• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så nära! Åh, vad spännande.
    Leksi skrev 2013-02-03 20:40:24 följande:
    Vi har varit på Ikea idag, dags att börja boa! Har med chock insett att det bara är en månad kvar till BF för oss och att bebisen kan komma om bara ett par veckor eller så. Herregud vad fort det går, känner mig inte alls redo. Längtar efter att få sluta jobba om 2 veckor så jag får byta fokus litegrann.

    Hur går det för er Ninnis med lille lillebror?
  • Daa

    *faller för grupptrycket och loggar in*


    Kul att se kommentarer från så många och få se hur ni har det. Jag har ingen telefon jag kan surfa på så jag har inte ens den ursäkten.


    Idag skulle jag kunna skylla på att datorn är upptagen med att visa Traktor Tom, men nu har parvlarna pausat med det. Jag vabbar idag, för igår fick de en släng av magsjuka. Vi är tacksamma över att ha fått en lugn natt trots det.


    Vi har fått åka in med Fälga för att inhalera igen i söndags, tre veckor efter förra gången, så vi får kanske anta att hon har någon form av förkylningsastma. Då var vi tacksamma för att det gick så fort på jourcentralen så vi var fort hemma igen.


     


    Nu sprider sig en icke-väldoft här i köket, så det är bäst att jag byter en blöja eller två.


     


    Massa kramar. Tänker på er.

  • Daa

    Det var bara en blöja som behövde bytas, men vilken blöja sen! Pwoah...



     


    Har lagt upp en parvelbild i galleriet.

  • Daa
    passionsblomman skrev 2013-02-13 22:23:17 följande:
    Jag önskar att vi åtminstone kunde underlätta våra egna dagliga liv genom att lägga skulden och onödiga borden åt sidan. Helt och hållet. Det tar en ingenstas. Man får inte mer gjort. Man mår inte bättre och man blir inte en trevligare mamma. Man har bara en olustig pickande känsla av att man skulle ha bordat känt något annat-eller gjort, tänkt, bla bla bla.

    Listan över allt man tänkte att man borde får man själv ta ansvar för att göra rimlig och skulden får man be att dra åt helvete-där passar den bäst.
    Passar inte verkligheten in på hur lanen var från början? Gör en ny plan! Kill your darlings so to speak. Skit i konsolerna, köp färdigmat-till både sig själv och ungen, köp en ny mysdress, vägra gå ut på flera dar och kolla på film medan man ammar. Onödig film som inte lär ut vare sig knipövningar eller föräldraskap...
  • Daa

    Nämen GRATTIS, fru Sy! Så skönt att slippa ta tabletter för det också.


    Hoppas nu att du får en lugnare och trevligare graviditet den här gången.

  • Daa

    Heloise: så jobbigt för er. Hoppas alla blir krya bums!


    (det gäller för alla i tråden för övrigt).

  • Daa

    Leksi: åh så jobbigt det låter. Stackars A och stackars dig. Hoppas han kryar på sig snart.

    Hvidis: drygt med ständiga sjukor.

    Hos oss är det maken och jag som är förkylda just nu, men parvlarna har klarat sig än så länge. Idag småler jag åt parvlarnas olikheter, för på ett område är de väldigt olika.
    Härom kvällen, när Fälga sov sedan länge och maken och jag låg och pratade i sovrummet höll Axel låda i sin spjälsäng. Han pratade länge och väl om sina upplevelser i garaget, om allt som fanns och inte fanns därinne. Han var så rolig och gullig att vi inte kunde låta bli att skratta åt honom och då strålade han alltmer och gjorde allt han kunde för att spexa. Dagen därpå, när jag åt frukost, bars samma pojke ner, trött, tyst och vresig i makens famn, samtidigt som hans syster glatt kom travande kvittrandes "äta VÄLLING, äta VÄLLING, äta VÄLLING", på strålande humör. Så lika i nästan allt, men så otroligt olika när det handlar om att sova. *fascinerad*

  • Daa

    Hvidis: så jobbigt för lille J.
    Och vilket otroligt märkligt beteende från förskolan om E:s viskande! *bestört* Är det i veckan det är utvecklingssamtal?
    Lycka till med presentationen!

    Fru Sy: tycker också att det är roligt (men inte förvånande ) att höra att ditt företag går bra! Jag har inget bra tips om hur du ska göra, dessvärre.

    Blommis: hur går väntan på besked? Jag blev glad när jag såg att du skrivit i tråden om hon som fick missfall, för jag blev själv väldigt stressad när jag läste om råden hon fick. Slappna aaaav... suck.

    Flamman: jag ser fram emot att få se det där klippet. Har ingen högtalare här på jobbdatorn, så det får bli när jag kommer hem.

    Nu måste jag titta på lite trådbarn.

  • Daa

    Ja, Flamman. Jag håller med dig. Vi har väldigt söta trådbarn.

    Så stor Mini har blivit! För att inte tala om Busan!

  • Daa

    Nej, jag har inte ord för känslorna som kommer när jag tänker mig in i något sådant. Jag vet inte hur jag skulle leva vidare efteråt.


    passionsblomman skrev 2013-02-28 21:56:10 följande:
    Tänkt dig för ett ögonblick in i verkligheten att du just kört på ditt eget barn, rakt över huvudet, med en minibuss. Ditt tvååriga barn.
    Jag säger bara det: jag opererar min hjärna hur många gånger som helst, är arbetslös resten av livet och lever med dubbelt så mycket väk i kroppen bara en sådan sak inte händer mig. Som om det skull vara något man kunde ställa villkor om.

    Vi vet inget mer än att läget är oerhört allvarligt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård