• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-07-13 21:02:58 följande:
    Jasså, du tänker såååå! Jo, när du framställer det så, då låter det ju riktigt logiskt... Tungan ute Det är ju bara det att nu skulle ju allt varit färdighandlat runtomkring, nu hårdsparas det till maten, den stora potten...

    Sa just till sambon "veeet du, jag hittade just en grej på nätet idag...". Han svarar utan en sekunds betänketid "är det en klänning till??" Förklarade vidare hela konceptet och fördelarna med att ha en kortare och svalare partyklänning men han bara tittade oförstående på mig som om jag just sagt att jag skulle klä ut mig till clown på kvällen!
    Klart jag tänker så - jag är stenbock och såååå logisk!

    Hahaha, din toyboy förstår ju ingenting. Klart du måste ha en kort klänning! Lyssna på oss istället nu!
  • Skumboll

    Jag och gubben har dansat vals är hemma ikväll.... haha, inser nog att vi behöver lite hjälp. Jag trodde att jag var den som inte skulle palla men gubben dansar verkligen som en hösäck helt i otakt.  Cool

  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-13 21:12:01 följande:
    Fast det är ju inte särskilt stenbockigt alls att uppmuntra nån med 5 klänningar att köpa en till! Förvånad Har du fått solsting, för mkt solarie kanske??

    Nää, han är inte så... flexibel vad gäller, typ - allt. Typisk kräfta, hans ledord  livet är konservativ, tradition, rutin, stabilitet och sånt... Han har aldrig varit på ett bröllop där bruden bytte klänning, alltså kan man inte göra så. Han har aldrig varit med om ett bröllop där det varit mindre antal gäster på vigseln än på festen, alltså kan man inte göra så. Osv osv... Skrikandes
    Hahaha, måste vara solariet då alltså. Nej men det är ju helt okej när andra gör av med pengar - då stillar jag till och med mitt egna ha-begär!

    Så kan han ju inte hålla på! Ska jag ta mig ett snack med honom? Tungan ute
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-13 21:23:56 följande:
    HAHA, önskar man hade kunnat bevittna den synen! Bäst ni tar en lektion eller 2. Och väljer en låt med markerad takt! Sambon är (var) oxå helt katastrofal på att dansa, han förstod inte ens vad en takt var för nåt. Inte ens när jag beskrev och förklarare. Först när jag valt ut några övertydliga Straussvalser när jag "visade" ut takten med att klappa händerna (ingen dans då, det var ingen idé!) trillade polletten ner! Sen har han ingen vidare taktkänsla för det, han är totalt omusikalisk (fast hans mamma jämt tjatar om hans pianofingrar, ööh?) men då fattade han ju iaf principen. Så nu tränar och tränar vi till "vår" vals och får förlita oss på min klockrena taktkänsla!
    Skumboll skrev 2011-07-13 21:14:27 följande:
    Hahaha, måste vara solariet då alltså. Nej men det är ju helt okej när andra gör av med pengar - då stillar jag till och med mitt egna ha-begär!

    Så kan han ju inte hålla på! Ska jag ta mig ett snack med honom? Tungan ute
    Hehe! Jo, bortsett från mina 5 klänningar så är det lite på samma sak jag levt på i den här tråden. Jag är nog den enda som inte köpt en enda grej utan klänningarna. Så jag ligger nästan på +!

    Jo, det brukar ju fungera när du ryter i åt honom... Tungan ute
    Hahaha, jag drog  till och med ner gardinerna så ingen skulle se in! Och även när jag förde så dansade han på i sin egen takt... frågade honom ad han höll på med och om han inte hör taken "vaddå, jag dansar på bara". Ska ringa ner till dansskolan är i byn, se om de kan hjälpa oss. 
    Vi har nog inte valt en enkel låt heller, den är låååååååångsam och säkert ingen typisk valslåt. Obestämd Varför göra det lätt när man kan göra det svårt lixom. Cool

    Hahaha, men du gifter dig ju inte än på ett tag, vi kan ju höras om ett år och se hur mycket pryttlar du har köpt då! Idag är förresten prick en månad kvar till vårt bröllop, börjar nästan bli nervig. 
  • Skumboll
    Darling Daisy skrev 2011-07-13 22:04:22 följande:
    Skumboll:
    strunta i valsen och dansa som ni vill istället!
    Vi körde nån slags variant på foxtrott, passade oss utmärkt, betydligt lättare än vals och funkade till låten vi valde (when a man loves a woman - låten vi kysstes till allra första gången (på stenåldern nån gång, dvs mitten av 90talet (jag var väl en av seniorerna här i tråden om jag inte minns helt fel?))) 
    Dock rekommenderar jag också danslektion å det varmaste! Vi var ju på en kvälls intensivkurs i foxtrott, den gjorde underverk med mannens taktkänsla och förmåga att föra!  
    90 talet... då var man inte gammal inte! Tungan ute

    Vi har pratat om andra danser men vals är det enda vi kan komma överens om, egentligen hade jag velat dansa wienervals men det är nog att lägga ribban lite väl högt! Gubbens pappa har dessutom krävt att jag ska dansa vals med honom efteråt (lixom min egen pappa) så det kan nog vara bra att öva. 
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-13 22:11:50 följande:
    Haha! Ja, det är ju de låååångsamma låtarna som är knepiga om man inte har nån taktkänsla...

    Nehepp, jag ska inte köpa en massa pryttlar inte! Cool Fast kom just på att jag faktiskt köpt 2 saker ju, en bikini med "just married" på (är bikinifetishist) och ett bukettspänne... Drömmer Men det var ju här i sverige så det rääääknas inte!
    Hahaha, jag veeeet och det syntes på gubbens dans idag....  Tungan ute

    Håhåhå, ska vi slå vad?
    1700tal skrev 2011-07-13 22:15:09 följande:
    Några ggr när sambon har kaxat till sig med att "nu kaaan han det här med vals och behöver varken lektion eller träning" har jag satt på An der schönen blauen Donau... Mohahaha!! {#emotions_dlg.djavulsk}
    Jag tycker nästan lite synd om honom, men bara nästan! Hahaha!
     
  • Skumboll

    Haha, jag dööööööör lite. Hade beställt ett sånt fint träd som gästbok..... och det står fel ÅR! CoolDrömmer
    Tack och lov är det inte jag som har gjort fel iaf så vi får väl se hur de löser detta. 

  • Skumboll
    Humlan skrev 2011-07-14 12:23:32 följande:
    Träd som gästbok ?? Hur ser dem och
    Och GÄSTBOK.. GAAAHHHHH det hade jag glöm.. herredjäävla ja DET måste jag ju köpa.. TIPS TAck ?? Skrattande
    Gästbok och gästbok.... men en sånhär....

    www.etsy.com/listing/74891832
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-07-14 12:25:23 följande:
    Uppenbarligen.
    Skumboll skrev 2011-07-14 12:20:45 följande:
    Haha, jag dööööööör lite. Hade beställt ett sånt fint träd som gästbok..... och det står fel ÅR! CoolDrömmer
    Tack och lov är det inte jag som har gjort fel iaf så vi får väl se hur de löser detta. 
    Nej men?? Förvånad Var hade du beställt den ifrån, med tanke på att reklamera? Var det etsy?
    Jepp, etsy..... ska nog inte vara några problem att få en ny, frågan är väl bara om jag hinner få hem den innan bröllopet. Buhuuuuu.

    Tydligen gifte vi oss redan 2001!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!