Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-11-10 16:48:05 följande:
    Hvidisgumman! KRAAAAAAAAAAAAAAAM! Usch usch usch vad jobbigt det är när man har det så!
    Andas!
    Slappna av i käkarna.
    Hitta centrum.
    Öppna händerna och skaka loss.
    Fortsätt andas.
    Låt tårarna rinna.
    Hitta kärnan.
    Andas.
    Blunda
    titta en fjäril!
    Den är alldeles blå
    Den sätter sig i din öppna hand
    Solen faller på er
    Känn så varm den är
    Vinden silar genom trädens löv.
    Hör hur mild den är.
    Känn den mot din kind
    Andas lugnt och stilla.
    Livet håller dig i sin hand-precis som du håller fjärilen.
    Det är ingen ansträngning alls. Du kan vila lugnt där i handen.
     
    Du orkar! Lite till. Idag också. Och det går över och blir en annan dag.

    *massa kärlek*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Word!!! som vanligt!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-11-10 14:32:18 följande:
    Usch. Idag är det första gången jag inte vill vara mammaledig mer. Exorsistungen driver mig till vansinne. Hur kass mamma är jag inte inne i mig själv just nu som får slut på tålamodet. Att jag inte kan få henne att sova. Att den lille tvinga ligga och gallskrika ensam medan hon skriker och vrålar och står i båge och snoret skvätter över hela rummet. Och hg får binda mina händer bakom ryggen väldigt hårt och gå snabbt snabbt ut ur rummet. Jag vill inte mer. Jag vill sova. Och gråta.
    *tar Hvidis o resten av tråden o åker på spa-semester, med massor av kramar, massage, god mat, vin, inga skrikiga barn utan bara alla underbara tjejer från BT som pratar o njuter o bara tar igen sig o får sova ostört*
  • ingenjörsbruden

    Beläggning from hell på jobbet....pust....men i kväll blir det lyxräkmackor med ägg o avocado o lite rödlök o massor med handpillade räkor o ett gott vin......*bjuder laget runt av den obegränsade mängden räkor*

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-14 10:54:41 följande:
    Här undrar jag som vanligt vid förkylningstider vad jag har gjort för hemst i mitt förra liv. Denna förbaskade hosta, har så förbenat ont i magmusklerna vid det här laget och ingen kraft att hosta mera. Snittar typ 4h i sängläge per natt just nu. Inatt gick jag o satte mig isoffan vid 3 somnade om efter dryg timme.  Gick upp o la mig igennär E vaknade o myste med henne. När maken gick upp tog han med sig E och fick i henne frukost o fixade. Jag tänkte bara ligga kvar 5 min o morna mig innan jag gick upp, sov i  nästan en timme. Han kom för sent till jobbet men det brukar vara lugnt. Sällan har jag älskat honom så mycket som denna morgon! :-P
    va gulligt av honom o så gött med lite sovmorgon för dig! Nu har jag dålig koll på slemlösande t gravida men häromleden när jag var förkyld o hostig så knaprade jag bisolvon i tablettform, o för en gång skull så hjälpte de till att lösa slemmet.

    Annars.....dricka mkt vätska.....gärna varmt o försöka att inte andas in för kall luft....sa alltid min mamma men hon har astma o misstänker att den kalla luften fick luftrören att dra i hop sig för mkt.

    akta så du inte hostar ut minivinken....

    Krya på dig! *Kraaaaam*
  • ingenjörsbruden

    BS: tycker Iris verkar vara en positiv, glad, sprallig, energifull o kreativ flicka o som inte hämmats i sitt varande av sina föräldrarna. Men som förälder så känner man sig lite lätt som en skiva med hack i. Vem har hon fått hästintresset av?

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-14 11:02:09 följande:
    Har haft en bra helg men inte hunnit in hit. I fredags så hände då äntligen det jag efterfrågat så länge. Es farmor var här på eftermiddagen. Hon följde med o hämtade E på dagis och var sedan här med henne. Gick ut lite på lekplatsen och så, gav mig möjlighet att hinna städa igenom huset. Kändes välidgt kul att ha henne här och att de inte alltid måste ta med E härifrån för att kunna vara med henne.
    I lördags var jag iväg på en fest och träffade massa kompisar. Behövde komma ut och träffa lite människor kände jag.
    Igår var vi hos sväronen firade farsdag + min o svågerns födelsedagar. Där var det många som kunde ta hand om skruttan så jag passade på att sova och vila lite medans maken hjälpte svärfar med lite grejer.
    Låter som en mysig helg!
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-11-14 11:21:07 följande:
    Nej vet ni vad meningen är att jag ska baka tårtbottnar just nu. Det finns de som hävdar att man måste befinna sig i köket då och inte framför datorn.... ???
  • ingenjörsbruden

    MSW: Några känningar? När tror du att liten kommer? Hur mår du? Får du sova på nätterna?

    Lanovia: Tråkigt med hosta, känsliga luftrör kanske? Tror du inte att hostan blir lite jobbigare precis efter att du börjat med medicinen för att sen bli bättre? Typ att slemmet lossnar o sen hostas bort? Asch... jag vet inte. Hoppas du blir av med den illa kvickt så att du kan få vila upp dig!

    Flamman: Tänker på dig! Hoppas allt gått bra! *klappar försiktigt på handen o baddar pannan*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård