• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    JAA! På dem bara! *håller tummarna*


    Hvidbrud skrev 2012-08-15 11:27:03 följande:
    Nä, blommis! Grrrr! När lillkillen somnar ringer jag igen igen och säger som fet är. Hon hittar ingen bättre än mig!
  • Daa

    Ojdå,Ingis! Är det så nära?


    Så jobbigt med så mycket sammandragningar. Får du vila något?


     


    *håller tummarna för att allt ska gå smidigt nu*

  • Daa

    Dagens ilandsproblem: det är något tjall med mellanslagstangenten så man får ta i för kung och fosterland för att inte meningarna ska bli ett enda långt ord. Jag upplever att jag tappar flyt.


    *blåser lite på tangentbordet*


     


    Kolla! Nu blev det bättre.

  • Daa

    Lanovia, sist jag skrev glömde jag (eller hann jag inte: det har jag i alla fall glömt ) kommentera det du skrev om Spillevinkens potträning. Om du vill ha uppmuntrande tillrop så får du ett här. Så länge din man och du orkar med extra tvätt och städning så kör som ni gör. Ni respekterar hennes känslor och önskemål och det är nog så viktigt.

  • Daa

    *skulle också väldigt gärna vilja se fru E med mage: så glad för er skull!*

  • Daa

    Flamman: skönt att ni är tillbaka och att allt har gått bra. Har tänkt på er.

  • Daa

    Flamman igen: så tråkigt med din mamma. Hur mår hon nu? *kramar om*

  • Daa

    Imorgon ska parvlarna börja skolas in. Just nu känns det mest spännande. Jag tror att de kommer att tycka att det är roligt på förskolan. Vi ska höra med den ansvariga läraren om vi vid något tillfälle kan få komma dit med dem en och en, så att de prova vara där utan sitt syskon.


    För en och en halv vecka sedan halverade min läkare och jag dosen av antidepressiv medicin och på fredag ska jag sluta helt (enligt FASS kan man sluta tvärt med den tablett jag har haft, men det tyckte inte min läkare att jag skulle göra). Det känns lite skrämmande faktiskt, men än så länge känner jag ingen skillnad mot att ta hel dos, så det ska nog gå bra att sluta. Vi ska ha uppföljning via telefon och går det dåligt så är det bara att börja om igen. Jag har mått så himla bra senaste månaden, så utgångsläget är gott. Så häftigt att vara väl medveten om sina brister och tillkortakommanden men ändå så helt acceptera sig själv och känna sig helt freakin' awesome. (eftersom jag är ganska pessimistiskt lagd kan jag inte tänka mig att det är ett normaltillstånd för någon, men det var kul så länge det varade i alla fall. )


    Sömntabletten (nere på en fjärdedel av dosen jag började med) ska jag fortsätta med så länge jag behöver och testa att vara utan närhelst jag känner för det.


     


    Nu får vi snart besök.


     


    Kramar!


     

  • Daa

    Ingis: åh så skönt att ni fick prata ut! Och skoj att hitta massa kläder till sig själv (jag är också kass på att handla kläder).


     


    Hvidis:


    Ska hålla tummarna inför intervjun på onsdag.


     


    Flamman: Lilla K i skolan! Tänka sig. *hjärtar Flammans stora gullungar*


     


    Nu sover parvlarna efter andra inskolningsdagen. Jag tycker att det har börjat bra: de har tagit för sig av intressanta leksaker och inte blivit förstenade i närvaro av andra barn (som de kunnat bli tidigare) och de tyr sig till pedagogerna när de behöver hjälp. De verkar också kunna leka självständigt gentemot varandra (fast när Fälga gjordes klar för vattenlek travade hon ut ur rummet för att hämta Axel. Hon tog hans hand och försökte leda honom in. Gullunge ). Däremot har de varit helt slut när vi kommit hem och bra mycket klängigare än vanligt.


    Nästa vecka tänkte vi ta dem en och en till förskolan.


    Hvidis, vi har inte gjort så mycket med dem var och en. Inte så mycket som vi hade tänkt, så det ska vi försöka bli lite bättre på. Som du säger är det guld (och väldigt mysigt ) att ha bara ett barn att ge sin uppmärksamhet till. Än så länge är de alldeles ljuvliga att ha med till t ex affären.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård