Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Puss Villemoa Förväntar mig foto på dina små diamanter i Fru Sys skapelser

  • Norrskensflamman

    Prova nu, Fru E!
    Har lagt till dig i adressboken.

    Du är inte alls långrandig ang Buster. Jag tycker det är underbart att höra om er nya familjemedlem. Så lyckat det blev   Vill jättegärna se foto på Buster!

  • Norrskensflamman
    Fru E skrev 2011-07-20 13:19:44 följande:
    Så nu finns Buster i mitt galleri
    Naaaawww! Vilken sötis!!!   Han är ju helt underbar
    Hur gammal är han nu? Hur stor blir en sån där hund??

    Jag måste ta och läsa på om Amstaff märker jag.
  • Norrskensflamman

    Ninnis: Hujedamej så sööööt Mini är! Älskar kortet där vovven är bredvid åsså när han är nybadad Hjärta

    T ville inte heller ha napp. Jag lirkade in nappen när jag ammat henne och hon somnat i min famn och liksom sög i sömnen. Till slut så tog hon den. Och jag inbillar mig att kvällskoliken blev lite bättre när hon började med nappen. Men hon var nog 2 månader när jag började försöka med napp.

  • Norrskensflamman

    God morgon! God o god...

    Har sovit dåligt och vaknade med en massa spänningar, frustration och aggression inombords. Så jag bestämde mig för att cykla till jobbet.
    Ungarna ville cykla till dagis så det passade bra.
    Jag trampade ut en massa skit ur systemet på de 4-5 km, så när jag kom till jobbet fick jag ta en dusch...

    Gårdagskvällen vill jag helst glömma. När det var dags för maken att skriva på Bodelningspappret så vägrade han. Vill inte göra det förrän skilsmässan gått igenom. Jag förklarade att banken vill gärna se att vi undertecknat pappret men att vi daterar det då när skilsmässan är klar, så de har något att gå på när de ska titta över det här med huslånet osv.
    Framför allt ville JAG ha hans underskrift eftersom han är så himla labil och kan ändra sig från en dag till en annan....
    Sen var bråket igång. Han öste sån galla över mig. Jag fick minsann veta alla mina fel och brister och att nu förstår äntligen hans släkt honom också, för jag har visat mitt rätta jag på semestern och nu inser de också att jag inte är så idealisk som de trott.  Bla, bla, bla.... Jag försökte verkligen att stänga öronen, men tillslut gjorde det för ont. Han gav sig inte förrän han fick mig till att börja gråta. Jävla sadist.
    Tillslut skrev han på iaf.

    Det känns som att jag inte får må riktigt bra för honom. Det stör honom när jag är lugn och hyfsat glad och uppåt... Då bara måste  han dra ner mig och såra mig och få mig att må dåligt.

    Skönt att jag har så fina kollegor som stöttar mig när jag kommer uppriven till jobbet och knappt har sovit en blund. Mina kollegor är guld värda

  • Norrskensflamman

    Fru Sy: Härligt att det går så bra med Orvar

    Blomman: Jo, jag visste att det skulle komma ett utbrott i samband med underskriften. Men jag fick den tillslut. Men det kostade mig en kväll av förnedring och han smulade i princip ihop mig till en liten skorpsmulehög... Jag grät så jag nästan kräktes i duschen i natt. Men, men, du har väl hört talas om den sega Norrländska furan?? Jag reser mig igen. Gång på gång.
    Du som läst om narcissism vet ju att han följer mönstret till punkt och pricka. Så jag blir liksom inte förvånad ens.
    Men likförbannat så gör det ju ont.
    Och det där allra privataste... jag vet vad du tycker och att du menar väl, och att du antagligen har rätt. Men var sak har sin tid. Det är inte så kul heller att få inredningen försörd när man säger nej .
    Därför är den där lägenheten nu högst upp på Priolistan!!
    Kram!

  • Norrskensflamman

    Hvidis: Jag började med Cerazette för ca två mån. sedan. De innehåller inget östrogen. Jag har inte haft några nämnvärda biverkningar annat än lite bröstspänningar första dagarna och spottings mellan varven (oftast när jag glömt ta pillret på morgonen och kommit på det först på kvällen). Däremot så har jag gått upp i vikt 3-5 kg. Nu vet jag ju inte om det beror på pillren eller på allmänt förfall... Så jag är just nu i valet o kvalet att skippa pillren. Har nämligen för avsikt att sätta in hormonspiral till hösten. Det enda positiva med att ha gått upp i vikten är att "flickorna" (som Heloise kallar dem) har blivt så runda och fina och fyller ut en hel kupa nu!!
    Usch, jag vet inte hur jag ska göra....

  • Norrskensflamman

    Vad mig anbelangar så är jag färdig med barnagörandet (men man ska aldrig säga aldrig, det kan ju dyka upp en drömprins...) OCH så har jag fruktansvärda mensmärtor och stora blödningar, därför funderar jag på hormonspiral. Är eg inte så pigg på hormoner alls, men dessa påverkar tydligen mer "lokalt" än piller du stoppar i munnen (nu är jag ju ingen expert, men det är vad jag läst), och så är det det p-medel man rekommenderar till kvinnor som mig... som börjar närma sig klimakteriet :-/  Fy, vad det där lät hemskt !!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård