Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis: Sträck på dig tvåbarnsmamman! Det gör jag varje dag Om det är något jag är stolt över i mitt liv så är det mina barn. Precis som de flest föräldrar antar jag.

  • Norrskensflamman

    Heloise; jag har också kollat länken du gav ang flickan med samma syndrom som Elise. FAntastiskt hoppingivande och vilken tjej, vilken utstrålning!

  • Norrskensflamman

    Godmorgon

    Heloise; fy så himla jobbigt!! Jag hade blivit skräckslagen    Jag blir alltid som paralyserad när det händer sånt där. Där är min make mycket rådigare. Han reagerar direkt och instinktivt och gör de rätta sakerna. Förstår att det känns extra skakigt när du är ensam hemma också. Vilken tur att du visste vad du skulle göra! Kram!!

    Vad mysigt med trådfika Hade jag bott närmare hade jag hakat på!

  • Norrskensflamman

    I övermorgon fyller lillskruttan K sex år!! Fatta?!?! Min bäääääääbis..... HjärtaBaby

    Jag har beställt det där spelet från Spelbutiken redan i torsdags förra veckan och jag har fortfarande inte fått nåt meddelande om att de skickat det... trots att det fanns på lager.
    *biter nervöst på naglarna*
    Som tur är har vi en till present. Hon önskade sig även en Barbie FAshionista. Jag vet ju fasiken inte vad nåt sånt där är eller vart jag skulle köpa det, trodde jag måste åka till grannstaden på Barnen hus. Tur att vi har storasyster T som har koll. Hon visste direkt att de där dockorna finns att köpa på Coop här hos oss och att man behöver ett utbyteshuvud och kläder (som mormor o morfar så passande ville köpa från sig).
    Vad skulle jag göra utan min fina, fina T??

    Ikväll skall jag städa flickornas rum och övriga huset inför torsdagens kalas.

  • Norrskensflamman

    Mugglan: STOR kram från mig *överför all styrka jag kan uppbringa till dig, för det behöver du*


    Lanovi: Skit, skit, skiiiiit också. Fan vad sånt där är trist Men ni verkar ju ändå kunna få en mysig dag, nästan gratis! Kram till dig också.


    Ninnis: Jag har också vaknat med huvudvärken from HELL, så du har mina sympatier. Lite kräks på det och dagen är gjord... Kräks

  • Norrskensflamman

    Intagit 2 panodil + kaffe... Väntar på effekten... ÄNnu händer inget.

    Förutom huvudvärken så är det ganska bra faktiskt

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård