Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag är gräsänka och gräsbarnlös idag.

    då ska jag min själ ha en middag som JAG gillar.

    Det blir en hel massa rätter.

    Jag börjar med en grönsaksjuice. Då har jag startat upp med en nyttighetsbomb och sedan kanske sprängt förkylningen åt helskotta.

    Efter det tänker jag äta lite gruyere-ost, proiscuttoskinka, bröd och ett glas vin. Vin är nyttigt för hjärtat har jag hört. Och mitt hjärta kan ju behöva lite extra omsorg. SkålHjärta

    Sedan ska jag äta Iserband med stuvad spenat och ett ägg. Det är gott. Och i kylen står en kall öl. Den kan få vara med, där på ett hörn.

    Till efterrätt blir det ostkaka med vispgrädde och hallonsylt. Det är också gott.

    När Idol börjar tänker jag ha lantchíps och coca-cola zero med mig i soffan.

    Om det inte blir så, att jag blir mätt redan vid bröd och vin-delen och sedan går rakt på chipsen.....Cool


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Tusan!
    Nu har det blivit ett hål i byxorna som jag häromdagen grävde fram ur garderoben.

    Det absolut dummaste med att gå ner i vikt är att det är jäkligt oekonomiskt medan det pågår, eftersom man hela tiden ändrar storlek och därför inget har att ha på sig.
    Nu måste jag ju skynda mig så jag kommer i nästa byxpar som ligger i klädhögen.

    Jag kanske ska ändra min middag till enbart grönsaksjuicen? Obestämd


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    NÄ!!! Inte bara grönsaksjuice!!!

    Nu är det fredagsskål i tråden!

    SkålSkål

    *mmmmmmmmmmmm gruyere-ost namnam viiin och mmmmmmmmmparmaskinka*


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Heloise, telefonen tvärdog-den var visst inget batteri kvar alls i. Nu, när jag ä n t l i g e n hittade laddaren, så vill den bara ladda, inte reagera på några knappar alls, så jag kunde inte ens få fram ditt nummer och ringa upp!

    Jättekul att du ringde! Jag ser frm emot nästa vecka!
    Nu ska jag vika ihop tvätten på tvättställningen och hänga upp de nytvättae lakanen.
    Det får vara dagens insats på hushållssidan.
    Ostkakan är äten-jämt blir man för mätt av det!

    Fridens liljor tråden!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    September!

    -VÄLKOMMEN ut ur smyggarderoben på allvar!
    Vad kul att du vill hänga med oss!

    Nu ska jag läsa vad ni skrev igår och tidigare idag.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Mugglan, det kom inte uppp något recep när jag klickade på din länk.
    Men jag tar tacksamt emot både pizzadeg-recept och ert bästa tips på godaste tomatsåsen. för hemmagjord pizza är ju heeeeelt ok.

    EA, det där du beskrev med påklädningsförsöken känner jag väl igen. Jag kan bli helt tokig på Truls, eftersom han blir så galet glad när jag kommer upp, att han hoppar, krafsar och nafsar efter mig, så jag får värja mig för att få på mig jeansen. Det känns ju ändå en del med de där klorna krafsandes på benen, när man inte har byxor på sig.

    Samlar kläder-främst strumpor, gör han också. I en fin hög inne i sonens rum eller på salsmattan, vilken våning han nu råkar befinna sig på. Han lägger sina ben, sina leksaker och allsköns annan bråte i samma hög och sitter sedan och ser nöjd ut, med mine"kom an och försök ta ifrån mig min skatt du bara, jag ska nog ge dig en match!"

    Byxor, har jag inte råd med ens på tradera just nu. Jag hoppas de få par jag har ska klara mig till nästa viktnivå, så kanske jag kan belöna mig med lite nya byxor där, i en roligare storlek. Tyvärr lär ju även BH-ar och så bli obrukbara om ett tag. Jag ser fram emot att komma til den plats jag ska vara lite mer föralltid framöver, så jag kan ta itu med Operation Ny Garderob, apropå det här med identitet och vem man vill vara, känna sig som och se ut.
    Jag har verkligen tappat mig själv någonstans mellan de små partyklänningarna jag hade innan jag träffade min sambo, och mammakläderna, spiktrampskor och fleecetröjor och sedan bara en massa jäkla nödlösningar och en del ej självvalda julklappströjor. Jag behöver gå ignom en hel klädrevolution och börja helt på ny kula. Det är en hel del pengar det, om man betänker vad en garderob faktiskt måste innehålla. Lägger man sedan till vad man VILL att den ska innehålla, då finns det ju inget stopp. Den resan får jag påbörja när jag är framme på perrongen för byte av tåg.
    Nu är det verkligen fortfarande mest att vara hel och ren så länge.

    Annars har jag tänkt att det i vinter kanske kan bli en belöning för gott utfört arbete att köpa ett par vinter-MBT, så jag kan fortsätta gå utan ont i benhinnorna även vintertid.

    Vad pissigt det är med pengarna i barnförsökens värld! Ca 100 000 har vi räknat ut att vi fått se försvinna ut i ett nollresultat. Det känns så här i krisiga tider, som att det var pengar vi inte hade. Men, hade vi inte gjort det och så vidare....

    Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får titta bakåt i era liv och se att det BLEV resultat och så mycket kärlek och glädje, efter alt ni lagt ner av kamp och hopp, pengar och försök!!!

    Daa, det är ju redan toppklass, det är bara det tt du inte fullt ut ser det just nu.

    Själv har jag vrålont i magen idag och det är helt i olag därinne bland tarmarna. Jag vägrar koppla ihop de med ostarna och inte med ostkakan heller. Det måste helt enkelt vara min förkylning.

    Vi har just varit ute och strosat i solen i två timmar. Det var i långsam takt, just för förkylningens skull. Men gott att komma ut. Hunden är nu helt knäckt och ligger som ett dött skinn med massa päls, på mattan.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    start september skrev 2011-10-15 15:58:00 följande:

    Tack PB! Känns bra att ha kommit ut!

    Glömde ju en viktig sak - det är inte uteslutande att jag känner mig lite solo sen vår gamla tråd försvann och därför flyttar hit, jag har länge funderat  på att hänga dubbelt, alltså även här, för ni verkar vara ett himla trevligt gäng här. Dumma knappa tiden var det som har hindrat det.




    Det här med tiden är ju verkligen en faktor. Nu blev det plöstligt väldigt mycket lättare att hänga med i svängarna här, när det inte är fullt drag i två trådar. Men det är ju å andra sidan många man missar nu. Det känns ju lite sorgligt.
    För egen del, kommer jag väl förhoppningsvis framöver att få såpass mycket att göra att jag inte har hur mycket tid som helst att sitta bort framför datorn. Så, då blir det rätt lagom med ett gäng att hålla reda på.
     
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Flamman, nä det är ju verkligen inte det-vågens kilon som är viktiga alltså- utan hur man som helhet mår.
    Jag har sett tillräckligt av dig för att inse att det du själv upplever groteskt, kanske, så här några fler år än tonåring, egentligen mest är klädsamt. För nä, fet har du ju en rejäl bit kvar till. Du LÄR ju ligga på ett fullt normal BMI fortfarande, eller hur?

    MEN det gör det ju inte roligare att leta i garderoben, när där inte hänger saker man får på sig. Det är som sagt oekonomiskt att gå upp-eller ner, så man måste byta storlek.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Idol-kvällen igår tyckte jag frövrigt varnågot av ett bottennapp. Usch vad de underpresterade!


    Jag tycker faktiskt att det bara var Amand F som levde upp till sin kapacitet på den nivå där de är nu. Alla andra hade kunnat göra mycket bättre eller valt en anan  låt. Inklusive Molly. ag var skitbesviken. TRE som fuckade upp sina texter och så en massa annat som jag satt och tyckte för mig själv. Men de lär sig och utvecklas förhoppningsvis. det rä ju det som är kul att se med det här programmet.


    Amanda F var så söt igår att jag vet inte vad! SÅ fin i sin enkla klänning/tunika och det rosalila i ögonskuggan som kontrast till klänningens färg. Den som la hennes make borde få ett pris i något och jag önskar jag kunde lägga så där coola make-uper själv.

    Det vore nå´t-gå omkring på skogspromenaderna här i byn i min varseljacka och så värsta artistmakeupen. hahahhahaha!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård