Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag är inte heller speciellt barnglad/älskar barn....tycker de kan vara extremt jobbiga o föräldrarna kan vara om än mer jobbiga ibland.....VISSA barn gillar jag......men det är väl som i allmänhet.....man gillar ju inte alla....men visst man accepterar alla men gillar bara vissa..... samma sak med barn tycker jag......om man gillar föräldarna så bruuuuukar det gå bra med barnen också.....men inte alltid!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-01-06 14:14:50 följande:
    Vet ni, man svänger sig med fler uttryck än man tror som har med väldigt konkreta saker att göra. Jag menar, jag säger själv saker som "ja, det känns som att man inte riktigt går på alla cylindrar" eller "jag blev så förbannad så topplocket gick", utan att jag egentligen alls vet hur många cylindrar man ska gå på eller vart de sitter och hur topplockspackningar egentligen är beskaffade. Men numera, efter alla min biläventyr, börjar jag få en anann insikt i varför man säger att topplocket gått-det är när det liksom ryker och pyser överallt. Och utan alla cylindrar med i maskineriet, så får man konstatera att det verkligen går på halvfart. Bara som ett par exempel ur bilvärlden.

    Det verkar i det här fallet vara så att topllockspackningen är paj. Förhoppningsvis. För det är värre om hela toppen är skev eller sprucken. Fast det tror han inte, min hjälpsamma bilmek.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Bilmekaren....hur kände ni honom?

    Satt o tittade på foton från kräftskivan i går! Gud så härligt o mysigt det var! Men med det sällskapet......hade jag kunnat äta mina gamla sockar o varit salig!
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2012-01-06 20:02:07 följande:
    Grattis ingis, busan och ingismannen!!! Jätteroligt! Själv börjat jag snart på vattengympa och så räknar jag points, det gick bra sa BM:) Blomman: varma kramar, vad jag önskar att jag fått höra dig med ditt varma hjärta, framföra den sången. Precis som du kände, känner jag ibland när jag träffar min släkt. Som att komma hem lite! Idag var vi på 40prs fest, E skötte sig exemplariskt :) det var en av mina "gamla" vänners man som fyllde år. Det är faktiskt lite som att komma hem, när jag träffar folk hemifrån. Msk jag inte umgås med längre pga avstånd, livet etc. Men detvär folk som jag vuxit upp med, delat barndom med. Varje gång jag åker dit ut, uplever jag att det är lite svårare att åka hem till gävle, lite svårare att lämna alla. Nåväl nu lyckades jag göra inlägget som skullw gratta och beundra och förundras över ( ada och beda), till ett egoinlägg. Skulle skriva mer men panzer klämde mina fingrar i fönsterhissen så högerhanden är blågul och svullen, ergo det gör ont att skriva.
    Men PANZER då! *blåser o pussar på fingrarna* Staaaackars Heloise! Har du känsel i alla fingrar o kan vifta på dem? Usch så ont det måste göra! Vattengympa låter härligt o även fest i hemtrakterna!

    nu ska en liten busunge stoppas i säng.....pust!

    o kram o godnatt
  • ingenjörsbruden

    Tack  godingar!


    Leksi: Det borde bara skilja 3 dagar mellan BF o
    busans BF......sex bara en gång om året.....elller vart tredje år...hahahaha

    GRattis mini!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-01-07 19:45:59 följande:
    Haha, och grattis mej själv säger jag. (enligt ett internt familjeminne där min son sitter i bilen med guldpapperskrona, gummistövlar och galonisar och deklarerar: "Men pappa, du måtte säja djattis till mej! Djattis mej fejv jag säja!"Så nöjd och belåten bara ett barn med födelsedag kan vara.)

    För idag fyller jag år och firar med pyjamasparty med min son. Vi har Harry Pottermaraton, inspirerade av Helipanzers. Och fikar.
    Nu ska vi strax äta middag.
    Förrätt: gubbröra på rågbröd,
    varmrätt: grillad biff med potatisgratäng.
    Efterrätt: mandelmusslor med hallon och grädde.

    För att vara luspank känns det som en rätt ok middag. Köttet blir väldigt spännande, för det är kött från svägerskan egna ko och verkligen inget man får äta varje dag.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Hihihi lilla stora blompojken!
    En gigantisk KRAM o stort GRATTIS på din födelsedag! Riktigt smarrig meny tycker jag! Tycker att sånt kött smakar bättre men det är kanske psykologiskt bara!
  • ingenjörsbruden

    Hvidisen: ser din gröna plupp..... den där fantastiska laxen som ni serverade på E´s 1årsdag, kan jag få receptet? Eller iallafall stektemperatur, tid o kryddning på en höft....har en halv tinad laxsida (val, sa maken) i uterummet som ska ätas i morgon tänkte jag.....hilfe hilfe, bitte!


    Eller om någon har bra laxrecept på hel laxsida så mottages det tacksamt!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-01-07 20:08:43 följande:
    Hurra! Jag fick Karin Whalbergs senaste bok "Glasklart" , Och gissa vad? Jo, den är signerad med en personlig hälsning och grattis till mig, för hon satt och signerade sin bok när vi var ute i julhandeln, och då smög visst min lilla familj sig till den presenten utan att jag märkte det. Hihi! vad kul att ha i bokhyllan!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Vilken present! Så roligt att ha!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-01-07 19:55:15 följande:
    Grattis på födelsedagen blommis! Jag har den äran att grattulera dig ännu ett år, det är ju helt fantastiskt att vi jämnt varandra så många födelsedagar efter hand! Kraaaaam!
    Nu blidde jag snurrig....hur menade du här? *krafsar mig i hårbotten o skjuter fram underkäken o grubblar med knölpåken vilandes på marken*
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-01-07 20:19:53 följande:
    Känt, ska det ju vara. Vi har ju firat blommis typ fyra gånger nu, eller? Jag lägger upp en bild på receptet på fb Ingis. Ok? Den är sååå smarrig! (och lättlagad!)
    *GILLAR*
    ohhh så bra! Du är toppen!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård