• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh, Blommis, så det skär i hjärtat när jag läser om skulden du känner.


     


    Det är så orättvist! Det är det sista du skulle behöva bära på utöver allt annat. Men jag kan förstå att det där fartyget kommer...


     


    Men det är verkligen orättvist, för om det är någonstans en människa kan växa och blomstra, få glädje, ork och växtkraft så är det vid sidan av människor som du. Du som ser människorna omkring dig, även människor som inte är så nära (forumet här är ett exempel) och du bryr dig helt och fullt.


     


    Det där fartyget skulle vi behöva spränga i bitar, men jag vet tyvärr inte hur.

  • Daa

    Hej och välkommen, Loanne. Fint skrivet.


    Så tråkigt med din utmattningsdepression (och brutna revben, det låter hur jobbigt som helst!). Hoppas att du får känna dig bättre snart.

  • Daa

    Hej, Kärlekens brudpar!


    Vi bor i samma län, men jag håller mig till kusten.


    Hoppas att du får bra besked om knölen.

  • Daa

    Nu är det ganska länge sedan jag lovade Fälga att hon "snart" skulle få se Byggare Bob på datorn...


     


    Önskar er en fin fredag.

  • Daa

    Leksi: HURRA och GRATTIS!

    Lanovia: så jobbigt det låter. Hoppas att allt går i lås så att det blir så bra det bara kan. *kramar*

    Hvidis: hur har det gått med E:s utvecklingssamtal? Vad sade de om att hon mestadels viskar?

    Anne: det är väl där vid 7-9 månader barnen brukar komma in i separationsfasen, har jag för mig,  men det är ju jättesvårt att veta när det infaller för just er dotter. Kanske det är bättre att byta tidigare så att risken är mindre för att hon hunnit komma in i den? Det viktigaste är nog att se till att hon har en bra anknytning till pappan innan bytet. Jag vet inte hur ert liv ser ut, han kanske redan nu umgås allt han bara kan med henne, men om inte så är det bra om han redan nu börjar ta alla tillfällen han kan. Frågar som Blommis, kan ni vara lediga några veckor tillsammans?

    Blommis: vet fortfarande inte vad jag ska tillägga riktigt, så det får väl bli en massa kramar till dig. Jag läser gärna allt du har att skriva här, vilken ton och vilket läge det än är.

    Vi har det bra i parvelfamiljen. Igår skulle jag ha skrivit att vi är friska, men i morse meddelade maken att han blivit magsjuk i natt, så vi får väl se hur det blir med den där friskheten.
    Vi har läkartid för Fälga om två veckor, för det har blivit fler turer till jourcentralen för inhalering. Det lutar åt kortisoninhaleringar vid första tecken på förkylning.
    Jag är glad att vi inte försöker få barn, för min kropp busar med mig ibland och får mig att tro att jag har blivit gravid trots nitiskt skyddande. Det hade varit tortyr om vi hett önskat en graviditet.
    I övrigt: jag älskar verkligen att få vara med när parvlarna bit för bit erövrar det talade språket. Gång på gång måste jag skärpa mig för att inte skratta rakt ut i förtjusning när de sjunger eller försöker använda ett nytt uttryck, för de kan ju tro att jag skrattar åt dem. Istället säger jag milt åt dem att jag tycker så mycket om att höra deras röster,  att lyssna när de sjunger. *hjärtar*

  • Daa
    passionsblomman skrev 2013-03-26 22:22:50 följande:
    Instämmer. Kosmiskt universalas av första graden. I prisbucklan får han en högst jordisk omgång bajs. Från katt, människa och skunk i välavvägd och pur hiskelig blandning.Demon

    Moahhahahahaaaaa!

    Flamman, jodu, björnar, dem vill man ju helst inte springa rätt in i. "hejsan svejsan nallen, sedär smaka på..." Fast man skulle nog få bevisat att man kan kuta väsentligt fortare än man gör en normal joggingtur. Obestämd
    Om man sjunger högt medans springer-kanske de inte vill komma fram då, björnarna? Musikerna kan jogga med en gitarr på magen. Eller, jag vet-sådant där ställ runt huvudet som ett munspel sitter fast i-då kan man tuta på ut-och inandning!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Vilka fina idéer du har, Blommis.

    Tack för infon om operationen du har framför dig, förresten. Jag har lite svårt att finna orden jag vill säga, bara. Du finns i mina tankar i alla fall.

    Fantastiskt att två-åringen har vaknat! *'håller tummarna för att allt ska fortsätta gå bra*
  • Daa
    lanovia 08 skrev 2013-03-26 23:17:16 följande:
    Mycket ha löst sig åå familjefronten nu. Maken har fått en ny jobbposition som kräver att han börjar jobba snart igen ( helst igår)och A ska helt plötsligt börja dagis i mitten av april. Gick otroligt lätt att få plats o t.o.m. på samma avdelning som E. Kvar har vi bara min jobbsituation. Börjar bli ganska knäckt o känna mig rätt värdelös!!
    Lanovia, allt låter bra utom det sista. Hoppas verkligen att bitarna faller på plats för dig personligen också. *kramar*
  • Daa

    Klockarbol: beklagar sorgen.

    BS: kul att se dig. Hur är det med dig?

    Muggles: missade nog att skriva när du var in här. Kul att se dig med! Och kul att höra hur det går med tjejerna dina.

    Anne: det låter som att ni har en bra plan inför föräldraledigheten. det ska nog gå bra.

    Leksi: så roligt att du är så nöjd med förlossningen! Och grattis än en gång.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård