• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia igen: hur mår hunden?

  • Daa

    Blommis: åh fy tusan för det där med branden!


    Hoppas ni får krya på er innan julhelgen drar igång.


    Måste le åt Blompojken. Han är så klok och empatisk.

  • Daa

    *kramar om* Ja, det räcker verkligen nu. *kramar om igen*


    lanovia 08 skrev 2012-12-18 14:07:17 följande:
    Jah kan lova att vår gräns känns väldigt just nu. Gränsen för bad vi faktiskt klarar. En hund som vi inte vet om vi kan ha kvar och Aen spn blir så här tät mellan varven. Vi är 5 i familjen o ngn berkar ju vara dålig jämt, vi bara byter huvudperson.
  • Daa

    Flamman och Ninnis: skönt med julledigt!


    Jag har min lediga fredag idag, så jag dräller här hemma med barnen. Vi kör inte så hårt, för Axel hade en febertopp igår (som är helt borta idag) och jag börjar bli ordentligt förkyld. Julpyssel blir det inget av. Uppenbarligen ligger det inte för mig. Lite konstigt, eftersom jag gillar när det blir pysselaktigt-klipp-och-klistra på jobbet (pappersmallar! Oh yeah. ). Men det kanske blir mer sånt när barnen blir större.


    Inget julbak heller, mest för att jag inte kommit på vad jag skulle vilja göra och för att jag inte vill det tillräckligt mycket för att ta tag i att ta reda på vad jag skulle vilja göra. Däremot laddar jag för att baka inför ett två-årskalas (alltid samma känsla när jag inser att det är 2-årskalas som gäller och inte 1-års: )


     


    Vi har varit med Fälga till bvc för viktkontroll som neoläkaren ville. Bvc-sköterskan tittade på Fälga, skakade på huvudet och sade: -Inte är det något fel på henne.


    Men vi vägde henne snällt och insåg att hon gått upp ganska mycket i vikt sedan neouppföljningen, trots att våra försök att tjocka på henne såg ut att misslyckas (leverpastej var ingen parvel-hit och det där med rapsolja i Fälgas mat hade vi glömt bort/låtit bli (minns inte vilket nu. Det var nog en kombination )). Jag tror att neoläkaren blir nöjd den här gången.

  • Daa

    God jul på er alla trådisar! Hoppas att ni får en fin julhelg vad ni än tar er för och var ni än befinner er. *en hel massa kramar*

  • Daa

    Hejhej!


     


    Hvidis: så typiskt med kontraktet. :-/ *håller tummarna för hittat kall snart*


     


    Ninnis: vilken fin julhälsning!


     


    Jag har jobbat de icke-röda dagarna i veckan, men är ledig nästa vecka. Igår firade vi de små nyblivna tvååringarna hemmavid. ♥

  • Daa
    Norrskensflamman skrev 2012-12-27 17:47:02 följande:
    Haha... jag har inte tittat för djupt i glöggrytan, testade bara lite radbrytningar och smileysar... Men det funkade inte!Hur har ni det efter julen?Jag är ledig idag och imorgon och fatta hur skönt det är     
    Haha, skönt med lite förklaring till det där inlägget. Jag undrade om det var kräksjukan som spökade.

    Skönt med lite ledighet från stressen.
  • Daa

    Blommis: jag kom plötsligt, från ingenstans, att tänka på när du och jag telepaterade "jag ska bara byta vattenpumpen, Gerd". Minns du det? Det var kul, men lite läskigt också. Det börjar vara några år sedan nu.

  • Daa

    Nae, energin räckte inte för att spamma.
    Den räckte inte ens för att komma ihåg sånt som jag ville kommentera. Typiskt.

    Bara några timmar kvar nu innan helg och ledighet.

    Vad har ni för planer för nyårsafton? Vi har inga alls än. Maken vill ha en repris på sin plan från förra nyårsafton: "Det spelar ingen roll vad vi gör, bara jag får äta mat". Nyårsaftonen han blev utan mat (den på BB) verkar fortfarande finnas starkt i hans minne.

  • Daa

    Jo, så var det:
    Lanovia, hur har ni det? Hur är det med barnen och hunden?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård