Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heeeej!
    Flyger in mellan packning, tvättning och räkningsbetalande.
    Lilla K fick feber igår kväll när vi kom hem från midsommarfirandet... Lagom till avresan!
    Vi fick en trevlig midsommar trots allt. På dagen var jag hem till byn med flickorna. Påkvälllen åkte vi ut till en stor camping vid havet här i närheten. Där hade våra kompisar hyrt en stor stuga och vi åt gott, strosade på stranden, lyssnade på en trubadur i restaurangen, barnen lekte på stranden och vi hade allmänt mysig i midnattsolens sken. Underbart. Och framför allt INGE' BRÅK!! När vi kom hem och hade lagt ungarna satt vi och pratade, drack vin och lyssnade på musik till kl 3 på morgonen.

    Vi har bestämt att försöka göra denna sista semesterresa tillsammans till ett fint minne för barnen och för oss. Så vi kan försöka se tillbaka på oss och varandra med glädje och inte bara minnas altt som varit mindre bra... Få se hur vi lyckas med det.
    Om vi lyckas med det kanske vi kan hålla en bra kontakt framöver, så att det blir lättare för barnen det här.
    Viljan verkar nu finnas hos honom att vi ska göra så mycket vi bara kan för att det ska bli bra för flickorna. Och det innebär att vi kommer måsta ha kontakt och t o m träffas ibland. Mig gör det inget alls.

    Om jag inte hinner in här mer så vill jag önska er alla en underbar sommar och semester SoligHjärta

    KRAAAAAAAAAAAM!

  • Norrskensflamman

    Halloooooouuuu!!!
    Hemma igen. Moder Svea bjuder på kyligt väder måste jag säga...
    Kan någon ge mig en uppdatering om vad som hänt här???
    Jag återkommer imorgon med en kort sammanfattning av vår semestertripp.
    Men nu ska jag dåna av i sängen efter en synnerligen lång resa.
    Kraaaaam!

  • Norrskensflamman

    Tack vänner Borta bra men hemma bäst. Men jag hade iofs gärna stannat en vecka till. Första veckan ångrade jag nästan att vi bokat 3 veckor. I mitten av andra veckan blev det dock roligare, för då lärde vi känna en annan rysk familj som hade en pojke som lekte jättebra med våra flickor. Mamman och jag blev jättego'a vänner och sen bara flög tiden fram. Hade gärna stannat o umgåtts med dem ett tag till.
    Annars så har det varit en blandning av sött, surt o salt... Inga förändringar mellan mig o maken. Ungarna har dock haft det toppen och det var ju syftet med resan.
    Shit, nu är jag så trött och jag ska på jobbet imorgon. Vet inte när jag ska hinna läsa ikapp. Kram i alla fall.

    Daa; jag blir alldeles kallsvettig när jag läser om din utflykt. Tror att barnen nog fick för många nya intryck på en gång, då kan det bli så där. Kram!

  • Norrskensflamman

    Good morning everyhopa!


    Jobbar vidare i kaoset... ville bara kika in och önska er alla en riktigt fin dag.


    Försökte en sista gång igår kväll att få maken att frångå sitt krav (X kr som han vill att jag löser ut honom ur hus o bohag med)... men icke sa nicke... han menar att får jag inte fram pengarna så måste vi sälja huset och jag får flytta med flickorna till lägenhet. Jag försökte förklara att här i våra trakter så kan det ta ett år innan man får sålt ett hus. Snabb affär= förlustaffär och vi får stå kvar med lånen. Jag vädjade till honom att tänka på barnen, men NEJ. Flickorna råkade höra diskussionen och började gråta när det blev tal om att flytta. Han bara stängde av alla känslor och brydde sig inte   Han HAR nog inga känslor annat än sitt eget ego.

    I a f så har jag nu hittat en lösning så jag ska banne mig lösa ut honom så vi kan bo kvar. Håller på att jaga personen som ska skriva bodelningspappren. För nu ska här göras avslut på den här skiten!!! Så vi får lugn o ro och kan läka och gå vidare.    Jagar febrilt lägenhet åt honom, för han verkar inte få tummen ur. Jag orkar inte ha honom i huset (även om det är mysigt ibland) för det gör så ont att se honom smyga  undan och sms:a till sin slamkrypare "där borta"  titt som tätt

    Så! Färdiggnällt för idag!

    Puss o kram

  • Norrskensflamman

    Grattis finaste, goaste Ninnis på födelsedagen!HjärtaHjärtaHjärta{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}
    Höjer ett Skål och skålar för dig

    Mugglan: Kul o se dig. Nja, hans nya brud bor i ett annat land. Hans hemland. Och dit ska han ju flytta  på sikt. Men än sålänge blir han kvar ett par månader, kanske fram till jul, i Svea rike. Och lägenhetsjakten går dåligt. Finns ju f-n inga ettor o tvåor ens i vår lilla håla!!

    Nu har jag hittat en lösning på pengaproblemet. En sponsor ger mig ett räntefritt lån så jag kan lösa ut honom. Bodelningspappret har jag i min hand nu, klart att undertecknas. Måste få honom att skriva på omg. Sen går jag till banken och hör om huslånet och övertagandet av det. I våras fick jag preliminärt OK på att själv stå på lånet, men då skulle vi fortfarande bo i hop och inte skiljas... Nu blir jag ensam med två barn. Så håll tummarna att 1) Karlsloken skriver på idag, 2) att banken ger mig OK. 3) Att det som genom ett trollslag dyker upp en lägenhet åt maken klar för inflyttning 1/9.

  • Norrskensflamman
    Leksi skrev 2011-07-19 13:23:17 följande:

     Kan han inte bara bo i andra hand i någons källare?! Demon


    Jo, så känner jag också Demon 
    Men det ska ju funka med flickorna också, de ska ju bo varannan vecka hos honom (hans förslag, han vill inte betala underhåll).
    Suck.
  • Norrskensflamman

    Onekligen lät han lite paff när jag ringde honom nyss och sa att jag har fixat stålar och Bodelningsavtal. En syrlig kommentar om att det var förstås mina päron som ryckt ut och hjälpt till igen fick jag mig i örat... Vad spelar det för roll vem som hjälper mig?? Det har han inte med att göra. De har hjälpt OSS en hel massa, även honom, under alla år, då har han inte klagat minsann.
    Hade god lust att säga att det är min nye, stenrike älskare som ställer upp... men hejdade mig i sista stund.
    Istället sa jag bara att det är folk runt omkring oss som ställer upp för de vill inte se flickorna lida mer.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård