Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ok, då skall vi se om vi kan ta ett beslut snart. Skall sms Fru Bygg. Fru E har jag inget nr till.

  • lanovia 08

    Kanon att du också kan Fru E! Vi har bestämt oss för att åka då vädret verkar bli helt ok. Några droppar från det blå får vi nog dock räkna med.

  • lanovia 08
    Efter att tagit emot en lönespecen som inte gjorde oss jättelugna har vi insett att vi nog inte skall åka iväg till Helsingborg imorgon. Vi måste helt enkelt vänta lite och se hur månaden artar sig.

    Maken har just chokat uttryckt 10000 kr mindre i månaden än vanligt hur 17 klarar vi oss? Ja du sedan har ju inte jag full lön när jag inte har uppdrag så vi går mer back än så varje månad.  Och hur klarar vi det ja, det är väl bara att t.ex. inse att vi skall betala mitt CSN lån och annan skit denna månad och alltså får hoppa våran tur imorgon. Det suger!!! Ville ju komma iväg OCH träffa er!
    Vi hoppas på att kunna åka om några veckor när vi ser lite bättre hur läget ligger.

    Istället får vi göra en liten utflykt i stan här istället. Vi har gratis inträde till Liseberg att uttnyttja så vi går nog dit istället. Och Jensens har billig lunch. Vi skall nog kunna få en mysig dag ändå-
  • lanovia 08

    Flamman, Grattis till lilla K! Kul att presenten blev uppskattad!

    Muggles, fy för att behöva dra i detta med mamman mitt upp i all babylycka.  Hoppas det reder ut sig snart.
    Jag har en bärsjäl som jag aldrig lyckades få ordning på. Köpte den av en jobbarkompis och lyckades som sagt aldrig förstå den, verkar så kort tycker jag. Vill du får du gärna låna den och testa.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-05-25 11:56:06 följande:
    *låssas oförstående*

    Blir också nyfiken!! Vad sysslar du med där upp i norr Flamman???
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-05-24 20:53:35 följande:
    Lanovia, vad tråkigt att ni inte kommer iväg. Pengabrist är verkligen skit! Vi får ses när Mini har kommit ut istället.

    Om jag känner er rätt är en lunch på Jensens inte fy skam
    Hehe, nja Jensens gjorde oss väl inte jätteledsna
    Liseberg var mysigt även om jag nog får säga att E är på undre gränsen för att roas. Hon hade kul och satt och tittade med stora förundrade ögon medans vi åkte Ponnykarusell, Farfars bilar, kaninresan och Sagoslottet, men det räckte bra att åka allt en gång.
    Några vuxenåk blev det inte, och jag är lika nöjd för det, har inte åkt sedan jag blev gravid med E så vet knappt om jag skulle våga.
  • lanovia 08

    Skall se om jag kan kommentera mer sedan. Är ensam hemma med hunden så jag måste ut och gå med henne nu. Helst skulle jag velat lägga mig i en liten boll och bara legat still. Har så förbenat ont i magen idag.

    fattar inte hur trött man kan vara för den delen, somnade halvnio i soffan igår, vaknade försökte äta lite kvällsmat, somnade om, gick och la mig vid 23, somna med en gång, sov till 6 när E vaknade, låg sedan och slumrade i 1½h medans hon lekte runt i sängen. Maken och E gick upp och jag sov vidare 1h till. Alltså 12h i mer eller mindre sovande tillstånd och jag skulle LÄTT kunna sova mera.

  • lanovia 08

    Solde, oj vilket äventyr med katten. Tur att han kom ner till slut.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-05-26 11:02:27 följande:
    Hehe   Ingenting *ser oskyldig ut*
    Skiljer mig antar jag :-/
    Just den där oskyldiga minen gör mig inte mindre nyfiken!

    Skiljer dig är inget trevligt.
  • lanovia 08

    Tänkte passa på att skriva två jobbansökn nu när jag är själv, men har så jävulskt ont i magen att jaginte kan koncentrera mig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård