Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Gud va bra låt på radio just nu: *nynnar* "I'm bad, I'm bad..."  

  • Norrskensflamman

    God morgon!
    Idag har vi en mycket stolt och lycklig sexåring i familjen.
    Lilla K, min bebis, fyller 6 år!!!!! Fatta?! Jag kan det då inte....
    Mario Winter Olympic games, det som du tipsade om Ninnis, hann fram i tid. Tack och lov!!
    Hon blev såååå glad. Till den fick hon en till Nun-chuk, för vi hade bara en sen tidigare.
    Och så fick hon sin efterlängtade Barbie Fashionista. Till den hör även ett utbytbart huvud och en feststass, som hon kommer att få av mormor o morfar lite senare idag.
    Mitt lillhjärta... HjärtaHjärtaHjärta

    Soldemor !!! Vilken pärs!!! Tur att det slutade lyckligt iaf. Och grattis till fina resultat på utställningen

    Fru Sy: Att du hinner med att sy mitt i babybubblan! Jag är impad... Och du såna där omlottblusar och klänningar samt såna som är likson delade underbysten så att man kan lyfta upp "matbehållarna" är suveräna! Underlättar livet som ammande.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-05-26 10:28:05 följande:
    Blir också nyfiken!! Vad sysslar du med där upp i norr Flamman???
    Hehe   Ingenting *ser oskyldig ut*
    Skiljer mig antar jag :-/
  • Norrskensflamman

    Jag tror inte att jag kände när de fixerade sig. Däremot så minns jag att K gjorde kullerbyttor och vände sig hit o dit ganska långt in i graviditeten och mot slutet gjorde det jäääää***gt ont!! Man såg på magen hur hela havet stormade. Sen när hon väl vänt sig och låg mer still så lugnade det ner sig. Kanske var hon fixerad då??

  • Norrskensflamman

    Mugglan: Gråter för jag är så rörd över din förlossningsberättelse!! Så underbart, men för havandeskapsförgiftningen.
    Så skönt att altt gick bra iaf.

    Skickar kramar till alla i tråden, måste rusa vidare... Jobb så inni....

    Heloise; Ninnis skrev så fint precis det jag tänker och tycker!! Lyssna på henne. Du är bäst

    Kraaaaaaaaaaam!

  • Norrskensflamman

    God afton
    Jag är lite på lyset... maken är o fiskar, ungarna sover, jag har haft en bekant här på lite babbel... Och vips så hade jag klämt i mig en vinare Men what the f**k... shit happens

    Mår ändå rätt gott...

    Ingen dejt Fru E... han bor så långt bort

    Men tankens kraft skall icke förringas!

  • Norrskensflamman

    Älskade Blomman


    Du är så klok och insiktsfull. Ta en dag i taget.


    När du berättar om hur du mår så kan jag inte låta bli att slås av vissa likheter med min allra bästa väninna. Hon fick diagnosen ME/CFS för drygt ett år sedan. Efter att ha mått dåligt i flera år. EFter otaliga undersökningar och provtagningar. Efter att ha gått i väggen två gånger. EFter att ha haft oförklarlig värk, svullna leder, depressioner (som egentligen kanske inte var depressioner), inflammationer, infektioner, konstant förkyld, öroninflammation osv osv osv. http://www.rme.nu/om-me-cfs


    Nu säger jag inte att DU har detta Blomman, det är ingen roligt diagnos att få, men trots allt så tyckte min väninna att det var skönt att äntligen få svar på vad det var "för fel" på henne. Hon upplevde också att alla sneglade på henne och i princip trodde hon var arbetsskygg.  Fastän hon är en arbetsnarkoman!!!


    Jag menar bara att ta en dag i taget. Ge inte upp. Låt läkarna rota vidare och ge dig inte förrän du fått svar. Du har rätt att få veta och du har framför allt rätt att få må bra!!!


    Skickar ett helt lass med styrkekramar till dig, min kära Blommis Hjärta

  • Norrskensflamman

    Andbeyond, stora, stora kramar till dig! Jag råkade ut för precis samma med min första tös !!! Jag fick infektion i såren där de sytt mig. Alltså inne i... Det var HEMSKT. Precis som du beskriver en FRUKTANSVÄRD smärta och jag kunde bara stå o gå i 5 min.
    Jag måste faktiskt säga att då var min make ett stort stöd för mig, han hjälpte mig jättemycket då. Han var arbetslös och han skötte blöjbyten, badning och allt annat, för jag kunde knappt stå på benen. Sen fick jag en massa svaminfektioner från HELL pga penicillinet och så där höll det på. Men till slut så gav det med sig. När infektionerna väl var utläkta helt.
    Precis som du skriver måste man stretcha upp ärrvävnaden. En varsam make och massor med barnolja var vad barnmorskan rekommenderade. Och det hjälpte !
    Så hav förtröstan min vän! Förstår  vad du går igenom.

    Roligt att höra att lillan växer och frodas

  • Norrskensflamman

    God natt!!! Jag har varit på traditionsenlig lekpsarksfest med grannar och ungar... Korvgrillning, skattjakt, vindrickande (vuxna), brännboll (barnen mot vuxna... barnen vann i år IGEN). Jag gjorde 4 homeruns
    Så himla kul... fastän jag var ensam med tjejerna denna gång. Maken var och fiskade. Lika så bra det- Jag har verkligen supertrevliga grannar!
    Kram!!

  • Norrskensflamman

    I'm YOurs!! Härligt att höra från dig Nybliven Norrlänning är du också. Så nice!

    Skickar kramar till alla i tråden. Jag läser vad ni skriver, men jag har det rätt så tungt både hemma o på jobbet så jag orkar inte skriva så mycket just nu. Energin tryter... minst sagt.

    KRAAAAAAAAM!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård