• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: skönt att A mår bättre, men så typiskt att E blev sjuk!

  • Daa

    Blommis, hur mår du nu? Förstår att det är många tankar och orosmoln som vill trängas. Vad är det som händer härnäst? Hur ska de gå vidare?


    *kramar om*

  • Daa

    Så skönt att höra av dig!


     


    Stort GRATTIS NINNIS med familj!


     


    Vila er nu och krya på dig. Ser fram emot mer detaljer.


    *hjärtar lilla perfekta och ljuvliga lillebror*

  • Daa

    Hvidis: ååå, så drygt! Stackars trötte J. Mår ni bättre idag?

  • Daa

    *väntar också ivrigt på detaljer: men känn ingen press! *


    Hvidbrud skrev 2013-01-27 13:04:07 följande:
    Ninnis: hur går det med allt? Är ni kvar hemma? Har killarna träffats?
  • Daa

    Moahahaha...


    Klockarbol skrev 2013-01-25 09:03:04 följande:
    Å jo, att man ska 'skärpa sig' har även jag fått skrivet på näsan. Något litet ondsint i mig känner viss tillfredställelse när någon av dom, som strösslat med ord som 'skärpa sig', 'latmasken' och 'arbetsskygg', får en släng av sleven själva! Och eftersom jag är såväl långsint som relativt hämnddriven så visar jag mitt stora deltagande över tingens jävlighet med att upplysa vederbörande om vilken tur vederbörande har som inte är omgiven av ignoranta idioter som pratar om att skärpa ihop sig {#emotions_dlg.djavulsk}
  • Daa

    Heloise: glömde skriva det senast, men jag säger också Bring it on!

  • Daa

    Ska strax åka hem från jobbet.


    "Det är kraftigt snöfall i kombination med kyla som gör att det är enorm snörök längs vägarna och sikten är i princip obefintlig, enligt Per-Mats Öberg på Trafikverket." står det om vägläget just nu.

    Jag hatar snörök. Hatar.

  • Daa

    Jag är glad att de hade fel på trafikverket. Sikten var rätt okej ändå, bortsett från när en och annan knallkork bestämde sig för att köra om. Jag slapp skräckupplevelsen från förra året.

  • Daa

    Flamman: skönt att ni är tillsammans igen, alla fyra. Hoppas att ni snart kan hämta er från dessa dagars oro och rädsla.


     


    Lanovia: så kul att läsa att du är stolt över dig själv! Där fick svärmor (kanske inte så att hon teg, men ändå )!


     


    Hvidis: så härligt och inspirerande att läsa om dina planer. Kör hårt, Hvidis! Om någon kan, så är det du.


     


    Blommis: stackars Truls *skrattar åt blommannen*


    Så mycket du har kring dig nu med alla undersökningar. Jag hoppas av hela hjärtat att det ska visa sig att alla svårigheter beror på en enda, väldigt lättbehandlad orsak. *fnissar åt "inbjudan"*


     


    Klockarbol: kul att läsa om undulaten! Hoppas att det gick bra med ipaden.


     


    När vi pratar om vikt kan jag berätta att det märks väldigt väl på byxlinningen att jag inte längre tar en barnvagnspromenad på runt 50 minuter eller mer varje dag längre... Jag vet uppriktigt sagt inte hur jag ska lösa det där med träningen. Lat och ineffektiv som jag faktiskt är så är det alldeles nog omständligt att få gjort alla borden och måsten i hemmet. Även om jag skulle strunta i viktuppgång och fluff kring midjan så är det ju bara så att jag mår bra av att träna, i alla fall i någon mån.


    Att kånka på närhetstörstande barn på vänster höft medan jag grejat på med annat har gått finfint tills för några veckor sedan. Då sade höger höft, som förmodligen fått ta stor del av min och sagda barns kroppsvikt, ifrån. Så jag måste bära barn i mindre utsträckning än vad jag gör nu. Eller i alla fall vara noga med att avlasta höger ben medan jag bär.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård