Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    muggles skrev 2011-04-20 11:17:40 följande:
    Flamman: vilken otäck olycka med skotern, usch. TUR att det gick bra!

    Jag har inte börjat må dåligt än men tyckte vansinnigt synd om Moa igår, vet inte hur många gånger hon kräktes. Och så var hon så förbaskat törstig men varje gång hon drack så kom det upp "Det är inte roligt" grät hon.
    Naaaaww... *hjärtar lilla Moa* Stackarn! De blir så ynkliga och alldeles "slaka" när de kräks så där.
    Hoppas, hoppas du klarar dig Mugglan!
  • Norrskensflamman

    Både jag o flickorna ska på körrep i kväll.
    Jag ska sjunga på påskdagen (långfredag hoppar jag över, maken åker fredagkväll så vi ska vara ute med barnen och cykla och lite annat på dagen innan han åker) och så ska både barnen och jag sjunga på annandag påsk. Jag är så glad att jag har kören och kyrkan med alla dess verksamheter som riktar sig till barn och barnfamiljer. Man känner sig alltid så välkommen, även som "ensamstående" (för så känner jag mig faktiskt).
    Det finns alltid nån  att prata med, en hjälpande hand, och tid till lite reflektion.

  • Norrskensflamman

    Brorsan med fru  mår bra. Lite skakiga fortfarande.

    De som är varslade på jobbet har blivit kontaktade av chefen, och mig har ingen kontaktat så jag antar att det betyder att jag klarade mig. Den här gången.

  • Norrskensflamman

    Jag och flickorna var på sångövning igår och det var underbart
    Jag ska sjunga på påskdagen och på Annandag Påsk ska alla körer, även barnkören sjunga och framföra musikalen Jesus Christ Morningstar i kyrkan. Ska bli så roligt!
    Annars så blir dte nog rätt ensamt i påsk. Vi får se vad som händer.

  • Norrskensflamman

    Glad påsk!
    Här sitter jag och är lite gråtig och snyftig.
    Vi har haft en bra dag, varit ut och cyklat hela familjen så lilla K fått träna att cykla. HOn har fortfarande lite problem med det. Maken är "snäll" men inte varm om vi säger så. Pliktskyldig puss när han drog iväg till M.
    Han sa att han ska försöka sälja sin egendom därborta så att han kan köpa loss det här huset eller köpa sig ett annat. Det verkar som att han bestämt sig. Det känns... konstigt... sorgligt... skrämmande... jag vet inte vad. Samtidigt som han kan komma hem och säga att vi ska försöka på nytt och bla-bla-bla. Man vet ju fan aldrig nåt med honom. Suck. Jag vill bara få lugn o ro känner jag. Sen vem som bor kvar i huset, spelar egentligen ingen roll för mig längre. BAra någon av oss gör det, så att flickorna har kvar sin trygga bas här.
    Ja, ja, nu har jag gråtit o gråtit och ringt efter en väninna, för jag känner att jag ska nog inte vara ensam just nu... Känner mig lite för nere Hade dessutom glömt ta mitt piller imorse, och  i förrgår glömde jag också.
    Kanske därför?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård