Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa, då förstod jag dig rätt redan igår. Hade tänkt att kommentera redan då, men precis när jag började skriva till dig så ringde telefonen och jag blev fast där en lång stund.
    Det där med amning är inte lätt. Men om du vill fortsätta amma kan du inte försöka släppa kravet att amma dem båda, Axel verkar ju inte vilja ammas mera om jag förstod dig rätt. Var då nöjd med att du klarat amma honom så länge som du kunnat. Fälga vill helst ammas? Amma henne då och försök få mysstunden med Axel på annat vis. Du kommer inte vara en sämre mamma till Axel för det eller bättre till Fälga, du anpassar bara efter de två barnens olika behov och gör så att du kanske orkar med amningen lite längre.

  • lanovia 08

    Igår hade vi en supermysig dag. Vi åkte till stans stora grönområdespark, där grillade vi korv, gick med vovven och tittade på alla djur som finns där. Riktigt mysigt och underbart väder. Ganska trevligt att vara hemma hela familjen.

    Väl hemma slocknade jag en timme, helt slut. Måste säga att jag är i mitt esse just nu.

    Nu skall jag sätta mig och förbereda möte med jobbcoach på fredag (något som mitt jobb har erbjudit mig och verkar väldigt bra). Sedan väntar fönstertvätt. Har insett att vi inte kan se ut genom föntrena längre. Och nej det var ingen överdrift!

  • lanovia 08

    Ninnis låter som ni har en mysig dag framför er.

    Stooor kram till Blommis.

    Nu skall jag försöka få på mig lite kläder här. Vi skall iväg på firande med Öppna förskolan.

  • lanovia 08

    Dagens firande var en flopp. Var inget alls att ha för de mindre barnen. Vi fick med oss en kompis plus barn hem och käka pizza istället. Därefter sov jag bort 2h. Att man kan vara så trött, jag upphör inte att förvånas.  Men var skönt att sova. När maken väckte mig låg jag och drömde om lösgodis. :-P

    Nu har vi städat, snart skall jag ut o gå med hundarna (vi är hundvakter till föräldrarnas hela helgen), sedan blir det packning och imorgon efter att jag träffat jobbcoachen bär det av upp till stugan.
    De lovar fint väder så skall bli riktigt skönt att vara där. Båten ligger i så skall nog bli en eller två turer med den också.

  • lanovia 08

    Blommis du skriver så insiktsfullt. Tycker verkligen du skall leva en dag i taget, samhället verkar ju låta dig göra det nu så ta vara på det.
    Tänk, fundera och var i nuet. Vi finns här när du behöver. *kramar*

  • lanovia 08

    Skickar en stor kram till Flamman i allt kaos och elände hemma. Skall du inte få ro snart??

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-06-01 10:48:33 följande:
    Vad härligt det låter med familjedag i parken, Lanovia. Jag väljer att scrolla det du skrev om fönsterputs eftersom statusen är samma hos oss... Jag kanske ska spara det några veckor eftersom det sägs sätta igång förlossningen?

    Hej, Hvidis! Hur är det? 
    Nu har vi rena fönster och kan se ut igen. Men det får jag betala igen idag.

    Mmm, har också hört det. Samtidigt vet jag inte om jag hade velat tvätta fönster när jag var höggravid. Mamma förbjöd mig dessutom.  Hon tyckte det var ett väldigt onödigt sätt att riskera sträckning innan förlossning och jag lät henne gärna tvätta våra.
  • lanovia 08

    Fru E hur har ni det med allt?

    Ingis, överlever ni allt ni har att göra?

    Fru Bygg var har du tagit vägen? Väldigt tyst från dig sista veckan. Hoppas allt är ok?

  • lanovia 08

    Jag är lite oroad över tystnaden från andbeyond? Är allt ok med henne och Mary? Någon som har hennes mobilnr?

  • lanovia 08

    Nej nu väntar hundarna, dags att ge sig av. Hinner jag inte in mer får ni ha en bra helg allihopa.
    *kramar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård