• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Förra sommaren åkte vi till Umeå och bodde på camping, ganska spontant, i några dagar. Det var mysigt.

  • Daa

    Hvidis: hoppas att du mår bättre nu. Vill gärna också se huset.

    Flamman: ha en skön resa. hoppas att du kan koppla av ordentligt. När ni kommer tillbaka, se till att ha lite tid över för ett parvligt gäng som vill träffas.

    Blommis: hoppas att du också mår bättre.
    Vart jag skulle vilja åka? Det är inte så noga. Skulle vilja ha lite miljöombyte mest. Någonstans med "roliga stääällen, där barnen (och mamma) kan springa omkring. Då blir barnen fulla med soooommar och benen blir fulla med spring." *sjunger* Typ. Lite sugen på Lycksele djurpark, men det sparar vi nog till senare. Just nu lutar det åt att vi hälsar på den ena parten i det spruckna förhållandet och på hemvägen stannar vi till hos en kompis (han som blev änkeman i höstas). Helst av allt skulle jag vilja träffa några av er också, men ni bor ju som så långt bort.

  • Daa

    Lite mer värme vore inte fel. Inte för att jag är någon soldyrkare och jag börjar gny när det närmnar sig 25 grader varmt, men tio grader, blåst och regn är inte så roligt den här tiden på året.

  • Daa

    Hej på er. 
    Äntligen semester! Vi håller på att packa det sista för färden till svärfars stuga inåt landet. Där blir vi några dagar. Arbetsläger för maken och svärfar. Jag ska rodda parvlarna, så det finns väl risk för att det blir någon sorts arbetsläger för mig också...

    Hoppas ni har det bra allihop.
    Många kramar. 

  • Daa

    Hurra! Radbrytningar! Testar en annan webläsare. MÅste nog testa med ett citat också. 


    passionsblomman skrev 2013-07-12 12:01:29 följande:
    Hihhihiiii! Jag borde vara med på Twitter bara och enbart för att få del av dina fyndigheter Kjell!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
     Måste kanske skaffa twitter bara för att kunna följa en och annan.
  • Daa

    Hvidis: jag funderar på min medicin. Det har varit dags länge att sluta med min lilla dos antidepp och sömntablett. Jag har skjutit på det tills nu, eftersom det har varit så stressigt på jobbet inför semestern. Två nätter har jag varit utan, med två nätter med medicin mellan. Såhär är det: jag kan inte sova när jag inte tagit tabletterna och jag vet inte hur jag ska tänka. Är det stress över att inte kunna somna som gör att jag inte somnar eller har jag på något sätt blivit fysiskt beroende? Hur ska jag hantera det ena eller det andra? Ska fråga min läkare när hon är tillbaka från semestern. Det kanske inte är så viktigt att sluta. Det är snart två år sedan jag blev dålig och jag har fått må bra sedan medicinen började fungera. 

    Annars: parvlarna blev för en stund sedan väldigt imponerade av den rejäla regnskuren som kom och bad om att få "vara ute utan kläder". Jag tänkte att det kan de väl få och så kom det sig att två nakna små barn sprang omkring på gården i regnet medan föräldrarna stod på farstubron och huttrade. Fälga hävdade med bestämdhet att hon inte frös fastän hennes spända kroppsspråk sade något helt annat. 

    Nyss försökte hon ge Axel nattvarden, tror jag. Hon sade något som lät som Kristi till dig och räckte honom med stor omsorg en pusselbit.

    Och nu ska vi laga mat. Det är lämpligt väder för soppa här där vi bor.

    Semesterkramar.

    Hoppas att du får semester, Hvidis. Det verkar verkligen behövas där du jobbar.  

  • Daa

    Tack själv, Flamman. Kakorna ni tog med blev kvar här, förresten. 
    Det var så kul att se när Knoll och Tott lekte med parvlarna. Axel som brukar vara blyg länge pratade ganska mycket med stortjejerna under leken.  Hjärta alla barnen!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård