Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej... Landar efter intensiva dagar på konferens på annan ort.
    Är helt slut, men känner mig ändå nöjd och fylld med ny god energi. Har umgåtts med härliga, vänliga, roliga, smarta, intressanta människor, varit på SPA, ätit god mat,druckit gott. Vi har haft roliga tävlingar, teambildande aktiviteter och intressanta grupparbeten.

    Äsch, dejten blev ju inte av eftersom jag var tvungen att åka iväg på onsdagkväll med jobbet.
    Men det gjorde ingenting alls. På konferansen var vi 32 pers varav 5 kvinnor, så jag led inte brist på dejter om man säger så   Och klänningen blev en smashing hit. Fick väldigt mycket fin feedback, både från kvinnor och män

    Jag har mått så bra så jag känner att detta lever jag länge på!

    Nu är jag hemma hos mina sötingar och nu ska jag gå och snusa på dem och ha fredagsmys.

    Ta hand om er!

  • Norrskensflamman

    Hvidis, läget???

    Maken har hört av sig. Kommer hem imorgon.
    Så nu håller jag på att storstäda huset.
    Medan han varit borta har jag inte lyft ett finger hemma. Bara slappat, rantat runt hos vänner eller haft vänner här, levt loppan och kopplat av. Och nu ser det ut därefter hemma Så nu är det väl bara att ta tag i skiten.... Fy fan vad jävla tråkigt det ÄR!!! Att städa alltså.

    Makens röst är kall som is (medan han pratar som vanligt och skrattar med andra) mot mig och det känns ju för jävligt måste jag säga. Precis som att han hatar mig. Att jag är pestsmittad.
    Hur ska jag orka ha det så???

    Äsch jag sörjer inte dejten, jag hade en mycket bättre istället där på konferensen Hundra gånger bättre. *hemlig*

  • Norrskensflamman

    Ingis: Fy FAN vad du är berättigad till att vara (Soldemor, scrolla neråt nu) satans, jävla, helvetes FÖRBANNAD!!!!!!! På din karl!!!!! *eldar också upp mig*.

    Känner igen en hel del där... Men hos mig är det så ALLTID i princip.

    Njae, jag fortsätter vara hemlig ett tag. Vill inte skriva här om det. Iofs så var det inget farligt med det, men ändå...

  • Norrskensflamman

    Å här har det INTE blivit mycket sömn. Märks vem som kommit hem.
    Hela kvällen förflöt utan att han tog någon notis om mig. Jag antog att han är trött efter resan och tänkte att vi får väl prata imorgon kväll då.
    Kl 23 går jag och lägger mig. Hör hur han rumsterar på (vi sover på olika våningsplan), vandrar... suckar... smäller i dörrar osv. Precis när jag somnat in börjar han ropa på mig. Att vi måste prata. Hur KAN jag bara gå och lägga mig, vi måste ju prata...
    KOmmer in i mitt sovrum, tänder lampan och sen så ska det pratas och härjas fram till kl 3 på natten.
    jag är HELT slut. Och inget bra kom ur detta

  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-05-10 10:05:56 följande:
    Min spontana tanke flamman är: ut med karsloken. Han visar ju överhuvudtaget ingen respekt för dig på något plan. Men det är ju lätt för mig att tänka och tycka, jag delar inte hjärta hem och familj med honom. Fy, vad jag känner för dig fina flamman! Kramar om. Levde fem år i ett förhållande med en man som inte viste vad respekt var heller, psykopat kallar jag honom idag, men oj vad jag inte kunde slita mig från honom. Hjärnan viste ju vad som var fel (ja, det var fel, jätte jätte jätte fel) men mitt hjärta och klitoris kunde inte lösriva sig från honom. Det var otrohet, psykisk och fysisk terror involverat, poliser och kvinnojourer och skyddat boende. Fortfarande har jag mardrömmar om denna mannen (mycket har dykt upp igen med dina berättelser om hur du blir behandlad, även om våra situationer inte kan sammanställas, så rör din mans ohyvs och respektlöshet gamla minnen i mig som gör det så svårt att vara neutral.)
    Jag lyckades till sist att kapa kontakten helt. Men ärren bär jag för alltid på min själ, men mitt hjärta delar jag nu med de som sätter pris på det och jag inte behöver krypa för.

    Jag önskar så att du ska få lov att vara glad och nöjd och utvilad och göra de sakerna som gör dig och dina tjejer lyckliga! Att du kan komma hem utan klump i magen och vara i ro. Det önskar jag dig. Och oh, så mycket kärlek!
    Finaste Hvidisen, I've been there too. Och då lovade jag mig själv att aldrig mer utsätta mig för det igen. Nu är jag där lik förbannat. Jag sa åt maken i går att jag vill att han flyttar, men he won't take no for an answer.
    *gråter en skvätt*
    Hvidisen, jag inboxar dig framöver,  när jag samlat kraft. Har så mycket att berätta men kan inte ta det här

    Ingis: Tack vännen... Flickorna vaknade som tur var inte, men man vet ändå inte hur mycket de ändå hör i sömnen. T kan mycket väl vakna och ligga tyst och lyssna. Man vet ju aldrig.

    Måste jobba!

    Kram till alla fina trådisar och tack för all support ♥
  • Norrskensflamman

    Hej svejs!
    Roligt att se Bruttan kika in här
    Var är Blomman då ? *tittar mig omkring*

    Inga fler bebisar ännu. Eller hur är det, Mugglan

    Fru Sy, TACK för att du delar med dig av din förlossning! Jättefint skrivet, man blir rörd. Och så bra jobbat av dig, efter en så jobbig graviditet

    Ja hörni, det gäller att vara mentalt stark. Igår när jag återigen påpekade att jag tycker han ska flytta snarast. vart skiter jag i, fast till månen (ja, jag sa ju inte riktigt så men andemeningen var så iaf). Då började han tjafsa. Han vill att jag ska lösa ut honom ur huset UTAN att dra av den inte alltför obetydliga kontantinsats jag lade när vi köpte huset (han lade noll spänn).  Vi var inte gifta vid tillfället då, så det var verkligen mina pengar. Så nu blir det väl till att anlita advokat, vilket varken han eller jag har råd med. Och är det så att han har rätt, att jag inte på något sätt får tillgodoräkna mig min kontantinsats, ja då har jag inte råd att lösa ut honom och bo kvar. Så då splittras inte bara flickornas familj utan de rycks upp från sitt trygga hem som de älskar också

    Jag behöll iaf lugnet. Vilket retar honom. Så sen fick jag höra följande komplimanger, serverade på rad inom loppet av 20 minuter:
     "Hörru, du har gått upp i vikt, du har fått större röv. Bara så du vet"
    "Hur fan ser du ut i håret när du klippt dig. Jag tycker inte alls om din nya frisyr, du ser inte klok ut. Tjock på nåt vis"
    "Bara så du vet så börjar du bli gammal nu... kommer bli svårt för dig att hitta nån karl som står ut med dig"

    Jag bara log sockersött...

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-05-11 14:39:10 följande:
    Har ni också fått ett märkligt meddelande i inboxen?

    Mitt knä signalerar tydligt att det inte är aktuellt med varken styrketräning, motionscykling eller långpromenad idag. Istället ska jag hämta vovven och tillbringa kvällen på terrassen eller i soffan med en god bok och sedan hockey-VM
    Nej inget meddelande i min inbox.

    Trist med knät Ninnis, ta det lugnt du ikväll och kolla hockey. Det kan ju vara nog så pulshöjande
  • Norrskensflamman
    ingenjörsbruden skrev 2011-05-11 14:37:21 följande:
    Ahmen o ta o far åt pipsvängen jävla karlslok!
    Djupt imponerad över att du behöll lugnet trots kommentarer.
    Dina pengar är dina pengar.....du är på rätt spår men bodelning är inte lätt...
    *BAMSEKRAM
    Och det värsta av allt. Efter en stund så kommer han och vill... ja ni vet. Jag tror fan han går igång på att såra mig. DET skrämmer mig enormt. En psykisk sadist. Sjukt är vad det är
  • Norrskensflamman

    Jag har varit i kontakt med famijerådgivningen igen. Jag måste nu ta hjälp av allt och alla, för jag måste ur det här. Innan jag blir tokig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård