• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis, tungt med varslet. Håller tummarna för att du hittar ditt kall snart, det och ett fantastiskt hus som både du och maken älskar och som ni har perfekt råd med.


     


    Jag är också nyfiken på rockringen, men jag lyckas inte ens rocka en alldeles vanlig rockring utan den hamnar nesligt vid mina fötter på en gång.

  • Daa

    Inget från Blommis? Betyder det i så fall att de kör på med operationen? Ååh, vad jag längtar efter att få höra av henne att allt är klart och allt gick bra.

  • Daa

    Flamman: Så tråkigt för dina tjejer. Nej, det är inte så mycket du kan göra åt ärkeasets val.

  • Daa

    Vafalls? Mitt inlägg försvann och jag blev utloggad, bara sådär.
    Jag skrev i alla fall att vi ska lämna parvlarna hos mina föräldrar lördag-söndag och så ska vi gå på restaurang och kanske gå på bio. Tyvärr verkar det inte gå någon film som vi längtat efter att få se, men det är ju kul att gå på bio och det har vi inte gjort sedan barnen kom. Jag tror inte att jag var på bio under graviditeten heller, så det börjar ju vara... *räknar* tre år sedan!
    Nämen, nu kom jag på att det imorgon är tre år sedan vi plussade.

  • Daa
                 Ninnnis skrev 2013-05-04 19:51:16 följande:Ingemar Stenmark, jo jag tackar! Det verkar som att timmarna på crossen och i skogen har gett resultat. Jag är så sjukt impad!
  • Daa

    Syrinx: ååååå, så drygt med din förkylning! *hoppashoppas att du slipper bihåleinflammation*                                   Filmen var inte bra. Jag var besviken efteråt över att vi inte lyckats bättre när vi nu äntligen kom oss iväg på bio. Tanken fanns till och med att gå och se en till film på en gång, men det var ingen av dem som kändes ok. Hade annars tänkt se den där filmen som det varit reklam för här på BT. Men restaurangbesöket var bra och vi lyckades faktiskt ta sovmorgon i morse. Nu är parvlarna hemma igen och maken håller på att natta dem.   

  • Daa

    Ingen som vet vad jag kan ändra för inställningar på min dator för att det ska fungera med radbrytningar och citat?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård