Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: stackars vovven som kräks, och JA, det är bara att vänja sig

    TUL kommer gå jättebra ska du se. Oroa dig inte!

    Igår var lilla K och blev filmad. Jag blev uppringd från kommunen och de behövde en liten pratglad flicka i 6-årsåldern att säga några rader i en liten reklamfilm. Som tack skulle hon få en present.
    Först var hon lite blyg, och så var det lite svårt att komma ihåg hela repliken, men efter att ha övat några gånger så satt det. Sötisen ♥ Hon var så duktig *stolt*
    Filmaren ville filma mamma också, men eftersom jag är så hes så jag knappt kan prata, så tackade jag nej

    Så snart finns Skruttan på Facebook o Youtube

  • Norrskensflamman

    *hjärtar duktiga fladderbuset*

    Ingis, högt blodtryck är inte att leka med. Men det finns ju mediciner om det skulle behövas. Du stressar väl inte för mycket? Du verkar ha så många projekt på G hela tiden och så jobb och Busan. Tycker du är så duktig med din LCHF, är imponerad att du orkar!

    Två av mina väninnor sa häromdagen att jag har varvat ner sista veckan. "När hände det sist att du snippade förbi på en kopp kaffe och satt i godan ro en hel timme. Utan att titta på klockan eller mobiltelefonen???" sa båda. Oberoende av varandra. Fick mig att fundera...

  • Norrskensflamman

    Fru Bygg, sömnlösa nätter sliter.... skickar styrkekramar! Minns hur det var. Hoppas E finner sin sömnrytm igen så du  får sova.

    Själv har jag haft svårt att sova förra veckan. Ångest just för att gå och lägga mig. Och svårt att komma till ro (ovanligt för att vara mig). Sen så har jag drömt så mycket konstigt senaste nätterna.
    Nu har vi så ljust också, det är inte många timmar det är mörkt, så nu vaknar jag kl 3 ungefär och kan inte somna om förrän vid 4:30. Sen ringer väckaren 5:45. Det blir så jäkla sönderhackat. Skitjobbigt. TAr mig knappt upp på morgonen!

    Men, men, jag ska inte gnälla. Jag får iaf några timmar här och några timmar där!

  • Norrskensflamman

    Vi ska ju på personalkonferens tors e lunch till fre e.m. I grannstaden. På ett SPA.
    Nu fick jag förfrågan att åka en dag tidigare med ett gäng från jobbet för att planera aktiviteterna och fixa och ordna inför konferensen. Min brorsa m fam är så gulliga, de ställer upp o tar flickorna en extra natt med allt vad det innebär av skjutsning och hämtning från dagis o fritids. BAra så att jag kommer iväg
    Tur maken är borta för han hade aldrig släppt iväg mig.
    Jag tycker det ska bli jätteskönt att få miljöombyte faktiskt

  • Norrskensflamman

    Fru Bygg, du vet säkert det här, men det  brukar vara så att det där med sömnen går i perioder. Det kan vara en tillväxtfas eller nåt annat, det kruxar ett tag, sen "lokar" det till sig igen.
    Jag minns att mina också hade så där just när de hade gått ett tag på dagis och man tyckte att nu var man inne i rutinerna och att det började flyta på. Då kom nåt sånt där bakslag. Men hav förtröstan! Det går över. Men jobbigt som f-n är det!

  • Norrskensflamman

    Störtar bara in för att ge stora välkommen-tillbaka-kramen till Blomman!!!! Hjärta
    Åh, vad vi har saknat dig. Och gud vilket härligt påsklov ni haft   Blir varm i hela kroppen!

    Tänk vad rik man är när man har vänner. Jag och flickorna får nog ta oss en landetrunttripp vi också framöver.

    Puckon som inte lyssnar på dig Heloise utan plågar diamanten Elise i 40 min !!! Rövhål är vad de är, precis som CSN.

    Grattis lille A på din ettårsdag

    Ninnis: härligt med fina ljud o mått

    Hvidis: Nu jäklar får Elvis ta och komma ut. Rock on!

    Snart ska jag sluta för dagen, svänga förbi Systemet och köpa mig en flaska vin, ett par nylonstrumpor (med massor av hold-in och push-up, för jag ska ha kort-KORT klänning imorgon) och hårspray till mitt nyklippta hår som är page med kort, "rockigt" rufs där bak i nacken (som frissan kallade det). Själv kallar jag det för knullrufs

    Det här blir  outfiten imorgon på middagen. Och 10 cm klackar http://www.provrummet.se/sv/klaenningar/celine-dress-kleinblasvart.php?group=prod_prod_grp-s1/18
    men jag kommer inte ha leggings utan bara svarta strumpbyxor. Patetiskt, jag vet, men just imogon tänker jag inte bry mig om att jag är 42 bast och borde gå i fotsida zigenarkjolar och knytblus. Så det så.
    Och maken är inte hemma och kan säga: "Ska du gå ut så där?!?! Du ser ut som en ....  "  ja, ni vet.

    Kraaaaaaaaam alla!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård