Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2011-11-03 21:19:50 följande:
    Ninnis: bim är 15e så runt 11e kan jag börja testa om jag vill plåga mig riktigt ordentligt...
    ooooh spännande med test....men det där plågandet förstår jag mig inte på....
  • ingenjörsbruden

    Jag var eg med ena foten i sängen, men så kom jag ju på att jag inte berättat för Syrix vart i världen hon ska ta sig i morgon om hon vill komma på BT-fika.

    Kanske varna lite för att vi är lika öppna o störiga o pratar om de mest slemmiga utan några som helst förbehåll i verkligheten också. Kan tom vara så att om man i vanliga fall anser sig vara en pratkvar så kan det vara svårt att få en syl i vädret! Mkt kacklande mao!

    Nu ska jag inboxa!

  • ingenjörsbruden

    *snubblar in i tråden, otroligt nöjd, glad o ngt vinpåverkad*

    TACK för en underbar skåneträff även om vi saknade Syrinx! Huset fylldes av Fru E, Hvidis, Ninnis o Fu Bygg därtill busungarna o gosungarna! 

    Ljuvligt! Skulle kunna ha er här varje dag....helg åtminstone!
    Maken tog det dock som en pik att "alla" förvann när han kom hem!

    *kopierar Heloises recept*
    -blir rörd när jag läser dit inlägg, Heloise. Visst är det lätt hänt att glömma andras sorg mitt i sin egen. *kramar om*

    Soldemor: va skönt att det är bra med Amaretto o att han ska på minisemester! Fika!!! Trevligt!! *klappar händerna* Ska kolla kalendern. återkommer!

    Flamman, Blommis o alla andra med: Förringa aldrig det du ger ditt/dina barn, för det är ngt fantastiskt! Dig själv, närvaron, tiden o glädjen! Förringa aldrig det enkla, värdet ligger oftast i det lilla istället för det stora som ögat så lätt kan se! Oron är förtärande men i slutänan kan vi inte ta med några kr till Sankte Per.  Ang fest o bjuda så uppskattar iallafall JAG mer att kunna bidraga till en fest än att bara bli bjuden. Lyxigt att bli bjuden men mer avlappnad om jag också kunnat bidraga till en god/rolig fest! *kramar massor*

  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2011-11-04 10:09:25 följande:
    Ingis: tack för fina inbjudan men när jag tänkte på att åka med 3 barn ända till Lund så blev jag lite avskräckt Det tar väl ändå 3-3,5 timmar? Det blir en tur till nya Plikta idag istället - en stor lekplats i Slottskogen som de har gjort i ordning och förbättrat. Och så en fika vid Linnéplatsen efteråt. Hela vägen dit med buss och spårvagn - det blir lagom spännande för Moa
    Määää, vadå jobbigt!?! Du, Mugglan, det är HEEEEELT ok. Förstår precis o hade resonerat preeeeciiiiis son du, la.
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2011-11-04 09:58:36 följande:
    Dagens fråga var: Vad kan man göra för att lysa upp höstmörkret... typ nåt sånt.

    Ett svar från en viss person var: "Umgås med någon man tycker om"

    Naaaaaaaaaaaw!!! *katsching, katsching, katsching*
  • ingenjörsbruden
    Syrinx skrev 2011-11-04 20:08:47 följande:
    Kikar in såhär på kvällskvisten efter lång och jobbig dag. Inget fika hos Ingis för mig  

    Om vi ska spinna vidare lite på det ekonomiska - here it goes, en hel hög med gnäll:
    I natt kunde jag inte somna för jag låg och var så bekymrad. Jag tycker (jag vet!!!) att jag har gjort SÅ mycket på SÅ bra sätt, har bra kontakter, svinbra referenser i cv:t, är ambitiös, kreativ och framåt, positiv, trevlig och begåvad, men VARFÖR kan det inte komma in lite jobb också? Fästmannen försöker peppa och säga att det kommer, men det är så jobbigt att inte någon av alla de krokarna jag slängt ut kan nappa. Även om jag har övningen som är ett konstant "jobb", så är det en annan sak att ha något specifikt att öva inför och att få komma iväg och faktiskt spela med andra också, få nya kontakter, ny inspiration och lite pengar.

    Fick ingen lön alls denna månaden som var och väntar inte in något före jul heller. Den konserten jag spelade i Helsingborg i mitten av oktober kommer inte in förrän efter jul heller och de faktiskt hyfsat många spelningar jag har i december kommer ju förmodligen inte förrän i januari. Vi är ju två om det, säger fästmannen, och det var samma sak, fast tvärtom, när han hade uppehåll från studierna förra året för att jobba. Det var trögt för honom i början också, och då betalade jag all hyra, alla räkningar, all mat. Men ändå! Jag vill kunna muntra upp mig med något, ibland iallafall! Även om vi båda alltid jagar extrapriser och inte kan unna oss så mycket, så vill man iallafall ibland kunna köpa en ost. 

    Så i natt låg jag och gjorde upp planer - vilka andra samtal kan jag ringa, vilka kontakter kan jag dra lite försiktigt i, var kan jag leta upp kommande projekt som kan behöva musiker, osv osv. Hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen satt jag med telefon och försökte få tag på rätt folk (en jävla, ursäkta språket, omöjlighet med musiker för det mesta - inga kontorstider överhuvudtaget och helt omöjligt att pricka in rätt tid att ringa! Måndag kan vara allra sämsta dagen för vissa ), och såg fikan hos Ingis försvinna långt bort i fjärran. Jag fick iallafall en hel del gjort och jag hoppas verkligen att det kan ge lite resultat. Helst igår redan.

    Nu ska vi se lite på Doobidoo tillsammans med en kurrande goskatt. Ha en trevlig fredagskväll alla, och jag vill bara säga till alla Skånetjejer att jag önskar jag hade varit med idag!
    jobb-jagande suger....verkligen suger....Kräks.
    *håller tummarna för bra resultat av dagens arbete*

    Nu ska jag o busan kika på max o sen är det go natt! .
  • ingenjörsbruden

    Testet var negativ i morse Minus o jag är lite ställd, lustigt när kroppen är så tydlig o testet säger ngt annat.
    Dock så tyckte maken att jag höll testet för kort tid i urinen osv. Nja...
    Nåja, vi avvaktar o ser om indianerna gör entré i veckan. Öser all tur o lycka som går att finna till Fru E o H&D!

    Idag så är det syrrans flyttdag så jag ska dit o hjälpa till att flytta möblerna. Alla hyllplan, lådor o annat löst är redan flyttat precis som nästan alla kartongerna. Hoppas på en smidig flytt!

    För övrigt så är det pluggande som gäller i helgen....plugga plugga plugga!

    på er alla!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård