• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: Vad jobbigt att ni har sjukstuga. Hoppas du får hjälp idag så att du känner dig piggare fort! Fira personligt rekord tycker jag absolut ni ska göra. Vi kan vara med och fira lite för också

  • Fru sy

    Syrinx: Jag har inboxat dig ang träffen i Mamö idag! För visst var det så att du ville med? Mitt nr är inboxat så du kan ju höra av dig.

    Kram

    Nu ger vi oss snart av mot Hvidis och Ninnis jag och E Ska bli så roligt att äntligen få träffas!

  • Fru sy

    Vi betalade 2600 för hunddagis när vi bodde i Gbg.

  • Fru sy

    Vilka underbara nyheter här!!!

    Massa GRATTIS till Herr och Fru E. Nu är det er tur!!!

    Ninnis: Vilken äggskörd! Jag håller tummar och tår för er nu!

  • Fru sy

    Nu har jag varit med min lille kille hos doktorn. Han har andats så tungt i natt och sen hade han feber i morse. Det var krupp, vi har fått lite medicin och hoppas att det går över fort! Vad jobbigt det är när de små inte är pigga, och speciellt när det verkar vara jobbigt för dem att andas ordentligt. Nu sover han iaf sött i sin säng och jag ska se om jag kan få lite sytt till sommaren stora happening här i byn!

  • Fru sy

    Hej tjejer! Är det någon som vet om ettåringar brukar ha någon form av trotsperiod? Mitt tålamod börjar ta slut och jag vet inte hur jag ska tackla honom när han bara slänger sig och skriker på golvet när han inte får som han vill. Han blir som en säck potatis när man försöker lyfta honom och han vill inte äta speciellt, han som gapat bara man tog fram en sked...

    Min mamma kommer om en stund, det ska bli härligt ur flera aspekter att ha mormor här!  

  • Fru sy
    Soldemor skrev 2012-06-07 14:33:51 följande:
    Vad är det för något kul som skall hända ¨då?

    Helgen efter midsommar är det ett evenemang här som pågår under tio dagar som jag är mycket engagerad i. Både när det gäller mitt egna lilla företag, och så är jag med och annordnar en utställning. Är såklart jätteroligt men jag har fullt upp här. Symaskinerna går värma och tankeverksamheten är lite insnöad åt ett håll kan man säga! Är det någon som är i närheten av mina trakter vid den här tiden kan jag verkligen rekomendera en utflykt hit!

    Sedan mitt i detta ska jag byta jobb till hösten, ska vara på två andra skolor. Så idag har jag och E varit och hälsat på min gamla skola, jag har plockat ihop mina saker och lämnat in nycklar. Känns skönt att ha det gjort! Ikväll är det studentfirande och det är det på fredag oxå. Inte på nära håll heller precis utan 15 mil iväg... men vi kör ändå bara över kvällen. Är så skönt att vara hemma i morgon och E sover ju ändå i bilen ikväll.

    Nu ska jag återgå till mitt.

    har ju inte grattat Ninnis här, det måste jag ju göra oxå. GRATTIS; GRATTIS; GRATTIS!! Hur mår du? 

  • Fru sy

    Lanovia: Vad mysigt med semester! Hur länge är ni nere i Fru Byggs trakter? Vi ska ner dit på student på fredag nämligen men då kanske ni inte är kvar... Vad synd att jag inte hade koll på att ni skulle ner dit, då hade ju jag och E kunnat åka ner några dagar innan.

    Det känns bra att börja jobba igen, men visst känns det konstigt att E ska börja på förskola till hösten. Men jag ska jobba 80% på fem dagar så det blir ju inte så långa dagar för honom och det känns skönt! Jag ska byta skola för att det blev övertalighet på den skolan jag var på. Så jag blir flyttad inom kommunen, och jag tror det kommer bli jättebra på de nya skolorna!

  • Fru sy
    lanovia 08 skrev 2012-06-13 22:39:58 följande:
    Fru sy vi åker härifrån imorgon o vidare till Öland. Hade inte en tankr på att du skulle kunnat tatt dig hit. Du får komma till blommis. * blink*
    Det hade varit jätteroligt att åka till Blommis, men jag får tyvärr inte ihop det. Vi ska iväg hela fredagen, är bortbjudna lördag em/kväll och söndag måste jag sy precis hela dagen om jag ska hinna få ihop något.
  • Fru sy

    Sen måste jag bara berätta en rolig sak som hände igår!


    E hade precis somnat när jag hörde en bil utanför, vi bor ju så man reagerar när någon kör förbi och framförallt stannar på vår uppfart. Jag var uppe så jag gick ut på balkongen och sade hej. Det var två damer från Tyskland och de undrade om jag var "fru sy" som syr ....kläder. Och så ville de komma in och titta.  Tur att vädret var så fint så vi kunde mötas på altanen, var inte så sugen på att ta in dem i ett kök med diskbänken full med disk och ett golv som borde dammsugits. Men de var supernöjda och köpte flera plagg, så nu har jag haft min första försäljning endast iklädd morgonrock. Kanske är dags att börja klä på sig lite tidigare än till lunch nu då
     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård