• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2013-01-09 15:41:48 följande:
    Här är det full tupp.....som vanligt...men nu känns det som att det börjar ljusna på flera vis . stora är superduktig o fantastisk o hysteriskt rolig.....jag undrade vem som stökat till i hennes garderob....jooooo det var några monster o troll som hade provat hennes kläder..... Hahahaha men som tur är så är det snälla troll o monster så de fååååår låna hennes grejor.....jahaja Lilleputten är ett charmtroll o har mkt hyss för sig, det där med att ta grejor i sina händer......det har han def fått kläm på....snackar som en auktionsförättare.....sjunger fint med i sånger......tycker det ärg roligt att rulla runt o i går så införde vi gröt....det tog inte lång stund innan han fattade hur man gör För att svälja lite mer trögflytande mat . Go kille! Har en plan för mig själv detta året, mer motion o siktar på att kunna springa/lunka några km utan att stanna i augusti. Samtidigt bättre mat o lagom mängd mat. Nä nu ska här lekas med duplo! Kram
    Gulliga busan och lillebror! Hjärta
  • Daa

    Nu ska jag gå och lägga mig. Det var en sån dag.


    Barnen har varit magsjuka och den ena löste av den andra med början i onsdags. De mår något bättre nu, men är inte hundra. Inatt åkte maken och jag dit. Tack och lov verkar maken ha hämtat sig snabbt, för han har kunnat ta hand om det mesta idag. Jag har fortsatt att må illa och kräkas.


    Men som jag lovade mig själv när jag blev våldsamt magsjuk långt långt hemifrån med bara ett utedass med hål i golvet att tillgå, så är repliken idag: Halleluja! Bara tio steg mellan sängen och en toalett med rinnande vatten!


     


    Smittfria kramar till er alla.

  • Daa

    Lillebror är här!


     


    GRATTISGRATTIS hela fina familjen E! Underbart att höra!

  • Daa

    Lappis: grattis, grattis och än en gång grattis! Jag har läst dina inlägg några gånger nu och blir tårögd varje gång. Jag är så glad för er skull! Tack för att du delar din upplevelse med oss.

  • Daa

    Ninnis: åh, så skönt. Vilken lättnad! *andas ut*


    Ninnnis skrev 2013-01-17 10:38:52 följande:
    Vi har precis varit på ultraljud. Pyret har växt till sig lite, bara -13 % nu och både flödet i navelsträngen och fostervattenmängden var bra. Det verkar trots allt vara tre kärl i navelsträngen och enligt den här BM finns det ingen anledning till oro. Inga fler kontroller bokas in (svida inte sf-måttet börjar avvika) och vi är så lättade!
  • Daa

    Flamman: så jobbigt med din mamma. Hur är det med henne nu?

  • Daa

    Heloise: spännande med förskola för E.


    För parvlarna går det bra och de verkar trivas. Härom dagen när jag lämnade dem tyckte jag att det var jobbigt att lämna Axel, för han verkade så obrydd. Han reagerade inte när jag sade hejdå och han gav sig inte in i leken som Fälga. Han bara stod och såg sådär fundersam ut som han kan göra. Det kändes inte riktigt rätt. Men jag hade inte behövt oroa mig, för när jag hämtade dem berättade lärarna om hur mycket Axel blommat ut på förskolan nu, hur mycket han pratar och hur gärna han leker med andra barn och hur busig han blivit. Jag måste komma ihåg att han är en ganska morgontrött pojke. Det kanske bara är det.

  • Daa

    Nu, Ingis, kom jag ihåg att kika i ditt galleri! Nu har jag fått se småbusarna dina. *hjärtar Ingis gullungar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård