• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blomman: jag är på jobbet och har precis fått lunchrast. Jag märker av att det börjar närma sig sommar och semester, för nu börjar det vara mycket... Tänk så skönt det vore att vara en välorganiserad och effektiv människa!

  • Daa

    Och det är inte en bra vecka att jobba halvtid. Så mycket jag skulle vilja ha klart innan jag tar helg imorgon och så mycket av det som jag inte kommer att hinna. Ingen idé att stressa eller ha dåligt samvete egentligen, men det är så svårt att skaka av sig.

  • Daa

    Klockis: så härligt att det är bättre med dig nu!  Ja, det kan vara dina skor som har gett dig problem i skenbenen. Det och om du gick på underlag som är annorlunda än vad du är van vid. Jag tycker att du ska försöka få tag i ett par nya skor och se till att få hjälp i butiken så du får provgå på löpbandet.    

  • Daa

    Hvidis: HURRA för att du kom in! Grattis! Jag har också googlat och tycker som Klockis att det låter jättekul. Så spännande!

  • Daa

    Fru E: så stor lillebror har blivit! Njut av varenda minut (själv tyckte jag, när parvlarna blev ett halvår, att "nu är de i en rolig ålder" och seda insett att den "roliga åldern" bara har fortsatt (okej, tvåårsåldern kan vara lite, hrm, intressant ibland...)). Vad är skrädgröt?

  • Daa

    Hvidbrud skrev 2013-05-23 18:33:00 följande:Ja, tänk om vi verkligen skulle göra det! Alla som bryr sig, med samlad kraft stod samman och visade att vi bryr oss. Att det inte bara är ett problem "där borta" som vi skakar på huvudet och suckar att det ändå inte finns något att göra, att det redan är för sent. Men vad KAN man göra? På riktigt?                                                                                                                                                                                       Så bra skrivet. Tyvärr har inte jag heller något svar.

  • Daa

    Jag hade inte tänkt skriva om min träning, men det här måste jag bara få säga: det gick så bra ikväll och jag plockade rekordet jag hade hoppats ta om några veckor. Jag är löjligt nöjd. Det tänker jag vara ikväll, men sedan måste jag tänka om, annars blir jag nedslagen ifall det inte går lika bra nästa gång (för tecknen är lätta att tolka: det är en förkylning på väg till den här familjen. Jag hör en av parvlarna hosta i sömnen...)

  • Daa

    -Men jag vill inte träffa dem, var Fälgas replik på mitt försök att pedagogiskt förklara att jag inte behöver bära henne förbi stället där hon såg myror dagen innan, för myror behöver man inte vara rädd för. Happ. Det lär inte vara sista gången hon gör mig svarslös...

  • Daa

    Ojdå, Blommis. Ska hålla tummarna för att allt ser bra ut och att du får åka hem. *massa tröst-, pepp- och styrkekramar*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård