Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: vilken fin förlossningsberättelse! Tack!

    Flamman: Det är tråkigt när man vandrat en väg som bjudit på både sol o regn, högsommar o bistra vintrar, vår o höst, och man till slut inser att man verkligen står vid vägskälet där man måste skiljas åt...... inget vet jag med säkerhet men jag är ändå rätt säker på att vägen du o töserna kommer att vandra förvisso kommer att vara backig men mkt jämnare och ljusare utan ständiga åskmoln o blixthalka...... lätt blir det inte....men vägen du vandrat hittentills har varit synnerligen ojämn så mkt värre kan det inte bli tror jag.
    På din väg kommer iallafall vi alla att finnas, för att hålla hand, ge dig blommor o dansa o sjunga tillsammans.
    KRAAAM

    Blommis: *håller tummen*

  • ingenjörsbruden

    Jag är lite sliten, Bella började kräkas i lördags, hög feber i söndags o lite slö o hängig utan feber i måndags, o då började maken kräkas o bo i badrummet.

    Jag har tvätttat, tvättat, skurat, trugat mat, tvättat o tvättat o spritat o spriat.....so far so good har jag *peppar peppar ta i trä* klarat mig. Är tillbaks på jobbet o tycker det är rätt skönt.

    vinterhalvårsgardinerna o kuddfodralen är strukna o uppe på plats, den gigantiska högen med "viktiga papper att sätta in i pärm" är insatta....o i går så hann jag med att baka lussekatter för andra gången. Så lite produktiv har jag varit.

    KRAAAAAM!

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Härligt med besök!

    Blomman: 95 bast är respekt!

    Heloise: hur gick glukosbelastningen?

    Mugglan: tradigt med osynkade sovtider på busungar o mamma...det sliter verkligen.

    KRAAAAM på er alla

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Beklagar sorgen efter din morfar. Skönt att han fick bestämma själv hur han ville ända fram till slutet.
    över villavagnsköparen! Fortsätter att hålla tummarna!

    Heloise: Det är verkligen inget lätt beslut ni har att ta.....KRAMAR massor. Skönt att glukosbelastningen gav fina värden, blääärk för att må så illa o vara så trött........

    Daa: Du är verkligen världens bästa mamma till parvlarna, tro aldrig ngt annat!

    Fru sy: Kul med äl! Brr för kallt i huset!

    Mugglan : Kul 40-års firande?

    Skulle kommentera ngt mer....men ja.....mina tankar är hos er alla!

    Igår var jag iväg på besiktning hela dagen o idag är det julfest på jobbet Kul kul!

    I morgon är jag dubbelbokad Syrran struliga (förnamnet) stora har kommit med inbjudan till hennes julkonsert i kyrkan igår (!).... jag som är gudmor har pga husbygge o småbarn inte kunnat komma iväg på någon av hennes tidigare konserter.....skäms.....men så är jag bjuden på glöggmys precis på samma tid....går hellre på glöggmys men känner att jag måste stötta syrran....
    Storan har varit väldigt strulig nu på sista tiden...flyttat hem till pappan igen....gått sämre i skolan o är rätt deppig.....aset har blivit arbetslös o är säkert deppig pga det.....o av ngn konstig anledning så tror jag att Storan flyttat hem för att ta hand om pappan o samtidigt vältra sig i dåligt mående....kanske för att slippa ta tag i sitt eget dåliga mående....jag vet inte....mer än att syrran behöver stöttning.

    Vem har sagt att livet är lätt....

    Busan o maken har inte riktigt återhämtat sig efter sin vinterkräkepisod.....är båda två helt hopplösa på att få mat i.....trötta o sura är de......blääää va tradigt....hade verkligen behövt lite kul i helgen!
    Nåja....julfest idag.....men jag kör iofs...men det brukar inte hindra mig från att ha kul! Kanske flörta lite med spraket...ja ngt kul får jag ju ha!

  • ingenjörsbruden

    Ankan: härligt med vuxenmys! Ni är värda att få sitta ner o glögga o ta det lite lugnt!

    Hvidis: Håller tummen för att ni får 2 härliga veckor o att du inte behöver rabbla ditt mantra så många gånger.

    Blommis: Vad är det för fel på folk....suck! Hur mår din mage nu?

    Lanovia: Förkylda småttingar är inte roligt Hoppas det går över fort.

    Fru E: Fikar väldigt väldigt väldigt gärna i mellandagarna eller efter nyår, är hemma till den 9e.

    Ninnis: Va ljuvligt det lät med riktig sovmorgon! Det är du väl värd! Va mysigt att ha besök i flera dagar....då hinner man verkligen prata!

    Näsfrida är väldigt bra, men fy va de kan skrika....men det är väl inte så konstigt eg.....jag hade INTE uppskattat om någon försökte suga ut hjärnan på mig!

    Mugglan: Oj! Redan dags för att börja jobba igen! Tiden går fort när man ha roligt! Va surt att Ada o Beda inte har knäckt krypkoden....förstår att både småttingar o föräldrar är frustrerade. Men det kanske är bra om de knäcker koden efter jul.....så överlever granen o pyntet lite...... Busans kusin knäckte koden hemma hos farmor o farfar på deras mjuka stora matta...där halkar ju inte benen o händerna iväg på samma sätt som på parkettgolv. Bara en tanke....

    Ang gran...när jag hade två katter så turades de om att sitta under granen o lurpassa......sen rivstartade de o for runt....ända tills den gången när granen kom farandes ner efter kattskrällena.......men gud va kul katterna hade med alla julgranskulor....glitter gick fet bort....ena katten försökte bra äta upp det hela tiden....glittriga bajsar i kattlådan är ju lite piffigt kanske tyckte katten....

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-12-20 10:59:58 följande:
    Flamman tycket du lägger fokusen helt rätt. Vad betyder väl några tomtar. Kärlek o samvaro för barnen är så mycket viktigare.
    Håller verkligen med!
    Den där härligt julkänslan får man inte bara för att där är pyntat till tusen, kliniskt rent o all mat lagas från skratch, julklappar till f-n o hans moster o svindyra osså....BLÄÄÄÄÄ

    Den där julkänslan som alla efterlängtar tror jag man hittar först när man struntar i alla måsten, man gör något spontan o enkelt där man tar sig tid att VARA TILLSAMMANS.
    Jag hittar julkänlan i alla julsånger, speciellt när jag, mamma o syrran sjunger tillsammans, för så sjunger vi 2-3 stämmigt o det känns ljuvligt i hela kroppen.
    Spela spel, dricka glögg, titta på julfilm tillsammans, snaska på julgodis (alladinask kanske) o bara vara....längtar längtar.

    Såg Jamie Olivers julspeciall, han hade fryst druvor och serverade dem frysta med ett glas grappa o chokladkakor.....såg gott ut o enkelt....ska prova det i jul eller mellandagarna.

    Flamman: Tycker så synd om dina små flickor, de förtjänar en bättre pappa än aset som bara tänker på sig själv. Musikern är värd sin vikt i guld som ställer upp som chaffis o stöd!
  • ingenjörsbruden

    Muggles: Ahh men då är krypandet inte så långt borta ju! Kul med julklappslotteri! Håller tumme för kul paket. Gulligt med julblomma! Beställningen gav mig dock smårysningar...skönt att det gick bra!

    Jag har heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt tappat geijsten på jobbet......vill bara hem o pynta, julmysa o slappa.
    O jag som tänkte jag skulle jobba 100% efter julledigheten....phu....

  • ingenjörsbruden

    3 årig bröllopsdag i morgon, svärisarna ska hämta busan på dagis så vi kommer bjuda dem på mat. Undras tro om jag får ngn blomma eller om maken glömt....spänningen är olidlig..... eller inte.

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-12-20 15:00:15 följande:
    Lanovia, så värst mycket har egentligen inte hänt i tråden det senaste. Kanske för att det är desto mer fullt upp på hemmaplan för de flesta. Tycker det kretsar runt att få tiden att räcka, liksom tålamodet och pengarna, samtidigt som vi alla försöker möta julen med rätt inställning och lagom förväntningar. Under tiden äter, växer och testar oss våra barn, påfrestar oss våra släktingar -samtidigt som de tillför och gläder- och vips så är det väl nyår....  Tomte
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Skål
  • ingenjörsbruden

    Muggles: Blommis hade rätt...jag upplevde scenariot i mitt huvud...hemsidehaveri....skikande barn....samtal från Interflora....svetten lackar....barnen skriker.......något trillar....illvråll.....mera skrik.......
    Nä asch...det blev nog värre i mitt huvud än vad det var!
    Bra roddat med 3 kids! *gör vågen*
    Vad gör man om man rullar hatt?! *intressanta visioner flashar förbi i skallen*

    Blommis: Du är fucking worth it A LOT! *BAMSEKRAM*

    Ang julkort......jag äääääälskar julkort!....i år är jag jätteavis på alla som har sina gullungar på korten....det får bli nästa år.....eller nåt....men jag tycker det är så mysigt att skicka kort.....visar att jag tänker på personen......försöker skriva ngt mer än bara gott nytt år osv....men bara om jag känner för det.......jag är inte så pysslig av mig....men göra julkort eller kort över huvudtaget.....DET passar mig....lagom projekt så jag inte har glitter/klister eller annat mojs över hela mig o huset...

    Lanovia: Svårt att vara själv med barnen......men jag är rätt säker på att du klarar det om du vågar.....skulle amning o nattning sammanfalla så kan du ju alltid vänta lite med nattningen....du grejar allt för du är världens bästa mamma!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård