Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ikväll ska T på sin allra första fotbllsmatch med klassen. Ska bli kul och se hur det går för henne och kompisarna. Tror ni pappsen bryr sig om att komma och titta? Nej, just det. Svaret på det vet ni.

  • Norrskensflamman

    Fortfarande inga bebisar??

    Blomman Hjärta Jag vet. Och jag vet att du vet. Och du vet att jag vet.
    Jag jobbar frenetiskt just nu för att ligga steget före.

    Jo, vi har exakt en sån försäkring. Ibland funderar jag på om han funderar på det. Det skulle ju onekligen lösa alla hans ekonomiska problem. Om det hände mig nåt alltså.
    Så jag tror det är bäst att vi ser till att hinna före, du, jag, Ingis, Bruttan och vilka fler som vill vara med...

  • Norrskensflamman

    Trevlig helg på er allihop!
    Imorgon fyller min pappa år så jag ska dit på ... håll i er... här kommer det Förbjudna ordet...: SMÖRGÅSTÅRTA!!!
    Avis, någon

  • Norrskensflamman

    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh!!!! Mugglan och Mugglefamiljen: G R A T T I S ! ! ! !  *korkar upp champagnen*
    Poffffffffff!!!! Skål
    Ada o Beda: VÄLKOMNA!! Ni är efterlängtade HjärtaHjärta

    Så skönt att det gick bra Glad

    Nu väntar vi på att Hvidisens Elvis ska rocka loss och kika ut!

  • Norrskensflamman

    Igår hade jag o maken ett lugnt och sansat och långt snack, med tårar, kramar och mycke känslor.
    Vi har väl iaf kommit fram till att han ska söka sig jobb därborta och vi ska göra bodelning och försöka lösa det praktiska. Det som kommer bli jobbigt är det ekonomiska.
    Jag förstår honom att han vill flytta tillbaka, han trivs inte här, han har ingen chans att få ett bättre jobb här och han är frustrerad, känner sig inget värd och han längtar hela tiden "hem". Detta går ut över mig o barnen. Hans stora dilemma är att här har han barnen. Jag sa att jag tänker INTE flytta till hans hemland, och det förstår han.  Så, tja, jag vill ju att han ska må bra och vara lycklig, kan han inte bli det här med oss, är inte det liv vi har här tillräckligt för honom så kan jag inte hålla fast honom.
    Jag har lovat hjälpa honom söka jobb på svenska firmor därborta, jag vill förstås att han ska få ett någorlunda bra jobb där han kan "klättra" så att det finns chans att han kommer leva drägligt och kunna ha ekonomisk möjlighet att träffa flickorna. För det vill han.
    Tja, vi har inte diskuterat färdigt, men nu känns det som att vi nått fram till varann.
    Han har även lovat att den tid han är kvar här ska han engagera sig mer i barnen och avlasta mig med den biten. Så nästa vecka är det han som ska med T på fotbollsmatch. Han var och köpte henne skor idag... Gissa om det var en tjej som var överlycklig.♥

  • Norrskensflamman

    Och jag har gjort klart för honom att det där skitsnacket och psykiska terrorn kan han lägga ner. Tänker inte ta den skiten mer. Och att jag vill att han flyttar ut så snart han kan. Så länge han bor här får han bete sig normalt och hålla sig lugn. Ev. har han ett boende från 1/8.
    Vi har sedan tidigare en bokad utlandsresa till släktingar i juli... och jag har varit mycket tveksam om vi ska åka tillsammans eller ej. Han har också tvekat. Jag kommer åka med flickorna iaf, oavsett om han följer med eller ej. Villkoret för att resa tillsammans är att vi ska hålla sams och inget bråk. Vi gör det för flickornas skull, då de sett fram emot den här resan rätt länge nu.
    Få se hur det blir i slutänden...

  • Norrskensflamman
    GRATTIS Hvidisen o Batman
    Varmt välkommen till världen lille Elvis. You rock HjärtaHjärtaHjärta

    Det är väl bara att fortsätta dricka skumpa, nu när flaskan ändå är öppnad!!Skål
  • Norrskensflamman

    Jag var så deppig för hockeyn igår kväll, men så kikade jag in här och insåg att 3 nya små trådbebisar inom loppet på två dagar, DET är värt att firas

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård