• Daa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Det första som hände på vår påskledighet var att Axel kräktes i bilen, så det var bara att ställa in dagens planer på att hälsa på våra kompisar i deras stuga för korvgrillning, umgåsing och pulkbacke. Nu har han kräkts igen och då är det olämpligt att han är med på sin mormors 60-årsfirande imorgon. Alltså blir det på sin höjd jag och Fälga som kan åka. Om inte vi blir sjuka alltså. Så kan det vara.  

  • Daa

    Handlingsförlamningen som uppstår när man inser att det, som man trodde, tillfrisknade barnets smått panikslagna "kissa mera!" inte betyder det man trodde och det redan är försent och barnet, syskonet och en själv är helt nedkräkta. Stackars lilla Fälga.  Förutom att vara tacksam för wc och rinnande vatten är vi mycket tacksamma för fri tillgång till tvättmaskin.  

  • Daa

    *skriver under*passionsblomman skrev 2013-04-04 11:55:32 följande:Lanovia, jag hoppas du kan hålla fast vid värderingen att du är värdefull på grund av den du är, inte vad du har för position på arbetsmarknaden. Det är verkligen lättare sagt än gjort och jag vågar påstå att jag vet precis hur du känner dig. det är en förfärligt underlägsen och värdelös känsla.Men du vet ju att det inte är så eller hur? Du dömer ju inte andra så, visst? Så försök att välja medvetet varje dag att inte döma dig själv heller. Oavsett vilken känsla som kommer.Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

  • Daa

    Barnen har varit hemma idag, för vi räknar de 48 timmarna efter de senaste symptomen. Axel har varit pigg länge, men för Fälga har det varit envist. Jag masade mig upp för att åka till jobbet efter att ha vabbat igår, men fick genast lägga ner alla planer på det. Nu masar jag mig omkring här hemma och undrar vilket håll magsjukan är på väg åt. Blir det inte värre än så här eller ligger det och ruvar något otrevligt som poppar upp om några timmar? Maken vabbar, så jag kan i (nästan, har en ganska mammig flicka) lugn och ro koncentrera mig på att vara sjuk/tillfrisknande.   Måste säga att jag föredrar att det går sju år mellan magsjukorna framför mindre än sju veckor... 

  • Daa

    Men vad är det? Varför får jag inga radbrytningar? Det har aldrig varit något problem tidigare? (jag skriver på vår bärbara dator, så det är inget smartphonerelaterat problem).Testar.Testar igen <br>Nu då?         

  • Daa

    Icke. Och inlägget jag citerade ser också konstigt ut. Är det något med BTeller är det vår dator som strular?                 

  • Daa

    Har någon något tips om vad jag skulle kunna prova med istället för det mer traditionella, att trycka på "enter"?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård