• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-12 13:25:52 följande:
    True true! Eller så kantorn rekommendera nån i "kretsarna".
    Precis, de brukar ju ha kontakter åtminstone.
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 13:34:08 följande:
    DD - får vi förresten se lite fler bilder från ert bröllop snart? Drömmer Vi fick ju typ bara se.. EN?
    Tungan ute
    Eller hur, mer bröllopsbilder!!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 13:37:54 följande:
    Och apråpå bilder, jag fick förresten nya bilder på min sista klänning efter de har sytt på spetsen på kjolen. Men det är väl inget ni vill se va? Ni har väl sett tillräckligt med bilder på mina klänningar vid det här laget... Drömmer
    MEN GEEEEEEEE DIG! VISA NU!
  • Skumboll

    Vad jobbigt det låter 1700tal, skönt att du ändå har toyboy att luta dig mot när det känns tufft! 
    Min syster lider av panikångest och det är ju såklart tufft för henne, ofta kommer det just i trängda situationer som när vi varit på bio, i flygplanet eller på "okänd" mark.

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 13:56:00 följande:
    Red skrev 2011-07-12 13:39:59 följande:
    Bilder bilder bilder!
    OKEEEEY!!! Var bara tvungen att lätta på ångkokaren lite, ångest al dente....

    Ok, slänger väl in alla i full strl eftersom vi har lite bildbrist i tråden nu.
    Klänning är verkligen SÅÅÅÅÅ fin! Is this the one? 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 14:26:41 följande:
    Men så intressant att höra (återigen, hemskt för din syster förstås), det är precis i såna situationer det kommer för mig oxå. Blir nästan tjutfärdig av att höra det, just bio/teater och flygplan är nästan omöjligt numera. Och de två sakerna har varit stor del av mitt liv förut. Jag har rest hela mitt liv, det har verkligen varit jag. Jag är den som folk tycker har "kastat" sig iväg på äventyr, bilat mkt själv, flyttade utomlands själv och pendlade fram och tillbaka länderna under många år. Och nu GÅR det bara inte, det känns som en sån förlust. Det gör mig så arg oxå, för det är som om ångesten har "tagit" en bit av mig. Sist jag flög (till malta som ni kanske minns, och kanske ni minns att jag beredd på att inte gå på planet alls) var hemskt, särskilt som jag åkte med mamma istället för sambon (min toy boy!). Och jag har bilat genom europa hela livet, sen jag var barn. Nu är jag livrädd för att hamna i långa köer neråt europa, särskilt tyskland där man kan bli sittande i timmar. Så jag kommer ju INGENSTANS längre!

    Likaså med bio och teater. Teatern var mitt liv förut, både tittade och spelade själv. Svärisarna har gett mig teaterbiljetter varje år jag fyller men sista åren har varit en stor fasa, särskilt som alla går ihop. Och så fixar de bästa platserna (bless them!), i mitten och i mitten, det absolut värsta. Nåja, nu gick jag igång igen. Tack för att ni lyssnar. Är nog, som sagt, rätt hyper just nu. Suck.
    {#emotions_dlg.flower} Förstår att det måste kännas hemskt jobbigt, och speciellt då du gjort så mycket innan och nu inte kan. Det blir sån kontrast. 

    Flygplan är ju inte kul, det går ju inte att ta sig därifrån hur man än gör. Så när man reste någonstans med henne så var det jobbigt från det att man skulle åka till det att man kom hem igen, för det nya stället kunde också trigga igång panikångesten. Även om allt var ordnat på resmålet så var det ju inte hemmets trygga vrå. Å andra sidan kanske man inte SKA tvinga sig iväg på det sätt som hon har gjort, hon mådde ju själv inte bra av det.
    Att sitta i mitten i en biosalong gick inte. Efter ett par minuter flög hon ut i panik. Vi satte oss alltid på kanten men det var inte alltid det fungerade heller. Nu är panikångesten mycket bättre ska tilläggas, märks sällan faktiskt. 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 14:28:51 följande:
    Ja, vet du att jag tror den är det. Jag har ju bestämt att jag inte ska beställa nån mer så då står det ju mellan sidenklänningen och den här. Och spontant känns faktiskt den här mest RÄTT... Men vågar inte säga att jag bestämt mig för då ändrar jag mig kanske... Drömmer
    Hihihi! Ska bli kul att se den på sen när den kommit hem! jag är ju mer för denna än sidenklänningen måste jag nog erkänna.... Drömmer
  • Skumboll
    Sommarbrud skrev 2011-07-12 16:34:57 följande:
    Så nu är jag hemma:) hade tyvärr sönder min dator innan vi åkte så skriver från mobilen ( jobbigt) så återkommer när vi fått igång gamla datorn eller köpt ny! Skumboll inboxa mig om du vill ha paraplyet så jag inte missar:)
    Har inboxat dig!
    Sommarbrud skrev 2011-07-12 16:47:10 följande:
    1700: ja det var bra berättar mer sen. Ja jag lyfte datorn i skärmen så den sprack dagen innan vi åkte. Så skärmen är svart eller helt förstörd... Jag var halv populär :/
    Himla smart alltså!
  • Skumboll

    Efter typ 20 vändor i solariet börjar jag äntligen bli yyyyyyyyttepyttebrun. Eller, snarare att den rosa färgen (min vanliga hudfärg alltså för jag har inte bränt mig i solariet!) inte är lika markant längre, haha. Tur jag har några veckor kvar så jag hinner bättra på det hela lite till, himla skönt att få en liten stund för sig själv på kvällen.

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-12 17:19:06 följande:
    Jobba, jobba.... Cool 
    Joru, får nog bo i detdär solariet om jag ska bli brun. Jag vägrar lixom va kritvit på bröllopet, det går bara inte!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!