• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman: Visst är det härligt när man får sådär upptvättat att man ser hur tvättkorgen ser ut! Jag håller på med det projektet jag oxå, det har hamnat massa efter sedan jag var sjuk... för tvätta gör mannen bara det som absolut måste tvättas. Däremot stryker vi i stort sätt ingenting. Inte ens mannens skjortor som han har varje dag på jobbet, de hängs direkt på galje och dras i lite så är de fina... man får centrifigera dem lite mindre bara. Är jag sen duktig och viker ihop tvätten direkt när den tas ur torktumlaren blir den ju inte heller skynklig, men det gör jag rätt sällan. Lite skrynkliga kan vi vara om vi sparar massa med tid

  • Fru sy

    Soldemor: Vad härligt att plocka ut övertidstimmar, blir det kortare dagar då eller tar du ut heldagar? Skönt att kunna få lite mer ledig tid nu i vår!

  • Fru sy

    Bra jobbat Blomman! *Du får en dunk i ryggen från mig oxå *

  • Fru sy
    ingenjörsbruden skrev 2012-04-19 11:57:07 följande:
    Nu har jag lagt in foto på Liten! Kan ni inte se foto så hojta så lägger jag till er i adressboken!

    Det är ingen tvekan om att det är en kille. Allt såg jättebra ut! Mina värden är tipptopp o har gått ner 1 kg till....bara det går på rätt håll.

    Nu mååååååste jag luncha.....*knoooooorrr*
    Jag kunde se liten!! Så underbart att allt ser bra ut! Så det är en liten lillebror, så härligt!!
  • Fru sy

    Heloise: Härligt att det var oförändrat och att du kan pusta ut!

    Fru E: Håller tummar och tår allt vad jag kan, det är er tur nu faktiskt!!

    Flamman: Hoppas du och musikern får en härlig helg. Och att flickorna får en mysig helg med sin pappa. Tråkigt besked om din mamma.

  • Fru sy

    Här är vi trötta idag   E har fått magsjuka, kräktes ner vår säng tidigt  i morse och nu har vi bytt massa stinkblöjor här. Skönt att mannen är hemma idag så vi kan hjälpas åt.

    På detta tillbringade vi hela kvällen i ladan igår. Mannen fick hjälpa till vid en lamning, sedan fick vi flaskmata lammet för att tackan brydde sig inte om lammet. Så vi har varit uppe var tredje timme i natt och flaskmatat lammet. Nu är det strax min tur att gå och mata lammet. Så sömn är väl inte det som natten och morgonen bestått av

  • Fru sy

    HEj tjejer!
    Hvidis: Visst pratade vi om 7 eller 9 maj att jag kanske skulle komma neråt och hälsa på?!? Kan du fortfarande någon av de dagarna? Hur är det för er andra, skulle ni ha lust att träffa mig och E om vi kommer ner? Jag är ju så nyfiken på att träffa er på riktigt, tänk er några timmar i en lekpark, mammorna fikar och barnen leker

  • Fru sy
    Hvidbrud skrev 2012-04-28 12:18:47 följande:
    Ja! Den sjunde kan jag bäst!
    Ja! Är det några andra som kan och vill träffas då?
  • Fru sy

    Ja, vad roligt att ni är några fler som kan träffas! Jag tänkte åka på morgonen och ta dagen för mig... så om man träffas sen fm eller kanske tidig lunch hinner vi ju träffas en bra stund ändå Ninnis.

    Jag skulle gärna vilja åka direkttåg, vore skönt att slippa bytet. Funkar Malmö? Eller finns det något annat bra stopp mellan Alvesta och Malmö?

  • Fru sy

    God morgon tjejer!
    Här har vi varit uppe några timmar och jag är redan igång och bakar biskvier, innan frukost mannen skall strax väckas så ska vi äta frukost tillsammans innan vi sätter igång med golvslipningen igen.

    Sen måste jag bara berätta en sak som jag är så glad för. Jag har massa kläder i min garderob som jag kan använda igen Sedan operationen har jag minskat 5 cm runt midjan Jeansen sitter löst och jag kan använda lite tajtare tröjor igen utan att folk sneglar på min mage och undrar om vi ska ha syskon. Snacka om att jag måste varit uppsväld den senaste tiden. Förrut blev jag svullen efter jag ätit men den senaste tiden innan op var jag det hela tiden. Nu har jag typ inte alls reagerat efter vi ätit, vilket är helt underbart!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård