Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nääää.... nu kallar kudden o duntäcket!


    på er alla!

  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-11-24 08:45:06 följande:
    *vinkar in och kramar alla *
    *kramar tillbax* Hur är det med dig?! Tänker massor på dig!

    Hvidis: vilken skön dag ni haft!

    MSW: ja kollrig är bra ord på´t! 5(!) bajsblöjor! Di vaur en reeedi skitunge du har!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-11-24 09:00:51 följande:
    Nu ska vi till öppna förskolan och sedan på lunch med babysimgruppen. Jag är inte van att ha så mycket inbokat så det är nog tur att vi är helt obokade imorgon

    Måste rusa, stor kram til alla! 
    Va skojigt! Kul med uppbokat ibland....man uppskattar att vara ledig o hemma på ett annat vis.
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2011-11-24 09:25:10 följande:
    Hallå alla i tråden!
    Har ju på sistone bara varit en läsare och det är så härligt att följa er alla (i vått och torrrt). Man skrattar lite och gråter lite. Det finns så mycket som stämmer in på en själv och att inte vara ensam om saker och ting hjälper verkligen.

    Vi har hunnit med en massa sen jag skrev sist.
    Har flyttat, renoverat som tusan, lille B har blivit 19 månader!, jobbar 80% nu, och sist men inte minst var jag nyss hos BM och plockade ut spiralen.
    Var lite orolig när jag läste om Flammans erfarenheter men i mitt fall så gick det väl helt ok. (Trådarna hade dock krypit upp lite = mycket obehagligt)

    Det är alltså dags att försöka lite så smått igen. Kanske skriver lite mer i fortsättningen.
    Jisses va ni har hunnit med! Trivs ni bra? Flyttade ni långt? Vad har ni renoverat?
    Ingen spiral.....aha..... Va skojigt! Då är vi några st som följs åt.
    Välkommen tillbax! *KRAM*
  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2011-11-24 09:32:48 följande:
    EA: kramar tillbaks!

    Syrinx: härligt med lyckad konsert! Jag blir också lite höstdeppig varje år när ljuset försvinner men tycker som du att tända ljus gör ganska mycket för att lätta upp.

    Heloise: haha, kan tänka mig att Panzer får huka sig (el ta en natt för tusan)! Var tvungen att läsa ditt äl-inlägg för maken för jag stod här i köket (datorn står i köket) och fnissade för mig själv. Grannpojken (9 mån) är också uppe och nattstrular. Härom natten var han vaken mellan 01-06

    Vi är på bättringsvägen även om Moa hostar mycket fortfarande. Men hon har inte fått lunginflammation iaf. Jag känner mig mycket bättre idag och ska försöka mig på att träna lite lugnt ikväll. Jippiee!
    skönt ni är på bättringsvägen! O väääääldigt skönt att det inte blev lunginflammation!
  • ingenjörsbruden

    Heloise: Hur gick det med ägg-jakten? Gav du Panzer en avhyvling o drog över honom sen? *ler över scenen jag ser för mitt inre men den kuvad Panzer o Helosie som läderklädd dominatrix med piska i högsta hugg*
    Hoppas det gick bra!
    Har ligisten sovit bättre inatt?
     *kram*

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2011-11-24 17:52:22 följande:
    Mugglan: jo, autocorrect på iphone borde ju få mig till att korrekturläsa mina inlägg...
    Asch, det är ju attans spännande att få höra om när ni har samlag runt bordet under dop-middagen!

    Fniss fniss! Vad vore livet utan felstavningar, syftningsfel o andra saker man säger!

    Idag när jag stod o diskade matlådan på jobbet så pysslade Spraket med sin matlåda o helt plötsligt hör jag:
    -Det var ju en attans tur jag använde dubbla påsar för såsen rann ut ändå.....

    Hrmm....hrmmm...jahaaa....*fnissar o rodnar*......det är bra du tänker på säkerheten....fniss fniss....

    Sen kom vi fram till att vi sänkt "nivån" på humorn på jobbet.....o jag kläckte ur mig att den var så låg så att ribban var begravd.....*mera fniss fniss*

    Värre än två små skolflickor är vi! Men roligt har vi!
  • ingenjörsbruden
    MSW skrev 2011-11-24 19:29:49 följande:
    Sådär, nu tror jag att jag inboxat alla som hojtat (+blomman och flamman).. Ber om ursäkt för särskrivningen i vissa.. Skäms Säg till om jag glömt någon...

    Mugglan: Inboxade dig också, fast det står på facebook också, (på bilden på syskonen jag la upp).

    Lanovia: Jodå, det går rätt bra att vara hemma med lillasyster, men hon är en riktig skitunge (A var ett kräkbarn, så detta är vi inte vana vid.. ). Storebror är ännu så länge snäll mot henne,  men testar oss en del.. Det är väl som det ska antar jag..... Men jag är "lite lagom" trött och förvirrad känns det som..

    Idag var vi inne på sjukhuset på återbesök, och nu hade hennes värde stigit rejält, så nu är vi utskrivna från neo, men ska väl ta några fler blodprov gissar vi.. Även gulsotet hade sjunkt mycket, så nu går allt åt rätt håll.. Så skönt!
    Vilka härliga nyheter!
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-11-24 19:59:36 följande:
    MSW du har inte glömt mig men jag är ruskigt nyfiken ändå

    Mugglan: Det gick bra med sexet Kikade en sväng på Black Hawk Down ( män i uniform gör mig knäsvag, speciellt lååånga män i uniform ex Eric Bana i BHD mmmmm) Panzer var alldeles synnerligen förstående och tappade upp ett bad åt mig och gav mig ett glas vin... mer behövs inte, jag är så otroligt lätt på foten !

    Duktiga Ada och Beda, det där med maten, jag har inga råd att ge mer än det som vår dietist gav mig om och om igen. Är barnen nöjda, kissar och bajsar som de ska så är det bara att vänta ut dem( ja det här gäller ju inte skitungar som Elise som inte känner hunger, än.). Det fungerar inte att låta dem få gröt och vänta in puréglädjen igen?

    Elise älskar hipps risgröt med grönsaker, den går alltid i oavsett vilket humör hon är på. Kanske det vore något?
    Fast jag tror att du har rätt, om utplaningen.

    Synrix: jag vill också kunna sticka
    Hvidis: mmmmmm lussekatter! Jag är likadan, inga ICAkassar i min muff, några fördelar med att ha samma partner måste man ju ha

    Flamman: usch för vattkoppor men det är lika bra att de kommer nu än att de skulle komma när de är äldre. Min chef fick vattkoppor när hon var 21år, hela hennes underliv var fullt i koppor samt att hon fick i ögonen  och på synnerven. De fick söva ner henne för att hon höll på att bli galen. Det blir ju oftast värre ju äldre man är i T och K's ålder är det väl vanligast att man får vattkoppor. Hoppas flickorna itne lider för mycket.

    solde:spännande med intervju.

    Ingis: mmm sprak på jobbet är inte fel, jag hade ett sprak på mitt jobb, fast han var en kund. Inte hans fel att han var typ 2m lång, blond och väldigt välttränad, trots att jag är fet som en julgris så flörtade han ganska friskt. Saknar det nu när man går hemma i mysbrallor hela dagarna.

    Imorgon kommer anticimex, vi har bytt försäkringsbolag och då vill de besiktiga huset,  *suck* mer städ än vi redan har.

    Elise fortsätter vakna runt 2-3 snåret, klarvaken. Hur ska jag få henne att sova? jag har gett mer mat, mindre sömn, mer sömn, senare mat, jag kan snart inte komma på ngt mer och ändå envisas hon med att gå upp i ottan.

    Skippar ältesten den här gången och kör varje dag, mao, jag måste gå och ta en powernap för att orka! Jag blir bra less om itne det blir någon knodd den här gången!

    Sen har vi fått veta att svägerskan har en liten Emil i magen
    Dessutom är 2 av mina absolut bästa vänner gravida och de har samma bf-datum, rätt coolt.

    Nä nu ropar Elise efter mat.

    kram på er
    hahaha ja män i uniform är inte fel....inte fel alls..... Bra med sängkammarträning! Men det är slitigt!

    Attans ligist du har. Jag har inga bra tips mer än att man inte ska tända o ge dem uppmärksamhet o vänta ut dem. De tycker det är praktiskt att ha mammas fulla uppmärksamhet o om de inte får det så "ska" de tröttna på att va vakna.....men hur man roddar det i land vet´i smén........
    med busan så tände jag bara upp väldigt skum belysning då jag behövde gå upp o mata henne på natten, annars hållit så mörkt som möjligt..... hoppas världens underbaraste o sötaste ligist lägger av med dessa fasoner omedelbums!

    Va roligt med många runda magar i närheten!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård