Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx skrev 2011-11-02 20:00:11 följande:
    Jag sitter och stickar på en liten babykofta till fasters lilla hjärta, som jag hoppas få träffa igen på fredag. Hjärta Som balsam för själen är det att sitta och känna det mjuka garnet glida mellan fingertopparna och bilda nya, jämna maskor, en efter en. Att garnet dessutom är humörhöjande med sina vackra rosa, guldgula, gröna och kopparnyanser som skiftar ganska snabbt, gör att jag blir ännu mer tillfreds.

    För jag måste verkligen hitta alla ljuspunkter jag kan när det är såhär dimmigt och mörkt ute och alla virus cirkulerar. Det var en lång sommar med mycket jobb för mig, och dessutom på den plats i Sverige som fick nästan minst soltimmar, så jag har liksom inte kunnat tanka på med så mycket solljus och då blir hösten ännu tyngre än vad den brukar vara. 
    Fästmannen är så fin och tar hand om mig, försöker muntra upp och peka på det vackra och mysiga med hösten. Så det är ju bra - men det hjälper inte alltid ändå. 
    Men nu har jag en vacker Allhelgonakrans som ligger på ett fat här på vardagsrumsbordet, och i mitten står ett stort ljus med tjärat snöre och ett hjärta som jag fick av svärmor. Kransen är jag stolt över - jag satt tillsammans med svärmor i förrgår och vi band oss varsin krans som blev riktigt vackra och jämna. En av mina vita orkidéer blommar så vackert och får stå uppe på mormors mormors gamla byrå, där den reflekteras så vackert i spegeln på väggen. Ute på gården planterade jag cyklamen och något silvrigt tillsammans med murgröna, så det får stå och lysa upp för både oss och grannarna nu till Allhelgonahelgen. När jag ser på det vackra blir jag lite gladare iallafall! 
    *tar en stor kanna med varm choklad o en bamsestor fil, en rejäl hög med blockljus, sveper filten o Syrix o mig, tänder alla ljusen i en stooooor glödande ring, häller upp varm choklad o nynnar på en fin sång medans Syrix stickor klickar*
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-11-02 20:40:55 följande:
    Ja. Jag har inte själv pratat med kliniken men jag tror det är så. Tänkte ringa kliniken efter nyår någongång och stämma av.
    Ok, nåja....det är ju ett tag tills dess, amma du på bara!
  • ingenjörsbruden

    Vårat storgräl kan ju tänkas ha blivit stort pga viss aggressivitet o hormonsprutande hos ingis men det känns jag inte vid på ett tag till.....

  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-02 21:00:07 följande:
    Ingis, äh men vadå inte exalterad över att gå till en psykolog! Jag håller med dig (såklart) och tycker att det är ett jättebra alternativ att få hjälp att komma ur inkörda hjulspår, innan de blir alltför djupa och omöjliga att komma ur. Maken din har minsann dealat till sig något bra med sex månaders respit tycker jag! Men jag hoppas förstås att ni kan lösa det på egen hand före dess. !!!!!!!!!
    Eller hur! Det kommer vi att göra, eller vi MÅSTE lösa det innan dess. Mkt beror på maken slutkördhet o mkt på jobbet o han vet om det o vi har pratat om det. Denna gången kom han till mig o bad om ursäkt så det går framåt!

    Flitig vetitusan, ett illa ont måste för att ha en någotsånär flytande tillvaro....tyvvärr....men men....tenta på tisdag *GULP*
  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-02 21:14:34 följande:
    Nu skrämde jag tydligen iväg er alla andra...  Cool
    hahaha det går inte att skrämma iväg ngn i denna tråden tror jag....hahahaha
  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-02 21:07:41 följande:
    Vad mysigt det låter med fikan hos Ingis på fredag, förresten! KaffeHjärta

    *spammar järnet* Cool
    Du är välkommen såklart om du kan o vill!
  • ingenjörsbruden

    Solde: Hur är det med Amaretto? Har tänkt så mkt på er! Hoppas innerligt att allt är bra!

    Nä nu får jag nog verkligen kasta in handduken....för ikväll iallafall!

    .-p på er alla!

  • ingenjörsbruden
    Fru Bygg skrev 2011-11-03 07:58:50 följande:
    Sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren. Hatar verkligen detta! *sträcker ut handen för lite stöd*
    *sträcker ut en hand illa kvickt o kramar o klappar den fint*

    Va roligt att ni kommer!!! *dansar runt i glädje o klappar händerna*

    Syrix: Klart du ska komma om du har möjlighet! Tror att alla tycker det är kul!

    Hvidis o Ninnis trillar in fr 10-11.30, Fru Bygg o Fru E landar lite vid eller efter lunchen.... Hmmm jag räknade oss till 5 vuxna i morse.... ja just det...JAG får ju osså räknas till de vuxna!  

    Tycker det är synd att Solde hade möjlighet först senare på em,  ....men jag kanske kan ringa o berätta att vi behöver få vägledning o själatröst?! Hoppas hoppas innerligt att allt är bra med Amaretto, börjar bli riktigt orolig nu när vi inte hört ngt på flera dagar!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård