar på om jag skall stödmata med flaska lite... Annars har vi haft lite stul med de senaste lammningarna, vi har förlorat någon tacka och det är även varit lite dödfödda lamm. Det är ju så det är men det är ju så trist!


    Blev lägligt med att mannen är hemma nu för det är ju mer pass här på gården vid lamning. E har börjat sova ett långt pass på 2,5-3 timmar mellan 10-13 och då fixar mannen med vet och så, kanon! Sedan brukar E vara vaken till 19.30, då han somnar helt själv i sin egen säng. Det är underbart att få tillbaka lite tid på kvällen bara mannen och jag.


     

  • Fru sy

    Blomman: Hur har sonen det hos kompisen? För visst var det nu han är där, eller var det så att han kom hem i fredags? Man blir lite snurrig på veckorna när man läser tillbaka så många veckor...

  • Fru sy

    Hej tjejer!
    Igår fyllde min lille kille 1 år, förstår inte tt han blivit så stor. Sitter och kollar på kort nu och har läst igenom förlossingsberättelsen men det går inte in i mitt huvud att det gått ett år sedan han kom till oss. Världens bästa lilla buskille som har gjort vårt liv så härligt!!

    hhan hade sitt första barnkalas igår, men två kompisar här i byn. Åt tårta, fick paket och hade fiskdamm Var nog mamman som tyckte det var roligast, fast de gillade majskrokarna de fick i sina godispåsar När pappan kom hem hade vi lite paketöppning till. När lillkillen somnat gick vi ner i ladan och såg 2 små fina lamm födas, så häftigt att se hela lamningen. Dessutom smiter mina två små flasklamm ut och möter mig i ladan nu... kanske inte så praktiskt, men väldigt mysigt att gosa med dem. På söndag blir det lite fortsatt kalas med familjerna, är spännande både för oss och E. Så roligt med ballonger, serpentiner ect... jag blir som ett barn på nytt

    Nu ska jag vila lite, E somnade precis och jag är trött efter en lite bökig natt med E.

    Kram till er alla!!

  • Fru sy

    Förresten så håller jag tummar och tår allt vad jag kan för fru E!

  • Fru sy
    passionsblomman skrev 2012-04-18 11:20:53 följande:
    Jaha, jamen då är ju inte det där med vikt och mens en myt och något jag bara inbillar mig. Det verkar vara fler än jag mao. Inte för att det gör det hela roligare, men lättare att uthärda.
    Som det mesta annat här i tråden.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag märker också av det! Hela jag blir alldeles svullen. Nu har jag dock gått ner en hel del sedan operationen och fastandet där innan. Är nere under 60 strecket, mindre än vad jag vägde när vi gifte oss... men ändå tycker jag att jag känner mig plufsig om magen. Men kg har väl omfördelat sig och sen kanske man kan vara lite svullen om magen fortfarande efter op. Annars mår min mage riktigt bra nu, har inte känt av något alls nu på en vecka tillbaka. Hoppas det fortsätter så och att jag slipper svullenheten om magen som jag fått dras med i så många år. På riktigt har jag sett rejält gravid ut efter i stort sätt alla måltider... kan ju varit gallproblem jag haft betydligt längre än vad jag trott.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård