• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hahahaha, min lille son sitter just nu och river i en gammal bröllopstidning. Varje gång det dyker upp en snygg tjej så utbrister han "MAMMA!".

  • Skumboll
    Aylas skrev 2011-07-08 19:48:08 följande:
    Jag har fått lite testbilder på kvällsklänningen, något som ska visas i tråden?
    JAAAAAAA, jag behöver lite underhållning en fredagskväll som denna....
  • Skumboll

    Aylas: Ser jättefin ut! 

    DD: Vilket himla bra förslag om man har tråkiga släktingar som tycker till om helt konstiga saker!!

    Jag är ju lite partisk förståss men sonen min är bra go! Tänk att han tycker att de snygga modellerna liknar mamma.... Drömmer iofs är alla tjejer mamma, även tant agda på 85! Haha!
     

  • Skumboll
    bruden skrev 2011-07-09 13:31:57 följande:
    Åhhh vad jag vill ha mig en symaskin!!!  Skulle kunna sy hur mycket som helst men har inte hittat en maskin som passar mina krav... *oppsss* Tips nån? Helst med overlockfunktion också och det är där som det faller på de jag har tittat på...
    Fuskoverlock finns på de flesta nya maskiner idag, men jag tycker nog tyvärr inte att de håller måttet riktigt. Det är ju ingen kniv som skär och det går inte att få till diffmatningen vilket gör att det blir bubbligt. Sömmarna blir heller inte lika hållbara som en en riktig overlockssöm. Vill du verkligen ha overlock för att sy ordentligt i trikåtyger (tex!) hade jag absolut valt att köpa en enkel overlocksmaskin.
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-11 13:12:48 följande:
    Satt just och funderade på samma sak! Visst var det en kortare tur nu och sen längre i nice?
    Ja, nu skulle de väl "bara" till NY fram och tillbaka typ.
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 10:36:32 följande:
    Jag tänker nog sälja mina under senvinter/tidig vår och lägga priset ganska lågt. Inte överdrivet lågt eftersom mina inte kommer va använda, (ska bara spara den jag ska ha) men hellre bli av med dem än att ha dem i kistan för evigt..
    Kan se det framför mig när dina barn sen ska gifta sig och kikar i kistan " men mamma! varför har du 74628 brudklänningar?"
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 11:19:55 följande:
    HAHA! Eller hur! "Jo, det är så förstår du kära dotter - att jag tänkte du skulle få lite att välja mellan när det är dags för DIN stora dag..."
    Hahahaha! Tänk om det är inne med marängfluff á la 80-tal igen då.... då säger din dotter "men guuuuuuud så omoderna klänningar mamma!"
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 11:44:55 följande:
    Självklart kommer det vara marängfluff á la 80-tal som gäller då. Det raka "stiiilrena" som dominerat länge nu lär inte komma tillbaka på många år så vi får ställa in oss på fluff! Så sidenklänningen kanske skulle falla en ev dotter i smaken med andra ord. Och då syr vi på några puffärmar, lite flådig spets (kan ju smacka på den spets jag sprättade bort på den första ) på det och lite volanger här och där så är vi i hamn! Tänk så ekonomiska vi är, nu slipper vi ju köpa brudklänningar till våra barn... Drömmer
    Himla praktiskt!
  • Skumboll

    Pinky: Kyrkan har ingen kantor som sjunger? 
    När vi döpte sonen var det en ung kantor med en fantastisk röst som sjöng och spelade piano. Och inte betalade vi ett öre för det. 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!