• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nämen Blommis!  *massa kramar*

    *hoppas också på snabbt och rejält tillfrisknande*

    Ninnis: usch, så jobbigt det låter.   *kramar om*

    Jag är trött efter en redig småbarnssjukehelg.
    Stackars lilla Fälga hann med besök både på jourcentral och akuten igår. Först en natt med tung andning (hennes dumma föräldrar trodde att det var krupp igen och försökte med huskurerna: upprätt utomhus och sittande i badrummet med duschen på och sedan trodde vi att det skulle gå över). På jourcentralen fick hon inhalera och när de var nöjda fick hon åka hem med ordern att åka till akuten om hon fortsatte att vara tungandad efter några timmar. Och så blev det. Där fick hon träffa den allra första personen hon mötte: barnläkaren som fick igång henne efter förlossningen. De kom inte ihåg varandra .
    Nu mår hon bra i alla fall och så får det visa sig om andningssvårigheterna blir något återkommande när hon blir förkyld (förra gången var det krupp och den här gången var det visst något annat).

  • Daa

    *håller nervöst utkik efter nyheter från Blommis?*
    Hur mår du, vännen?

  • Daa

    Ninnis, hur går det med värken? Har medicinerna börjat hjälpa något?
    Det låter klokt med en sjukskrivning, så du kan koppla av helt ett tag.

  • Daa

    Och tack, Fälga mår bra. Lite snoriga är de allt, både hon och Axel, men de var i högform för förskola i morse.

    Lanovia, glömde skriva det igår: jag tänkte på dig, A och alla era turer till akuten ganska många gånger i söndags. Inte är det det roligaste stället att hänga på (även om Fälga hade ganska roligt när hon lärt sig vattenautomaten "Hälla ut vatten! Hälla ut! Djicka!" "Nej, Fälga, muggen först, sedan knappen. Oj då"). Hoppas att ni får må bra.

  • Daa
    lanovia 08 skrev 2013-01-22 21:28:38 följande:
    Lille A är förkyld och har 39 graders feber. Han var riktigt dålig ikväll. Somnade under middagen o ville bara hänga i famnen, trött o gnällandes. Jag hoppas det inte blir värre o framför allt att andningen inte blir tät, för som sagt akuten vill jag inte till!!!
    Hur har det gått för lille A?

    (Jo, jag håller med dig om att jag hade en hård ton mot mig själv och maken. Det var bara det att magkänslan sade att jag skulle ringa sjukvårdsrådgivningen, men jag lyssnade på makens kompis (som är sjuksköterska och brukar ha bra koll) som tyckte att vi skulle avvakta och sedan fick vi en sån där natt då man ligger och lyssnar: "Är andningen sämre nu? Nej. Skönt. Men nu då? Är den sämre nu?" och framför allt där Fälga hade det jobbigt och vaknade skrikande hela tiden. Men det är lätt att vara efterklok och man måste förlåta sig själv.)
  • Daa
    Ninnnis skrev 2013-01-22 18:10:22 följande:
    Maken sa just att han självklart stannar hemma, och jag tänker inte protestera. Jag kanske hade kunnat "bita ihop", men vi vet ju inte vilka konsekvenser det får i mitt tillstånd, och det vill inte maken riskera. Inte jag heller, så klart.
    BRA beslut!
    Citerar min läkare igen: "Duktig kan du vara sen."

    Hur mår du idag? *bäddar varsamt om med en filt*
  • Daa

    Kram, Ninnis! Jobbigt att du blivit inlagd, men det är bra att de har koll på dig. *hoppas på det bästa*

  • Daa

    Heja Ninnis!

    *håller tummarna för allt vad jag är värd och hoppas på en trevlig resa tills ni får träffa Minimini*

    Kramar

  • Daa

    *heja-rop och kramar till Ninnis*


    Hoppas att det går bra för er.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård